GoĹÄ: zico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 11:45 Co sądzicie o pracy w tej firmie jako kierowca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: virus81 Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.08, 13:54 jeżeli masz słaby kręgosłup to nawet nie próbuj. robota ciężka i mało kto wytrzymuje ja dłużej niż 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ana Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 16:50 to owszem cięzka praca, ale wytrzymują , są pracownicy i z 10 letnim stazem pracy. Poza tym dobrze płacą i nie ma pracy w weekendy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Edeniusz Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.chello.pl 03.03.09, 20:18 Pracuje w Edenie ponad 11 lat i jak dotąd "garba" się nie dorobiłem ...jeśli ktoś nie boi się ciężkiej pracy to wszystko przed nim ... Przez ten okres poznałem 'miliony " firm i stwierdzam że u nas nie jest tak żle i dodam tylko że dzięki tej firmie było mnie stać na mieszkanie czy lepszy samochód... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gośc Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.09, 10:28 niech lepiej uważają,bo nie ma sentymentów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kierowca Eden Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.tpnet.pl 22.07.09, 14:24 Jestem od 3 lat kierowcą w firmie Eden Springs i nie narzekam. Praca trochę ciężka, ale gdzie jest lekko? Nie mam zamiaru z niej rezygnować, bo zapewnia mi w miarę dużą stabilność zatrudnienia, a teraz o to nie jest łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: GOSC Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.centertel.pl 08.02.10, 13:01 BO SPRZEDAWAŁEŚ WODE BOKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaja Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.chello.pl 20.05.09, 21:11 Spoko a co ztymi co pracują dłużej niż do 16 i maja malo kasy. jak wszedzie jest wyzysk wszyscy maja podwyzki a kierowcom sie ucina. a kto pracuje na firme jak nie kierowcy. gdyby nie nasza ciezka praca biuro by nie mialo podwyzek i tyle. tylko szkoda ze to my jestesmy najbardziej poszkodowani finansowo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Stefan Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.tpnet.pl 31.07.09, 15:12 Dla mnie ok. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bediun Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.e-wro.net.pl 26.08.09, 21:27 eden to dobra szkola zycia..ja po 2 latach mam kregoslup do wymiany ale sa ludzie co pracuja po 10 lat nic im nie jest i daja rade...trzeba byc wytrzymalym i nie bac sie ciezko tyrac...plusy to dobry tabor socjal i brak monotonii codziennie odwiedzasz nowe miejsca i poznajesz nowych ludzi...jednak pieniadze coraz gorsze a na dobra wyplate trzeba nie raz wypruc flaki... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bubeldubel Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.play-internet.pl 25.08.11, 23:32 w firmie eden pracuje od 5 lat jako kierowca. przez ten czas było różnie ale dopiero teraz jest syf. pojawił się nowy system płac. bardzo niekorzystny dla pracowników. dużo osób odeszło lub zostali wyrzuceni, oficjalnie {za porozumieniem stron, niewygodni} z powodów odebranych wypłat ,a za nadgodziny nie chcą płacić. ogólnie to ta firma spadła na psy. nikomu nie polecam. ja sam rezygnuje i będę walczyć o pieniądze które mi się należą. pozdrawiam wszystkich oraz zarząd eden . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kierowca edenu Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 19:53 pieniadze w sezonie sa,ale to nie jest robota dla slabych fizycznie ,trzeba targac ,targac po pare ton wody dziennie hihi czesto po pieterkach hihi . jak ktos chce pracowac w edenie niech mierzy sily na zamiary. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mobil Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 17:32 co wy muwicie pytalem sie ostatnio o robote za kierowce w edenie jezdze ok 5 lat ale jak mi powiedzieli ile moge zarobic w edenie to wysmiałem ich to najgorzej platna firma gorszej niewidziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gabriel Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.chello.pl 02.03.10, 09:20 Fakt, praca nie jest lekka. Trzeba wnosić do firm baniaki z wodą. Ale przecież na tym ta praca polega, więc się nie zdziwiłem jak zacząłem. Nie oszukujmy się, żadna praca nie jest idealana, ale jestem pewien, że są dużo gorsze od tej. Sam taką wcześniej miałem i za nic nie chciałbym do niej wrócić. Dla mnie praca w Edenie jest ok. I ma dużą zaletę - dzięki niej nie muszę chodzić na siłownię. :D Co do kasy, to rzecz względna. Jednemu kwota może wydawać się mała, innemu wysoka - nie ma co upraszczać i wyrokować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: misiek Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.toya.net.pl 30.03.10, 19:09 przestańcie gadać głupoty kasa jest zajebista najmniej dostalem 2600 naprawde wszytsko pełen zus i wiesz za co robic tyrac trzeba ale 10jest miło na konto zerknąć jest ciezko lata sie po pietrach ale da sie wytrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wojtek Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.chello.pl 05.11.10, 17:19 Misiek ale 2600 za taką robote to nie są kokosy! Nie wiem gdzie robisz ale ja mam takie dni kiedy nie ma żadnego klienta na parterze, same piętra nawet do 4 i całe auto wody trzeba sprzedać. Ta praca nie ma nic wspólnego z pracą kierowcy, nei jezdzsz w żadną trase za to musisz się przebijać samochodem cieżarowym przez wąskie uliczki krakowa gdzie masz 2,5 lub nawet 1,5 tony! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 123 Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: 178.73.49.* 05.11.10, 17:25 Uliczki Krakowa, a to nie jest forum Warszawy??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krzysiek.. Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.tktelekom.pl 06.07.11, 17:40 chyba się z głupim widziałeś w nocy , albo robisz w biurze .po ostatnich aneksach i obcinkach za nadgodziny to nie wiem czy 2400 dostanę na rękę. za każdy telefon na infolinie obcinają kierowcy kasę , za każdą pękniętą butlę lub wadliwe urządzenie to też wina kierowcy . Mam w dupie eden i odchodzę z dniem 1 sierpnia. jak ktoś chce to niech zapier... na pensję dla zarządu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.mazowieckiesieci.pl 20.02.14, 22:55 a jak sie dostac tam do pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paweł Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 22:31 co wy za bzdury piszecie!!!poczekajcie jeszcze kilka lat a organizm sam da o sobie znać.zarabiacie 3 może 4 tys.to ma być spoko kasa!!!.kosztem zdrowia!!!powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paweł Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 22:41 moim skromnym zdaniem uważam że w tej firmie powinno się zwolnić połowę administracji.siedzą i pie.... w stołki a zgadnijcie ile zarabiają?kto był w Rawie na imrezie ten widział jak liiiiiczna jest nasza firma poza działem dystrybucyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: weteran edenu Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.31.40.40.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.04.14, 13:53 Poszukaj innej pracy nadzwigasz sie na sluchasz a i tak ciue wyroluja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aneksiasz Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.router3.tygrys.net 28.05.14, 20:32 Siiemka all co sasidzie o nowych aneksach z 2014r maja?..? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kierowca kons Re: Eden Springs - kierowca dostawca IP: *.free.aero2.net.pl 01.07.14, 17:42 Oczywiście aneksy maja na celu zmniejszenia naszych wynagrodzeń . Gdy wchodzily 3 filary to tez mialo byc dużo lepiej i co? Powiem jedno czas Edenu się zakonczyl .. Zmiana pracy obowiązkową .. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś