• Gość: rrt Re: W Denique nie ma zadnych kamer!!! bzdury IP: 94.75.121.* 19.01.10, 18:32
      smieszne sa te teksty o kamerach, przyznam jak z wiejskiego
      podrecznika o czarnym PR :)
      • Gość: tomascz Re: W Denique nie ma zadnych kamer!!! bzdury IP: 94.75.121.* 22.01.10, 01:23
        :)
    • Gość: jurkas Re: Bzdury na temat Denique IP: 94.75.121.* 04.02.10, 08:54
      Oczywisce ze nie ma zadnych kamer i to wszystko to jest czarny PR
      konkurencji, czarno na bialym to widac
    • Gość: kurczakas Denique to dobry salon IP: 94.75.121.* 04.02.10, 08:56
      a nawet bardzo dobry
    • Gość: komentatorka Re: Bzdury na temat Denique IP: *.chello.pl 11.02.10, 02:16
      co ty za głupoty opowiadasz? widać że niektórzy tylko dowalic potrafią, ale to
      typowo polska cecha, aby dowalic komuś, komu się powodzi lepiej niż nam.
      • Gość: gosc portalu Re: Bzdury na temat Denique IP: 94.75.121.* 01.03.10, 19:41
        To jakie tu niektory osoby bzdury pisza na temat Denique, to glowa mala,
        wytrzyjcie usta bo jad wam kapie z zawisci
    • Gość: stala klientka Re: Denique to dobry salon TAK IP: 94.75.121.* 01.03.10, 19:42
      zgadzam sie w 100%, chodze regularnie i jeszcze nigdy nie spotkalo mnie
      tam nic przykrego
    • Gość: gosc Re: denique IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.10, 21:00
      Tych osób troche jest a jaki kontakt jest do ciebie?
    • Gość: plastek Re: Denique to dobry salon IP: *.centertel.pl 08.03.10, 19:46
      Buchachachacha,no to mnie rozwaliło!!!!!!!!!!!!
    • Gość: clarabel Re: Denique Magnolia IP: *.chello.pl 21.03.10, 16:55
      A ja polecam fryzjerkę z Denique-panią Iwone, chodze do niej od początku
      istnienia salonu we Wrocławiu, po ścięciu przez nią moich włosów nie musze ich
      modelować, bo same się układają, kolor (blond) zawsze wychodzi rewelacyjnie.
      Przerobiłam już wielu fryzjerów, ale pani Iwona nie ma sobie równych!!!!!!
      POLECAM!!!!!
    • Gość: zadowolona klientk Re: Denique IP: 82.210.151.* 28.03.10, 11:56
      Nie wiem do jakiego DAY SPA Pani chodzi ale żadne kosmetyczki o takich
      imionach w tym salonie nie pracują.Więc po co nie prawdziwe dywagację.I tak
      właśnie powstają bujne opnie...
    • Gość: daaaz Re: Kamry hahahah dobre sobie IP: *.aster.pl 29.03.10, 20:06
      :) kamery, moze jeszcze na zywo puszczaja, dobry zart
    • Gość: zxxxz Re: Bzdury na temat Denique IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.07.10, 16:31
      Chodzę regularnie do Denique i nie wierze w te bzdury
    • Gość: Nina Re: Denique IP: 82.210.151.* 09.12.10, 13:16
      Chciałabym sprostować ostatni komentarz. Do Day Spa chodzę juz 4 rok i nigdy nie pracowała tam żadna P. Ewa ani Dorota, ekipa jest ta sama od otwarcia salonu.
      Jak najbardziej mogę poręczyć za profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa i orientalny klimat.
      Muszę też dodać że ostatnio bardzo rozwyneły sie zabiegi na ciało i masaże. Osobiście polecam masaż świecą i zabiegi Thalgo :)

Pozdrowienia dla Day Spa
      • Gość: misia... Re: Denique IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.04.11, 12:33
        a ty od kiedy tam pracujesz? ;)
    • Gość: jego chłopak A Solczak Mać tam jeszcze 'pracuje???' IP: *.centertel.pl 13.12.10, 14:44
      A Solczak Mać tam jeszcze 'pracuje???
      • Gość: jego chłopak Solczak prezesem hehehehehehehehehehehehhe IP: *.centertel.pl 15.01.12, 17:00
        Ostatnio natrafiłem gdzieś w necie ,że Solczak mać jest prezesem(BUCHACHACHA),PRZECIEŻ ON SAM NAWET NIE IDZIE DO TOALETY JAK SIĘ NIE ZAPYTA, CZY MOŻE IŚĆ.Nie mogę się doczekać,jak mi się gdzieś nawinie pod łapę przypadkowo w jakimś CH
    • Gość: Katrnka Re: Denique Magnolia IP: *.play-internet.pl 11.10.11, 21:22
      hehe no nie wiem jak to tam bylo w twoim przypadku ale teraz ja nie kojarze zadnego faceta w magnolii..fryzjerstwem zajmuje sie Kaśka - fajnie tnie, umie doradzic itp itd. moze trafilas na taki okres bo mowie teraz jest tam oki, cielam sie na weselicho brata i nie wygladalam "jak zwierze" wiec widzisz
    • Gość: tesciara Re: Denique Magnolia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 17:20
      a nie masz nikogo ze znajomych zeby mógł powiedziec? Ja jak chcialam sprawdzic jak robia to salony to szłam sobie pod salon i czekałam aż ktos wyjdzie z makijażem czy fryzurą i po tym oceniałam. MOżesz zrobic tak samo z Deqnique:p. Ogólne opinie o nich są dobre wiec nie powinnas byc zawiedziona, ale idz sprawdz:p
    • Gość: acrtyuopa Re: Bzdury na temat Denique IP: *.play-internet.pl 02.11.11, 22:42
      kamery w Denique?? To chyba jakiś big brother;d. Ale niektórzy ludzie są śmieszni. Taka sieć nie robiłaby takich jaj bo wiadomo ze predzej czy pozniej by sie to wydało i bylaby kicha. Żal zwyczajnie żal..
    • Gość: gazi Re: Denique Magnolia IP: *.play-internet.pl 17.11.11, 17:11
      nie wnikam w te wszystkie kłótnie i spory, byłam w Denique w Magnolii raz przed weselem brata i wyszłam zadowolona. Każdy ma prawo uważać jak chce, bynajmniej ja po tej jednorazowej wizycie nie miałam im nic do zarzucenia.
    • Gość: madzia345 Re: Bzdury na temat Denique IP: *.cli.nitronet.pl 25.11.11, 16:28
      pracowalam rok w salonie deniqe..oczywiscie ze sa kamery!!!!!!!! wszedzie oprocz pomieszczenia socjalnego...pensja jest mala daja tylko 20procent od utargu i jeszcze wat odliczaja oraz oracuja wszyscy na wlasnym sprzecie przez 12godz pracy nie mozna usiac na salonie..trzeba ciagle cos robic zeby tworzyc sztuczny tlok.
    • marabis Re: Denique to dobry salon 16.12.11, 08:34
      Utelka zgadzam się z Tobą w każdym słowie! Salonów piękności jest coraz więcej, więc każdy może chodzić, gdzie mu się podoba i gdzie ma ochotę :) A Denique lubię za ich dobrą jakość usług. Nieważne czy byłam na pedicure, czy na farbowaniu zawsze było starannie i przyjemnie :)
    • Gość: ania Re: denique na wileńskim IP: *.aster.pl 15.05.12, 18:29
      bylam w wilenskim i chcialam zrobic manicure. pomijam fakt powalajacej ceny-55 zl za manicure, który pani mi wykonala bardzo dobrze. ale taka pani recepcjonistka tam byla, ktora odstrasza wygladem. Byla ogrooooomna! i do tego tradzik na calej twarzy i przetluszczone wlosy-bardzo skuteczna antyreklama salonu urody. Nie wiem co na to wlascicielka, ale moglaby bardziej reprezentacyjna osobe na recepcje zatrudnic.
    • Gość: JA Re: denique IP: *.home.aster.pl 23.07.12, 23:27
      Taka mała podpowiedz, z tego co sie orientuje jestescie wszyscy na umowe o prace, z tego co sie orientuje pseudobhpowiec podbija wam tylko papiery, to jest przesłanka do uzania umowy zlecenia jako umowa o prace.
      Polecam taki tok rozumowania w sadzie.
      Dostaniecie wy, oraz firma ... z tym ze firma po dupie.
      Pozdrawiam
    • Gość: doska Re: Denique Magnolia IP: *.play-internet.pl 20.09.12, 17:35
      a TY u kogo byłaś w tym Denique? Może podaj jakieś przykłady osób i tego co robiłaś? Zarówno j=pozytywne jak i negatywne opinie powinny byc podparte dowodami:). wiec czekam:)
    • Gość: danka Re: Denique IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.04.13, 23:01
      Dziewczyny ja byłam u pani marzenki z bemowa z polecenia super ,polecam
      piękna zadbana fryzjerka i fachowiec rewelacja .Kosmetyczka grażynka pięknie maluje i henna tęż
      była oki .
    • Gość: rinnonika [...] IP: 81.219.241.* 03.07.13, 11:04
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: pololka Re: Denique Magnolia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.13, 16:00
      Macie w tym salonie jakąś sprawdzoną fryzjerkę? Myślę żeby pójść do jakiegoś dobrego fryzjera w renomowanym salonie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka