Gość: gosć IP: *.chello.pl 14.02.08, 08:50 Czy coś sie zmieniło w tej firmie na lepsze. Czy cały czas rotacja pracowników, i niezbyt miłe traktowanie przez szefostwo? Doradźcie. pilna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vendeta Re: XXL MEDIA ul. Krakowiaków IP: *.edipresse.pl 15.02.08, 10:04 www.xxlkomedia.phorum.pl Świertna firma. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pudelek Re: XXL MEDIA ul. Krakowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 13:00 Nie warto.... Naprawdę jest w warszawie wystarczająco dużo dobrych wydawnictwa, gdzie można w przyzwoitych warunkach zarobić przyzwoite pieniadze. W XXL zamiast umowy o pracę są jakieś "inne formy", atmosfera fatalna, szefowie nie mają za grosz szacunku do pracowników i ich kwalifikacji. Rotacja ogromna...od września odeszłą połowa składu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: XXL MEDIA ul. Krakowiaków IP: *.chello.pl 15.02.08, 20:32 Beznadziejna firma - zero szacunku dla osób starających się o prace. Gadki - szmatki, nie polecam stanowczo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: XXL MEDIA ul. Krakowiaków IP: *.chello.pl 18.02.08, 10:33 dzięki w takim razie daruje sobie ta firme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: XXL MEDIA ul. Krakowiaków IP: *.chello.pl 18.02.08, 11:36 A czy już coś Ci proponowali, czy w planach miały być rozmowy, redagowania tekstów itd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: XXL MEDIA ul. Krakowiaków IP: *.chello.pl 18.02.08, 12:44 powiem tylko tyle że oferta była bardzo kusząca :). Ale nie chodziło o redagowanie tekstu. Zastanawiam się tylko że skoro firma jest tak negatywnie postrzegana przez byłych pracowników, to dlaczego na forum xxlkomedia każdy się ukrywa i nie podaje swojego imienia itd. Skoro pracownicy byli pokrzywdzeni a firma ma kiepską opinie wśród konkurencji to czemu się wszyscy boja podpisać swój post. Z zewnątrz to wygląda troche jak gdyby ludzie psioczyli na starego pracodawce, i tyle. Wiem, że w każdej plotce jest troche prawdy i takie forum raczej nie wzięło się z sufitu. ale skoro pisze się tam prawde to nie rozumiem tej anonimowości.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: XXL MEDIA ul. Krakowiaków IP: *.chello.pl 07.05.08, 22:29 Prezesunio zawsze nam sie chwalił licznymi znajomościami na rynku reklamowym i tv. Mimo półrocznego stażu, w moim CV nigdy nie pojawiło się XXL Media. Nie chcę w ŻADEN sposób być kojarzona z tą firmą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: XXL MEDIA ul. Krakowiaków IP: *.chello.pl 22.02.08, 07:56 przekonaliście mnie :) W szoku jestem że takie firmy istnieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) Re: XXL MEDIA ul. Krakowiaków IP: *.chello.pl 27.02.08, 09:12 A po co osoby na forum miałby się podpisywać? Pan Adam zna wszystkich osobiście :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: XXL MEDIA ul. Krakowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 18:52 Podobo wydawnictwo jest w złej sytuacji finansowej, bo zamyka miesięcznik dla dzieci Projekt Planeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naiwny Re: XXL MEDIA ul. Krakowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 16:58 Czyli koncza sie zarzadowi pieniadze skradzione niewolnikom- pracownikom. Za prace bez umowy, i za tzw kary finansowe czyli wmawianie ludziom odpowiedzialnosci za swoja niudolnosc. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: XXL MEDIA ul. Krakowiaków IP: *.chello.pl 07.05.08, 22:32 Kary finansowe rządzą!!! Yeah!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: XXL MEDIA ul. Krakowiaków IP: *.chello.pl 07.05.08, 22:30 O Dżizas, który to już raz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Nazwiska zarządu IP: *.compi.net.pl 07.05.08, 22:49 ciekawe jak się te kruszynki biznesowe zwą - dobrze by wiedzieć jak się trafią jako partnerzy albo pracownicy kiedy niebawem splajtują - trzeba by im jakie prezesowskie kary ustalić już teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha1977 hmm ja zaczełam, ale był dym !!! IP: 85.219.205.* 07.08.08, 10:11 A zaczeło się od mojego postu.... jak zapytała czy warto pracowac w xxl media:) Ale miała satysfakcje jak Adaś robil dochodzenie:):) jak czerwieniał ze złości, jak rzucał się na swoją skórzaną kanapę:):) wspomienia BEZCENNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: hmm ja zaczełam, ale był dym !!! IP: *.chello.pl 08.08.08, 20:54 he he niech polecą!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś