GoĹÄ: ciekawy IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.08, 23:09 Idę jutro na rozmowę: warszawa, branża telekomunikacyjna ponad 6 lat doswiadczenia. Celuje w 14-15tys. Realne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ciekawski Re: Senior Brand Manager IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.08, 18:44 Udalo sie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Senior Brand Manager IP: *.chello.pl 20.03.08, 10:43 jednak Wawa sie cały czas różni od reszty kraju:):) 15-16 tys na senior brand managerze dla osoby w branzy telecom z 6 letnim stażem? marzenie we wro..ja pracuje w branzy telecom w marktingu 10 lat i jestem dyr marketingu ale we wro dostaje 8 tys brutto...np. w dialogu obecnie kier działu w marketingu (nie wazne w którym;) ) zarabia 6 tys..max. 7 tys brutto...pieprzenie że wro sie najszybciej rozwija po wawie..chocby po tym porównaniu widac to..pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
bystra_26 bez przesady 20.03.08, 12:57 Kolega pisze, że PYTA tylko, czy to realne. Jak dla mnie nie bardzo. Poza tym porównywanie pensji brand managerów jest średniomożliwe, bo to zalezy do branży, wielkości firmy, asortymentu, porfolio produktów itd. Takich co w Warszawie maja po 8k brutto i więcej, a nie są prezesami zagranicznych spółek, nie ma wiele. Poza tym ZAWSZE możesz sie przeprowadzić do Warszawy, tylko najpierw zrób sobie bilans jakości życia... na 95% wyjdzie ci, że lepiej zostać we Wrocławiu, bo tu masz rodzinę, znajomych, klimat, ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brand manager Re: bez przesady IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.08, 16:34 ja bez "seniora" mam 11k Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kuzza Re: bez przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 18:12 z seniorem miałam 11 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zzz Re: bez przesady IP: *.aster.pl 23.03.08, 01:14 A moim zdaniem realne, ale faktycznie dużo zależy od firmy. > Takich co w Warszawie maja po 8k brutto i więcej, a nie są prezesami > zagranicznych spółek, nie ma wiele. Prezesi spółek zarabiają dużą wielokrotność 8k brutto. Po dobrych studiach np. na UW - 8k brutto jest kwestią 2-4 lat pracy - stwierdzam tak na podstawie sytuacji znajomych i własnej. Odsyłam do raportu o zarobkach w Wwie: praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,88932,4988030.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zbys Re: bez przesady IP: *.devs.futuro.pl 24.03.08, 00:54 Powiem tak, 15k dla Senior Brand Managera jest jak najbardziej realne. Sam znam Brand Managerow (bez senior), ktorzy maja 13-17k, a seniorzy maja 3-4k wiecej. Wydaje mi sie, ze minimum dla seniora to 12k, max to pewnie okolo 20-22k, ale to juz tylko takie moje gdybanie. A co do prezesow spolek... Z tych ktorych znam (nie z gazet a osobiscie), ci najmniej zarabiajacy mieli cos kolo 50k, ci najwiecej to juz kwoty w milionach...) od wspomnianych 8k dzieli ich przepasc... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zbys Re: bez przesady IP: *.devs.futuro.pl 24.03.08, 01:02 mowic o milionach mialem na mysli pensje roczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
bystra_26 metodologia badania 26.03.08, 12:58 1. Metodologia nie jest dokładnie opisana. 2. Badanie jest internetowe, więc ci, co do netu w miarę swobodnego dostępu nie mają, nie uczestniczyli w nim np. panie ekspedientki z Warszawy, pracownicy biurowi nie mający dostępu w domu, a w pracy mający zablokowane prywatne korzystanie z netu itd. 3. Z psychologicznego punktu widzenia przy pytaniu o zarobki częściej odpowiedzą zarabiający powyżej średniej niż ci, co uważają, że dostają za mało. 4. Nie wiemy, jak rozumiano "zarabiający w Warszawie" - czy wystarczy fakt, że firma jest w Warszawie, czy raczej, że ktoś w Warszawie mieszka/ma zameldowanie... np. jak rozumieć np. przedstawiciela handlowego mieszkającego w Krakowie, który jest zatrudniony przez firmę z siedzibą w Warszawie? A to są istotne informacje dla interpretacji wyników badania. 5. Może ci, co mają 10k po 2-4 latach pracy pochwalą się w jakim zawodzie pracują - jako adwokaci? programiści? jako ph jakiej branży? Odpowiedz Link Zgłoś