Gość: pytający IP: *.chello.pl 27.05.07, 20:57 Witam, jak się pracuje w nbp? czy zarobki są tak samo marne jak gdzie indziej w administracji? jestem prawnikiem a oni ostatnio jakoś często prawników poszukują... dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Balcerowicz Re: nbp IP: *.skorosze.net 27.05.07, 21:35 Stary niezla kasa. Jak mozesz to aplikuj. Szkoda ze mi sie kadencja skonczyla. Z pozdrowieniami Prof.dr.hab Leszek Balcerowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiadajacy Re: nbp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 20:54 chyba wyzsze:) nie wiem co prawda jak prawnicy; ja w innym departamencie po ok 4 latach ok 5 tys, premia kwartalna ok pensji, trzynastka, przychodnia zakladowa, kursy jezykowe i szkolenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzz Re: nbp IP: *.acn.waw.pl 11.07.07, 22:39 W NBP pracuje, póki co, wielu najlepszych ekspertów. Z reguły dla prestiżu, bo źródeł dochodu mają przynajmniej 3 (np. NPB, jakaś uczelnia i wydawnictwo gdzie coś wydali). Jak pokażesz ile jesteś wart, kariera open. Miałem przyjemność rozmawiać ostatnio z człowiekiem zajmującym się problematyką NUK. Szukał osób biegłych w temacie. Proponował 4000 i po sprawdzeniu rekomendację na stanowisko eksperckie-doradcze w banku komercyjnym za 30000. Bez pomyłki w zerach:) Odpowiedz Link Zgłoś