Dodaj do ulubionych

Lionbridge

27.02.08, 21:07
Czy w porzadku firma?
jak atmosfera, zarobki?
Warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: gośććććć Re: Lionbridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 22:59
      Jakie stanowisko?
      • Gość: uh_an Re: Lionbridge IP: *.chello.pl 27.02.08, 23:10
        DTP
        • Gość: gośććććć Re: Lionbridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 08:25
          Sprawdź gazetowego maila.
          • Gość: bartek Re: Lionbridge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 17:27
            bardzo tajemniczo :) to nie wróży nic dobrego.
            • Gość: gośććććć Re: Lionbridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 16:02
              A dlaczego mam tekstem otwartym rozpisywać się o firmie?:)
              • Gość: gosc Re: Lionbridge IP: *.nott.cable.ntl.com 07.03.08, 11:21
                chodzilo mi o stanowisko koordynatora projektow. Czy jest szansa na 5 tys netto
                • Gość: gośćććć Re: Lionbridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 15:29
                  w sprawie Koordynatora projektów:
                  moim zdaniem na 5k netto nie ma co liczyć. To raczej przedział 3,5-4k.
                • Gość: Pawel Gawel Re: Lionbridge IP: *.spray.net.pl 27.05.08, 19:20
                  A czy ktos moze wie jak wyglada rekrutacja do lionbrigde?? Na
                  stanowisku koordynatora projektow? Są testy czy tylko romowa
                  kwalifikacyjna?
            • Gość: xxxhwdlxxx Re: Lionbridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 15:54
              Jedna osoba została niedawno zwolniona za rzekome "ujawnianie tajemnic firmy" -
              tak więc nie dziw się, że ludzie są odrobinę nerwowi z powodu analnego stosunku
              firmy do swobody wypowiedzi.
              • leedca Re: Lionbridge 21.04.08, 11:45
                Lionbridge jeszcze raz.
                Ile może dostać tester oprogramowania w tej firmie?
                Czy panuje tam dobra atmosfera?

pozdrawiam
                • Gość: gośććććć Re: Lionbridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 00:18
                  Nie pakuj się w testowanie na umowę zlecenie!!! Bywają opóźnienia w
                  płatnościach. Jeśli już, to na umowę o pracę.
                  O wysokości zarobków testerów i atmosferze niestety nic Ci nie powiem...
                  • lukimyu Re: Lionbridge 12.05.08, 18:53
                    A czy wie ktos, jakich zarobkow (w jakim mniej wiecej przedziale) mozna
                    oczekiwac na stanowisku koordynatora tlumaczen?
                    • Gość: gośććććć Re: Lionbridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 20:21
                      Z moich informacji wynika, że nawet 4k netto, ale nie wiem na ile to
                      reprezentatywne. Myślę, 3k netto spokojnie.
                      • lukimyu Re: Lionbridge 13.05.08, 11:54
                        Dzięki za info! Interesowałoby mnie powyżej 3,5. Rozumiem, że nie jest to
                        zupełnie nierealne :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka