anx 21.03.07, 10:24 Witam, chcę zrobić kurs Kadry i Płace. W Internecie jest tego sporo, ale który wybrać? Chodzi mi o Warszawę. Będę wdzięczna za podpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: kurs KADRY I PŁACE gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 15:34 Polecam INFOR w Warszawie przy Okopowej. Robiłam tam kurs samodzielnej księgowej i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: kurs KADRY I PŁACE gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:14 Można skorzystać z internetowego ekursu. Sama taki zrobiłam, informacje dokładne i dostałam mnóstwo potrzebnych wzorów dokumentów, tak więc jestem bardzo zadowolona tym bardziej że jest to kurs z certyfikatem www.kadra.kurs.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: kurs KADRY I PŁACE gdzie? 21.03.07, 15:50 Ja właśnie się zapisałam na taki kurs, a odbywa on sie z Zakładzie Doskonalenia Zawodowego na Podwalu, rusza pod koniec marca. Wcześniej, dwa lata temu chodziłam do nich na inny kurs, bardzo mi sie podobało, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: kurs KADRY I PŁACE gdzie? IP: *.acn.waw.pl 29.03.07, 22:17 polecam warszawskie centrum kobiet (wystarczy wpisać w google i wyskakuje kontakt) robiłam u nich kurs, niedrogo (bo maja dofinansowanie) i bardzo dobrze :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostra69 Re: kurs KADRY I PŁACE gdzie? IP: *.chello.pl 18.04.07, 20:42 w "Stowarzyszeniu Ksiegowych w Polsce" maja siedzibe chyba gdzies na Woli link: www.skp-ow.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurs kadry i płace Re: kurs KADRY I PŁACE gdzie? IP: *.aster.pl 18.04.07, 23:29 Urzad Pracy organizuje kursy GRATIS, grochowska lub ciołka. Odpowiedz Link Zgłoś