IP: *.chello.pl 21.02.05, 10:12
Czy ktos byl na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie?
Obserwuj wątek
    • Gość: brum Re: Synovate IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.02.05, 10:51
      o jakie stanowisko sie ubiegasz?
      • Gość: ania Re: Synovate IP: *.chello.pl 21.02.05, 11:02
        Miesiac temu wyslalam oferte na research assistant. ale niestety sie nie
        odezwali. A teraz jeszcze sie pojawia PA to Managing Director. I tak sie
        zastanawiam czy ktos tam byl ? ; ) A byles/as lub pracujesz tam ze pytasz o
        to ?
        • Gość: brum Re: Synovate IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.02.05, 11:10
          Kolezanka byla , na stanowisko jakiejs asystentki i mowila ze maglowali ja dwie
          godziny a potem zaproponowali prace na tydzien, ale z tego co wiem nie tylko
          jej. Sama wiec nie wiem co o tym sadzic -ona nie poszla.
          • Gość: ania Re: Synovate IP: *.chello.pl 21.02.05, 11:26
            No tak. To ogloszenie pojawia sie pewnie po kolejnych tygodniach probnych ; )
            dzieki za info,
            pozdrawiam
          • Gość: kohol Re: Synovate IP: *.crowley.pl 21.02.05, 14:07
            No to fajnie. U mnie to samo. Długa rozmowa, prpozycja tygodniowego stażu i
            koniec.
            Pięknie.
            :(
            • Gość: kaska Re: Synovate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:59
              Mi tez zaproponowali staż, ale nie wiem czy isc? A ty bylas czy zrezygnowalas -
              czy to calkiem pic na wode czy sa jakies szanse?
              • Gość: ania Re: Synovate IP: *.chello.pl 21.02.05, 20:10
                Rozumiem ze staz bezplatny ? i tez tydzien ? Ja tam nie bylam. Zastanawialam
                sie tylko czemu ogloszenie "PA to Managing Director" pojawia sie kilka razy. A
                to z tego ogloszenia ten staz czy z innego ?
                • Gość: brum Re: Synovate IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.02.05, 10:23
                  Ja ta sytuacje znam ze slyszenia wiec dokladnie nie wiem, wiem ze chodzilo o
                  jakas asystenke i ze bylo to niedawno, wiec byc moze ze o to ogloszenie chodzi.
                  Ale swoja droga to naprawde ciekawe, nie spodziewalabym sie po tej firmie
                  takich pomyslow. Moze "kohol" sie jeszcze odezwie i nam opowie o szczegolach
                  tego stazu, tez jestem ciekawa?
              • Gość: kohol Re: Synovate IP: *.crowley.pl 22.02.05, 12:58
                Powiedziałam im, że dałoby się to zrobić, że jestem w stanie podjąć się tego
                stażu. I tyle.
                Rozmowę miałam dokładnie 2 tygodnie temu - a tyle u nich trwa proces
                rekrutacji, jak mi powiedzieli. Niby rozmowa była w porządku wg mnie (nie
                licząc akademickich pytać w stylu "jakim zwierzęciem by pani była" i "jaki
                samochód chciałaby pani mieć"), ale widocznie im się nie spodobałam. Chyba w
                przyszłym tygodniu zapytam ich, co było nie tak :(
                • Gość: sylka Re: Synovate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:00
                  Pracowałam dosyć długo w Synovate, można zarobić dobrze, tyle, że praca mocno
                  stresująca, pozdrawiam
    • Gość: babol Re: Synovate IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 23.02.05, 16:51
      ja mialam tam pracowac ale sie nie skusilam, pomimo ze usilnie poszukuje pracy. skonczylam juz 26 lat, praca miala byc na umowe-zlecenie, wiec poinformowano mnie, ze jezeli chce pracowac, to musze sobie znalezc jakas osobe pracujaca albo studenta do 26 roku zycia. na tego wlasnie "slupa" mialaby byc wystawiana umowa a ja bede pracowac. chodzilo o to, zeby firma nie musiala za mnie zusu placic. sprytnie, nieprawdaz? dodam, ze jako jakis tam asystent od wszystkiego zarabialabym 5 zl/h, brak stalych godzin pracy (mialam sie pojawiac tylko wtedy, kiedy by mnie potrzebowali). Duze miedzynarodowe koncerny RULEZ!!!
      • kohol Re: Synovate 24.02.05, 12:13
        No nie żartuj! To co to mialo być za stanowisko?
        • Gość: babol Re: Synovate IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 26.02.05, 00:52
          asystent (glownie excel i power point, troche statystyki i analiza danych). ale z podejscia firmy do pracownika wnioskuje, ze mial to byc asystent asystenta innego asystenta, czyli sam dol.
          • Gość: brum Re: Synovate IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.03.05, 10:13
            To niezle stanowisko :) - ciekawe czy jeszcze ktos mial takie propozycje
            • Gość: ja Re: Synovate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:58
              właśnie mnie dziś zaprosili na rozmowe i po przeczytaniu nie wiem czy mam iść
              • Gość: Ania Re: Synovate IP: *.chello.pl 13.04.05, 09:27
                rozmowa do niczego nie zobowiazuje - wiec moim zdaniem warto. A z poprzednich
                watkow wynika ze trzeba byc czujnym ; )
                A na jakie stanowisko ta rozmowa ?
                Pozdrawiam
                • Gość: gosc Re: Synovate IP: *.instytut.com.pl / *.instytut.com.pl 13.04.05, 10:13
                  He, he...A ja dałam sie skusić (ponad rok temu) i byłam na stażu u nich -
                  tylko, że 2 tygodnie za darmo...No i po stażu raz czy dwa zadzwonili, żebym
                  przyszła coś tam porobić (rozumiem, że już nie za darmo), ale miałam
                  już "normalną" pracę, więc nie skorzystałam. Poobserwowałam firmę przez te 2
                  tygodnie i muszę się zgodzić, że niektórzy byli mocno zestresowani i
                  przepracowani (ale nie wszyscy). Niestety - bardzo negatywny wpływ na moje
                  samopoczucie tam miał podział na pracowników etatowych i nieetatowych....
                • Gość: ja Re: Synovate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:54
                  dzięki ale odpuściłam sobie ten temat bo miałam dziś 2 inne rozmowy zobaczymy
                  co z tego wyniknie
                  pozdrawiam
                • Gość: ja Re: Synovate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:11
                  asystentka jakaś
      • woodpecker_from_mars Re: Synovate 14.04.05, 13:35
        to norma w tej firmie i im podobnych; ale trzeba wziac pod uwage to, ze
        wiekszosc z obecnych stalych pracownikow zaczynala od takich wlasnie zlecen
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka