Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 21:42 jak w temacie? co sądzicie jako o potencjalnym pracodawcy? jakieś info? porady?warto u nich lub za ich pośrednictwem szukać pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: praca w Active Plus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 19:49 raz jeszcze. mam u nich rozmowe w tym tygodniu. warto? Odpowiedz Link Zgłoś
gonzalesik Re: praca w Active Plus? 20.07.07, 15:26 Pewnie już za późno i jesteś po rozmowie. Ale A+ jako pracodawca to porażka - wykorzystują ludzi na maksa, a potem Ci jeszcze kopa na rozpęd dadzą. Zresztą ludzie tam pracujący - totalny brak kompetencji, więc jako agencja jeszcze gorzej. Z własnym 'sosem' nie mogą sobie poradzić a co dopiero z cudzym Odpowiedz Link Zgłoś
sloag Re: praca w Active Plus? 21.07.07, 12:58 dzieki za odpowiedź. jestem po rozmowie - czekam na odpowiedź. naprawdę aż tak źle? ja po spotkaniu mam raczej dobre wrazenia. napisz coś więcej. bo juz sama nie wiem co mam robić ... Odpowiedz Link Zgłoś