Gość: polsat1 IP: *.kir.pl 29.05.07, 09:57 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Jaka atmosfera, zarobki, ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X - Man Re: Euro RSCG - Sensors IP: *.centertel.pl 29.05.07, 22:04 Ogłaszają się w Gazecie Praca już od kilku tygodni. Też jestem ciekaw co i jak. Na poniedziałkowe ogłoszenie wysłałem aplikację, puki co cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ort Re: Euro RSCG - Sensors IP: *.chello.pl 30.05.07, 11:04 > Na poniedziałkowe ogłoszenie wysłałem aplikację, puki co cisza. może właśnie przez to "puki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były/a Re: Euro RSCG - Sensors IP: 82.177.111.* 12.06.07, 10:34 Atmosfera - korporacyjna, ale całkiem dobra. firma się rozwija - dużo pracy - przygotuj się na siedzenie po godzinach; Zarobki - w okolicach średniej w branży lub nieco poniżej (sztywne widełki); Ludzie - świetni, ale dość duża rotacja; Generalnie jest to ścisła czołówka agencji PR, więc można się sporo nauczyć przy dobrych klientach, jednak jeśli nie jesteś gotowy/a na poświęcenie się pracy w 100%, to raczej miejsce nie dla Ciebie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś