gregor081 25.05.07, 18:30 siemanko, jak wyglada praca ph w eniro? zamierzam tam startowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martino1323 Re: eniro warszawa 04.06.07, 23:43 podobniesz hardcorowo tam jest, nie pracowałem ale miałem kiedyś okazje być na rozmowie i zostałem przyjety, nie poszedłem bo pytałem co unch tez innch ludxzi, odradzali mi te wylegarnie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheers Re: eniro warszawa IP: *.aster.pl 05.06.07, 14:51 tez nic pozytywnego nie slyszalem, przestazale metody zarzadzania..jak za komuny... ludzie odchodza.. Odpowiedz Link Zgłoś
rafksi1 Re: eniro warszawa 07.06.07, 11:23 tak i kiedyś laska się z okna rzuciła podobno bo ciśnienia nie wytrzymała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raksi Re: eniro warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:44 Nie polecam. Dopóki nie było dużej konkurencji na rynku to jeszcze szanowali pracowników. Teraz to kołchoz. Likwidują działy z dnia na dzień i zwalniają ludzi kiedy mają na to ochotę. Pastwią się na maxa jak nie wyrabiasz limitu, jestes tam popychadłem. Ludzie przychodzą i odchodzą bo nie wytrzymują psychicznie tego terroru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: eniro warszawa IP: *.chello.pl 16.06.07, 05:10 "Słyszałem..."; "Podobnież..." Nie macie pojęcia, to się nie wypowiadajcie. Pracuję w sprzedaży już prawie dwa lata. Na początku myślałem, że sobie nie poradzę. Miałem szczęście, że trafiłem do visiora, który mnie uczył. Faktem jest, że praca w sprzedaży (nie piszę Eniro, tylko SPRZEDAŻ) nie jest dla wszystkich. Jeśli chodzi o kasę w Eniro, to podstawa jest niezbyt duża, ale da się wyrobić dwukrotnie wyższą prowizję, pod warunkiem, że się nie robi ściem (termin płatności do wiecznego nigdy, absurdalne upusty, itp.) i przypomni klientom, że trzeba zapłacić zaliczkę. Co tydzień można dodatkowo wygrać kaskę w konkursach. Dla najlepszych są organizowane wycieczki zagraniczne. Jeśli zaś chodzi o szanowanie człowieka, to najwięcej zależy od RSM-a i jego visiorów. Najważniejsze, to robić swoje, mieć codziennie kwita i olewać niekończące się telefony o wynik. Pozdrawiam wszystkich zadowolonych Enirowców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: eniro warszawa IP: *.rzeczpospolita.pl 08.06.07, 08:21 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=eniro jest wiele napisane na tym forum..... powyżej link - do 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
annam231 Re: eniro warszawa 18.06.07, 23:59 w eniro jest super,ten kto krytykuje jest słaby psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś