IP: 217.11.129.* 13.04.07, 16:20
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: portalu [...] IP: *.axa.pl 13.04.07, 20:44
      • Gość: !cc! ! Re: Nareszcie normalne Call Center IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 21:07
        nigdy nie pracowalem w call centre i nie znam branzy ale
        pierwszy post to chyba 'pic na wode - fotomontaz'
        wiec radze uwazac!!
      • Gość: Aro XM [...] IP: 217.11.129.* 14.04.07, 10:01
        • Gość: oszuści! Re: Nareszcie normalne Call Center IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.07, 10:47
          Jeleni do takiej roboty to sobie szukajcie ale nie w tym kraju..
          miała być pseudo reklama firmy a wyszlo wrecz odwrotnie :)
          I bardzo dobrze, ludzie poznali sie juz na was, sama nazwa firmy przyprawia o
          dreszcze.

Swoja drogą pracować w tele2 nie pracowałam, ale zdarzyło mi sie korzystać z
          usług tej firmy.. takie naciągannie klientów jak oni robią to juz szczyt
          wszystkiego.
          Zreszta nie tylko mi sie to przytrafiło, swego czasu w TV tez głosno o tym było..

• Gość: Bary Warszawa Re: Nareszcie normalne Call Center IP: 217.11.129.* 14.04.07, 11:02
            Tu nie chodzi o żadną reklamę, jak wiesz call center nie prowadzi tylko jednego
            projektu, są też infolinie.
            a co do nazwy to przepraszam, ale nie mam na nią wpływu, hi,hi.

Pozdrawiam
      • Gość: koziol78 Re: Nareszcie normalne Call Center IP: 217.11.129.* 14.04.07, 10:53
        Witam Wszystkich,
        Miło mi koleżanko-kolego, że mnie wspominasz. Zastanawiam się jakie stanowisko
        zajmujesz w D+S? Z tego co mi powiedzieli konsultanci wynika, że macie jakieś
        problemy z rekrutacją. Przykro mi. Nie będę się dalej wypowiadał poniewważ nie
        ma to sensu. Pamiętaj tylko jedno, NIE SŁOWA CZYNIĄ CZŁOWIEKA, ALE JEGO CZYNY.
        Być może jeszcze kiedyś zmienisz o mnie zdanie, być prześlesz mi swoje cv w
        sprawie pracy, nie ma sprawy, dzrwi są otwarte.
        Pozdrawiam Wszystkich
        P.S.

Dziękuję za pozytywy.

Kozioł 78
        • Gość: tiaa Twoje IP jest takie same jak autora postu IP: *.aster.pl 14.04.07, 11:26
          macie wspolny komputer <rotfl>
          • Gość: koziol78 Re: Twoje IP jest takie same jak autora postu IP: 217.11.129.* 14.04.07, 11:30
            Zgadza się, ponieważ właśnie przyszedłem do pracy,

Pozdrawiam

Koziol78
            • Gość: ... Re: Twoje IP jest takie same jak autora postu IP: *.aster.pl 14.04.07, 17:39
              jedne komp na firme , to chyba o czyms swiadczy ;)
        • Gość: ig zz [...] IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.07, 12:09
          • Gość: koziol78 Re: Nareszcie normalne Call Center IP: 217.11.129.* 14.04.07, 12:35
            cześć cinek, szkoda tylko, że szkoliłem Twoją grupę, narka
            • Gość: juz nie z branzy Re: Nareszcie normalne Call Center IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:01
              widze ze wszystko w rodzinie, wszyscy sie znaja jak stare lyse konie, dzis
              pracuja w tym call center, jutro w innym, dzisiaj bronia tej firmy, jutra ja
              glanuja.

piszcie wiecej chlopaki i dziewczyny z kolcenter. dawajcie jakies krwiste
              kawalki. i po nazwiskach leccie - nie ma sie co opie..c. co to za "ciniek" ?
              dawaj ze te cinkowski waldemar, pesel podawaj i wszystkie szczegoly. jakie panny
              albo chlopakow obracal, komu lapowki dawal, na kogo kablowal, czy walowke od
              rodziny na wsi przywozil. dawaj kawe na lawe.
              • Gość: Bary Warszawa Re: Nareszcie normalne Call Center IP: 217.11.129.* 16.04.07, 15:06
                Nareszcie, normalna opinia, brawo.
              • Gość: wales Re: Nareszcie normalne Call Center IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.07, 20:35
                Gość portalu: juz nie z branzy napisał(a):

> widze ze wszystko w rodzinie, wszyscy sie znaja jak stare lyse konie, dzis
                > pracuja w tym call center, jutro w innym, dzisiaj bronia tej firmy, jutra ja
                > glanuja.
                >
                > piszcie wiecej chlopaki i dziewczyny z kolcenter. dawajcie jakies krwiste
                > kawalki. i po nazwiskach leccie - nie ma sie co opie..c. co to za "ciniek" ?
                > dawaj ze te cinkowski waldemar, pesel podawaj i wszystkie szczegoly. jakie
                pann
                > y
                > albo chlopakow obracal, komu lapowki dawal, na kogo kablowal, czy walowke od
                > rodziny na wsi przywozil. dawaj kawe na lawe.

Trafiłeś w sedno sprawy taki jest właśnie Internet Group czyli kolesiostwo
                układy, awanse przez łóżko i najgorsze co możemy sobie wyobrazić jeśli chodzi o
                zarządzanie a na dodatek to dowiedziałem się że jednocześnie pracują dla NOM i
                Tele2, ciekawe czy te firmy byłyby zadowolone gdyby się o tym dowiedziały?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka