Gość: Ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 13:15 Czy ktoś wie jaka jest atmosfera w tej firmie i czy zarobki naprawdę są takie jak podają w ogłoszeniu? www.gumtree.pl/warszawa/86/18132386.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciekawa Re: Synovate - teleankieter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 20:49 Nikt nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Synovate - teleankieter IP: *.aster.pl 13.04.09, 23:44 atmosfera super, kierownictwo też Odpowiedz Link Zgłoś
ankietykomp Re: Synovate - teleankieter 24.01.10, 21:47 Chyba nie w tym życiu. Pracujesz nikt Cie nie kontroluje a potem są problemy z wypłatą. Za każdym razem podają inna informację. Choć na początku podają informacje, że wypłata będzie w ciągu tygodnia od zakończenia zlecenia. Pieniądze dostaje się po miesiącu od jego zakończenia. Kierownictwo tam jest wogóle niekompetentne z wyjątkiem pani dyrektor krtóra jest naprawdę w porządku. Pracy nie polecam, chyba, że ktoś lubi dopominać się o swoje pieniądze i być zwodzonym przez pracodawcę. Ogólnie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: Synovate - teleankieter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 21:54 CAŁA TREŚĆ OGŁOSZENIA JEST ZGODNA Z PRAWDĄ, STAWKA GODZINOWA LUB AKORDOWA DO WYBORU NA POCZATKU PRACY. PRACUJĘ TAM OD PÓŁ ROKU I MUSZE PRZYZNAC ŻE NIGDY NIE MIAŁEM W PRACY TAK DOBREJ ATMOSFERY :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Synovate - teleankieter IP: 212.76.32.* 25.06.08, 14:08 witam.Kuba to ja mam pytanko.poniewaz jestem mloda mama i pilnie poszukuje pracy czy jest mozliwosc pracy np..ankietera ale terenowego(przyznam ze 4lata temu pracowalam dla tej firmy jako ankieter terenowy)ale to4lata temu. prosze odpisz czy może sie orientujesz lub jakas praca na weekendy.. ewentualnie inne formy ale w tygodniu bym musiala z dzieckiem... mój e-mail malgorzata.dybcio@wp.pl pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mic Re: Synovate - teleankieter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 13:04 Uciekaj z tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola22 Re: Synovate - teleankieter IP: *.crowley.pl 27.08.08, 10:59 Racja, uciekaj. Pracowałam tam ponad rok... i żałuję. Firma jest ogólnie dobra ale stanowisko teleankietera jest marne, słabo płacą i nie wiem jak tam wytrzymałam tyle czasu... Spodziewałam się czegoś lepszego, tam raczej nie ma szansy na rozwój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Re: Synovate - teleankieter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 12:07 szansy na rozwój nie ma, atmosfera w cati dobra, ale z kierownictwem do niczego, chyba że ktoś lubi wchodzi po palcu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levy Re: Synovate - teleankieter IP: *.subscribers.sferia.net 25.10.08, 16:20 firma do kitu, zwykły wyścig szczurów. pracownicy siedzą po godzinach, praca w tej firmie = zero życia prywatnego...nie mam na myśli tylko pracy w charakterze ankietera. bylem, wytrzymałem ponad rok, uciekłem, NIE WARTO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosss Re: Synovate - teleankieter IP: *.centertel.pl 30.11.08, 12:20 Kamil, to Ty?:P Odpowiedz Link Zgłoś