Dodaj do ulubionych

Rtv Euro Agd

23.05.07, 17:07
praca na stanowisku asystenta zarządu
może ktoś z Was orientuje się jak wygląda praca i płaca w tej firmie ?
będę wdzięczna za odpowiedź
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Rtv Euro Agd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 00:35
      Jestem pracownikiem Euro od ośmiu lat na szczeblu szeregowym, ale na twoim
      miejscu nie spodziewałabym się zbyt wiele od tej firmy. Zarówno na szczeblach
      menadżerskich jak i szeregowych firma nie inwestuje w rozwój, karierę itp.
      swoich pracowników. Wyciska ile może i płaci marne grosze. Nie spodziewaj się
      możliości rozwoju, atrakcyjnych szkoleń, jakiego kolwiek pakietu socjalnego.
      Jeżeli chesz się rozwijać to nie tu, nie w Euro
      • torpiczka Re: Rtv Euro Agd 12.06.07, 11:48
        w takim razie dobrze się złożyło, bo dostałam ciekawszą propozycję, którą
        przyjęłam. A z euro dzwonili do mnie wczoraj i chcieli zaprosić na 3 etap :)
        • Gość: Jazkotkiem Re: Rtv Euro Agd IP: *.vlan347.dengo.lubman.net.pl 01.08.07, 09:14
          W euro rtv agd zaproponownao mi za pół etatu, 375 zł bruuto + nadgodziny, czyli jak pani zrobi sobie godzini to bądzie jakies 500 zł na rekę. przy czym praca nie 4 godziny dziennie, ale czasem i 12 godzin dziennie, z niedzilami etc.BEZ komentarza.
      • Gość: Zdziwiony Re: Rtv Euro Agd IP: 212.123.204.* 28.09.07, 10:13
        Wcale mnie nie dziwi, że znajduję takie wpisy. Postawy pracowników w
        Euro RTV AGD pokazują, że nie ma powodów do zadowolenia. Rozmawiając
        z ludzmi z działu zakupów ma się wrażenie, że rozmawiam z GSS
        Społem, bo gościu na chyba zły dzień. Zaskoczony jestem, że ktoś
        reprezentuje firmę w tak żenujący sposób. Szkolenia Wam się
        przydadzą.
        • Gość: expracownik Re: Rtv Euro Agd IP: 195.94.208.* 19.11.07, 18:45
          jesli ktokolwiek jest zainteresowany praca w tej firmie to zdecydowanie
          odrzadzam i odsylam na strone: www.narzekalnia.pl pracowałem w tej firmie i to
          co tam jest opisane jest w 100% prawda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka