Gość: alunia IP: *.rev.gsm-grodzisk.pl 03.02.07, 09:54 Hej, mam pytanie o opinie nt. Coca-Coli... Jakie zarobki, bo tylko to mnie przekona, bo ta firma jest na koncu swiata. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: portalu Re: Coca-Cola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 18:14 Pytasz o stanowisko dyrektora generalnego czy PH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cocacolaworker Re: Coca-Cola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 21:48 szkoda gadac daleko i same gnoje tam pracuja klimat szczurzasty wielki wyscig przyjaciel sprzedaje przyjaciela acha niby taka wielka firma tylko na zewnatrz a wewnatrz to qupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alunia Re: Coca-Cola IP: *.rev.gsm-grodzisk.pl 04.02.07, 10:39 pytalam o stanowisko szefa sekcji telesprzedazy... A kasa chociaz dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssfss Re: Coca-Cola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:22 kasa nie warta ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alunia Re: Coca-Cola IP: *.rev.gsm-grodzisk.pl 04.02.07, 22:11 prosze o wiecej, chociaz przyznam, ze to troche zobrazowalo mi sytuacje... Odpowiedz Link Zgłoś