Gość: madzia IP: *.aster.pl 06.02.07, 17:18 czy ktos moze byl lub wybiera sie w najblizszym czasie na testy do CBA? 1 czesc pisemna ma trwac okolo 6h, z gory dziekuje za wszelkie wskazowki! Wiem tylko ze maja to byc testy psychologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: testy do cba IP: *.aster.pl 08.02.07, 19:50 rekrutacja do CBA to strata czasu, dokladnie jednego dnia,w powietrzu czuc ze wyniki sa juz przesadzone... Odpowiedz Link Zgłoś
iwona9981 Re: testy do cba 01.03.07, 13:29 ja własnie wczoraj dosttałam telefon ze mnie zaprasaj ana testy psychologiczne. Składałam papiery w zeszłym roku w lipsu, ale sama nie wiem co o tym myslec. Z jednej strony chcialabym tam pracowac a zdrugiej boję sie ze tylko strac e czas bo może rzeczywiście wszytsko jest z góry obstawione. mam watpliwości. Pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEst Re: testy do cba IP: *.itvmedia.pl 08.04.13, 10:52 Czy ktoś wie czego można spodziewać sie na testach psychologicznych ? Odpowiedz Link Zgłoś