Gość: ania IP: *.chello.pl 21.02.05, 10:12 Czy ktos byl na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brum Re: Synovate IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.02.05, 10:51 o jakie stanowisko sie ubiegasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Synovate IP: *.chello.pl 21.02.05, 11:02 Miesiac temu wyslalam oferte na research assistant. ale niestety sie nie odezwali. A teraz jeszcze sie pojawia PA to Managing Director. I tak sie zastanawiam czy ktos tam byl ? ; ) A byles/as lub pracujesz tam ze pytasz o to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum Re: Synovate IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.02.05, 11:10 Kolezanka byla , na stanowisko jakiejs asystentki i mowila ze maglowali ja dwie godziny a potem zaproponowali prace na tydzien, ale z tego co wiem nie tylko jej. Sama wiec nie wiem co o tym sadzic -ona nie poszla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Synovate IP: *.chello.pl 21.02.05, 11:26 No tak. To ogloszenie pojawia sie pewnie po kolejnych tygodniach probnych ; ) dzieki za info, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Synovate IP: *.crowley.pl 21.02.05, 14:07 No to fajnie. U mnie to samo. Długa rozmowa, prpozycja tygodniowego stażu i koniec. Pięknie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Synovate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:59 Mi tez zaproponowali staż, ale nie wiem czy isc? A ty bylas czy zrezygnowalas - czy to calkiem pic na wode czy sa jakies szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Synovate IP: *.chello.pl 21.02.05, 20:10 Rozumiem ze staz bezplatny ? i tez tydzien ? Ja tam nie bylam. Zastanawialam sie tylko czemu ogloszenie "PA to Managing Director" pojawia sie kilka razy. A to z tego ogloszenia ten staz czy z innego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum Re: Synovate IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.02.05, 10:23 Ja ta sytuacje znam ze slyszenia wiec dokladnie nie wiem, wiem ze chodzilo o jakas asystenke i ze bylo to niedawno, wiec byc moze ze o to ogloszenie chodzi. Ale swoja droga to naprawde ciekawe, nie spodziewalabym sie po tej firmie takich pomyslow. Moze "kohol" sie jeszcze odezwie i nam opowie o szczegolach tego stazu, tez jestem ciekawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Synovate IP: *.crowley.pl 22.02.05, 12:58 Powiedziałam im, że dałoby się to zrobić, że jestem w stanie podjąć się tego stażu. I tyle. Rozmowę miałam dokładnie 2 tygodnie temu - a tyle u nich trwa proces rekrutacji, jak mi powiedzieli. Niby rozmowa była w porządku wg mnie (nie licząc akademickich pytać w stylu "jakim zwierzęciem by pani była" i "jaki samochód chciałaby pani mieć"), ale widocznie im się nie spodobałam. Chyba w przyszłym tygodniu zapytam ich, co było nie tak :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylka Re: Synovate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:00 Pracowałam dosyć długo w Synovate, można zarobić dobrze, tyle, że praca mocno stresująca, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babol Re: Synovate IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 23.02.05, 16:51 ja mialam tam pracowac ale sie nie skusilam, pomimo ze usilnie poszukuje pracy. skonczylam juz 26 lat, praca miala byc na umowe-zlecenie, wiec poinformowano mnie, ze jezeli chce pracowac, to musze sobie znalezc jakas osobe pracujaca albo studenta do 26 roku zycia. na tego wlasnie "slupa" mialaby byc wystawiana umowa a ja bede pracowac. chodzilo o to, zeby firma nie musiala za mnie zusu placic. sprytnie, nieprawdaz? dodam, ze jako jakis tam asystent od wszystkiego zarabialabym 5 zl/h, brak stalych godzin pracy (mialam sie pojawiac tylko wtedy, kiedy by mnie potrzebowali). Duze miedzynarodowe koncerny RULEZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Synovate 24.02.05, 12:13 No nie żartuj! To co to mialo być za stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babol Re: Synovate IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 26.02.05, 00:52 asystent (glownie excel i power point, troche statystyki i analiza danych). ale z podejscia firmy do pracownika wnioskuje, ze mial to byc asystent asystenta innego asystenta, czyli sam dol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum Re: Synovate IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.03.05, 10:13 To niezle stanowisko :) - ciekawe czy jeszcze ktos mial takie propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Synovate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:58 właśnie mnie dziś zaprosili na rozmowe i po przeczytaniu nie wiem czy mam iść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Synovate IP: *.chello.pl 13.04.05, 09:27 rozmowa do niczego nie zobowiazuje - wiec moim zdaniem warto. A z poprzednich watkow wynika ze trzeba byc czujnym ; ) A na jakie stanowisko ta rozmowa ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Synovate IP: *.instytut.com.pl / *.instytut.com.pl 13.04.05, 10:13 He, he...A ja dałam sie skusić (ponad rok temu) i byłam na stażu u nich - tylko, że 2 tygodnie za darmo...No i po stażu raz czy dwa zadzwonili, żebym przyszła coś tam porobić (rozumiem, że już nie za darmo), ale miałam już "normalną" pracę, więc nie skorzystałam. Poobserwowałam firmę przez te 2 tygodnie i muszę się zgodzić, że niektórzy byli mocno zestresowani i przepracowani (ale nie wszyscy). Niestety - bardzo negatywny wpływ na moje samopoczucie tam miał podział na pracowników etatowych i nieetatowych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Synovate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:54 dzięki ale odpuściłam sobie ten temat bo miałam dziś 2 inne rozmowy zobaczymy co z tego wyniknie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Synovate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:11 asystentka jakaś Odpowiedz Link Zgłoś
woodpecker_from_mars Re: Synovate 14.04.05, 13:35 to norma w tej firmie i im podobnych; ale trzeba wziac pod uwage to, ze wiekszosc z obecnych stalych pracownikow zaczynala od takich wlasnie zlecen Odpowiedz Link Zgłoś