uhu_an 27.02.08, 21:07 Czy w porzadku firma? jak atmosfera, zarobki? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośććććć Re: Lionbridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 22:59 Jakie stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośććććć Re: Lionbridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 08:25 Sprawdź gazetowego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Lionbridge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 17:27 bardzo tajemniczo :) to nie wróży nic dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośććććć Re: Lionbridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 16:02 A dlaczego mam tekstem otwartym rozpisywać się o firmie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lionbridge IP: *.nott.cable.ntl.com 07.03.08, 11:21 chodzilo mi o stanowisko koordynatora projektow. Czy jest szansa na 5 tys netto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćććć Re: Lionbridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 15:29 w sprawie Koordynatora projektów: moim zdaniem na 5k netto nie ma co liczyć. To raczej przedział 3,5-4k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Gawel Re: Lionbridge IP: *.spray.net.pl 27.05.08, 19:20 A czy ktos moze wie jak wyglada rekrutacja do lionbrigde?? Na stanowisku koordynatora projektow? Są testy czy tylko romowa kwalifikacyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxhwdlxxx Re: Lionbridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 15:54 Jedna osoba została niedawno zwolniona za rzekome "ujawnianie tajemnic firmy" - tak więc nie dziw się, że ludzie są odrobinę nerwowi z powodu analnego stosunku firmy do swobody wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
leedca Re: Lionbridge 21.04.08, 11:45 Lionbridge jeszcze raz. Ile może dostać tester oprogramowania w tej firmie? Czy panuje tam dobra atmosfera? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośććććć Re: Lionbridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 00:18 Nie pakuj się w testowanie na umowę zlecenie!!! Bywają opóźnienia w płatnościach. Jeśli już, to na umowę o pracę. O wysokości zarobków testerów i atmosferze niestety nic Ci nie powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
lukimyu Re: Lionbridge 12.05.08, 18:53 A czy wie ktos, jakich zarobkow (w jakim mniej wiecej przedziale) mozna oczekiwac na stanowisku koordynatora tlumaczen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośććććć Re: Lionbridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 20:21 Z moich informacji wynika, że nawet 4k netto, ale nie wiem na ile to reprezentatywne. Myślę, 3k netto spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lukimyu Re: Lionbridge 13.05.08, 11:54 Dzięki za info! Interesowałoby mnie powyżej 3,5. Rozumiem, że nie jest to zupełnie nierealne :-) Odpowiedz Link Zgłoś