Gość: ania IP: *.broadband.pl 27.06.07, 16:50 Ostatnio mocno sie reklamuje call-center cyfry +. Czy ktos wie jakie sa tam faktycznie warunki i jak placa? Czy warto sie tam zatrudnic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: call-center cyfry + IP: *.chello.pl 27.06.07, 17:52 jesli to cc cyfry + na ul mauszkieterów15 to odradzam marna płaca duża rotacja bo każdy tam szuka czegoś lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ul mauszkieterów15 Neostrada obóz niewolników IP: *.acn.waw.pl 30.06.07, 13:42 j.w - ludzie ten barak jeszcze stoi? Wg mnie PIP powinien tam w końcu wyslac inspektora. Pracują tak jak na umowe o prace, a dostają jak na umowe zlecenie. Afryka w centrum europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.a Re: call-center cyfry + IP: *.spray.net.pl 27.06.07, 18:09 Witam. Kiedys pracowalam w tym call center. Jesli chodzi o ludzi i atmosfere, bylo spoko, w miare normalnie. jesli chodzi o place to kiepawo. Ostatnio spotakalm kolezanke, ktora tam jeszcze pracuje i podobno jakas niewielka podwyzka byla. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: call-center cyfry + IP: 81.210.22.* 28.06.07, 10:41 to jest nowe call centre, odchodzą od TPI i otwierają własny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga86 Re: call-center cyfry + IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.06.07, 11:12 A nie wiesz jakie warunki proponuja? Ja tam wyslalam swoja cvke, ale sie do mnie jeszcze nie odezwali:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: call-center cyfry + IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 13:32 do mnie sie odezwali po tyg. ale na rozmowe nie poszedłem i wtedy znowu dzwonili z pytaniem CO SIE STALO czemu sie nie pojawiłem;] CC miesci sie na ul.Poloneza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin To samo gó.. co TPI.... IP: *.acn.waw.pl 30.06.07, 13:44 Czyli kierownictwo ma cie w du...ie, Kwiatkowi nic nie robią, Lider tez idiota nic nie robi. A te certyfikaty tepsy mniej warte niż papier toaletowy. Badziewiarska firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nancy nowe call center cyfry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 10:48 Byłam tam wczoraj na spotkaniu rekrutacyjnym...no i było to czego mogłam się spodziewać..zaj.iście mało płacą, przez pierwsze 3 miesiące (+ 3 tyg szkolenie) 8 zł brutto, po 3 m-cach 9 zl brutto, po 6 m-cach 10 zl brutto.. Wspaniałe możliwości rozwoju...hehehe..Raczej się tam nie wybieram:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: nowe call center cyfry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 16:02 pracowałam prawie rok w CC na Poloneza i wcale nie jest tak źle jak piszecie. Co prawda płacą rzeczywiście 8 zeta brutto,ale dla studentów dziennych to jakaś możliwość zarobienia dodatkowej kasy,atmosfera raz lepiej,raz gorzej-ogólnie spoko. Dlatego ani specjalnie nie odradzam, ani szczególnie nie polecam. Na jakiś czas-praca jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś