GoĹÄ: maya IP: *.jmdi.pl 28.01.08, 23:00 Hej, Mam ile srednio zarabia koordynator w Warszawie?? Dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: RILEY Re: Koordynator-zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 23:43 Niezwykle szczegółowo opisane stanowisko ... Czekaj na odp, może się doczekasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koordynator Re: Koordynator-zarobki IP: *.skorosze.net 28.01.08, 23:57 Chodziło pewnie o kordynatora zespołu sprzątającego toalete na dworcu centralnym Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: CYNICZNIE Re: Koordynator-zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 15:17 Koordynator w zajezdni autobusowej - 1150zł Koordynator traderów rynku paliwowego w jednej z dużych spółek branżowych - 35 000zł ŚREDNIO - 18 075zł. Chciałaś średnio to masz. ********************** Lepiej znać prawdę niedokładnie, niż dokładnie się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: T0MCAT Re: Koordynator-zarobki IP: 62.29.253.* 30.01.08, 15:41 Ale punkt zaczepienia jest he he he Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: CYNICZNIE Re: Koordynator-zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 23:04 pudło :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Snake Re: Koordynator-zarobki IP: *.nott.cable.ntl.com 30.01.08, 20:59 W sumie ja tez jestem koordynatorem dzialu skarg klijentow i skarzenia dostawcow (Co-ordinator of customers complains dep. and claim suppliers dep.) w UK w sporej spolce tekstylniczej. Zastanawiam sie ile mozna zarobic na podobnym stanowislku w PL (nie koniecznie musi byc to posada w takim samym dziale). Pozdrawiam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mania-frania Oprócz UK 01.02.08, 21:01 W Polsce też i język ojczysty jest wymagany (stylistyka i ortografia) Spora spółka "tekstylnicza" może mieć problemy z "klijentami" którzy kociej mordy dostaną otrzymając w ten sposób redagowane pisma. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Snake Re: Oprócz UK IP: *.nott.cable.ntl.com 02.02.08, 11:47 Nie martw sie MS office :) To juz nie sredniowiecze obawiam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Snake Re: Koordynator-zarobki IP: *.nott.cable.ntl.com 02.02.08, 11:53 Swoja droga faza bo jak Ty napisalas ze szukasz info o zarobkach na stanowisku koordynatora (ogolnie) to tylko lacha pocisneli z Ciebie, kiedy ja sprecyzowalem to wszyscy milcza. Jedynie mania frania wysilila enteligencje zeby mi pojechac jakos - chyba taka natura polakow dobic, zdeptac, pomoc - nigdy w zyciu. Zazdrosny i przykry narod. Coz... bywa. Odpowiedz Link Zgłoś