roamn 03.09.08, 16:29 Witam Czy ktos z was pracuje w 'vistagroup' na cyprysowej 30? lub sie tam wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Vistagroup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 15:08 NIE POLECAM !!!! NAJBARDZIEJ RADZE UWAZAC NA L.P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Vistagroup IP: *.u.wavenet.pl 25.01.09, 20:22 Wymagająca firma ale bardzo konkretna. Szybko namierzą leseranta i szukają rzeczywiście najlepszych. Nie dziwię się opinii tego Andrzeja. Widocznie jest tak kiepski że już tam nie pracuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabawne Re: Vistagroup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.09, 16:48 Hmmmm Słownik pojęć, - wymagając - wyzyskać pracownika jak najbardziej - namierzyć leseranta - wyrzucić już zdojonego pracownika - szukać najlepszych - znaleźć kolejnego "frajera", który da się zmamić obietnicami i pięknymi słówkami, aby powtórzyć cały proceder od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Vistagroup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:58 900. Na kolanach będziesz oddawał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwość Re: Vistagroup IP: *.29.207.6.citimedia.pl 31.08.13, 15:34 Koniec Vistagroup strona nie istnieje firma w sądzie prokurator i skarbówka też ich trzepie. A stare przysłowie mówi " nosił Wilk Owce razy kilka - ponieśli i Wilka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: Vistagroup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 13:05 Omijaj tą firmę z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: Vistagroup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:52 UciekAJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Szostak Kilka słów od współwłaścicela firmy VistaGroup IP: *.u.wavenet.pl 29.03.09, 22:16 Ciekawe, W obecnych czasach nikt nie jest anonimowy w internecie. Każdy adres ma swojego właściciela - to dobra wiadomość dla pracodawcy tym bardziej, że w chwili pisania pseudo-anonimu łatwo namierzyć właściciela wiadomości który pisze nieprawdę. Do chwili obecnej wiele nieprawdziwych wiadomości na tym forum zostało zapisanych. Cieszy mnie fakt, że obecny zespół VistaGroup z determinacją dąży do zamierzonego celu, nie bacząc na bumelantów "gwiazdy" które szybko są namierzane i zwalniane. Cóż wypada mi tylko napisać, że przykro mi z powodu anonimów piszących nieprawdziwe posty, - z drugiej zaś strony to potwierdzenie słusznie podjętych decyzji. Cieszy mnie również fakt beckup-owania przez portale adresów osób zamieszczających posty. W końcu jak pisałem wcześniej nikt nie jest anonimowy :-) Z pozdrowieniami Jacek Szostak - Współwłaściciel VistaGroup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Kilka słów od współwłaścicela firmy VistaGrou IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 22:12 Mnie natomiast cieszy fakt, że portal takich danych Twojej firmie nie ma prawa udostępnić;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga Re: Kilka słów od współwłaścicela firmy VistaGrou IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 13:44 Ale jeżeli zgłosi sprawę o pomówienie i zniesławienie wtedy witajcie kłopoty :) Nie znam sprawy ale czytając wątek odniosłem wrażenie że kilka osób dostało po dupie i się mści. Po pierwsze gdyby wam aż tak źle płacił odeszlibyście sami - nie zrobiliście tego --> nikt was nie chciał albo było wam jednak dobrze. Dalej - nikt was nie chciał tzn że byliście do bani a jak byliście do bani ... Osobiście nie rozumiem takich ludków Pozdrawiam ( i czekam na zgryźliwe uwagi wobec mnie:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Szostak Re: Kilka słów od współwłaścicela firmy VistaGrou IP: *.u.wavenet.pl 28.04.09, 10:17 Drogi internauto, dziękuję za niestronniczy post. Faktycznie zgodnie z artykułem 218 w zw. z art. 236a Kodeksu Postępowania Karnego podmiot wskazany jako zobowiązany udostępni takie dane na wniosek prokuratury. Pozdrawiam Jacek Szostak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zxu Re: Kilka słów od współwłaścicela firmy VistaGrou IP: *.aster.pl 28.04.09, 22:54 No cóż, jako osoba nie mająca nawet pojęcia co ta firma w ogóle robi, muszę powiedzieć że najbardziej wymowna tu jest odpowiedź współwłaściciela firmy. Oczywiście frustraci są wszędzie i nawet słuszne skargi są często mocno przerysowywane. Na pewno. Zgadzam się też, że skargi bez konkretów są zupełnie niemiarodajne i nie ma co się nimi sugerować. Za to łatwo sobie mogę wyobrazić jaką osobą jest pan wypowiadający się pod nazwiskiem - na podstawie samych wypowiedzi. Wygląda na to, że twardo zmierza pan do celu. Po trupach pracowników. Jak się pracownik nie ukłoni do stóp to prokuratorem go! Ajjj, podania na pewno nie złożę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek i lolek Re: Kilka słów od współwłaścicela firmy VistaGrou IP: *.aster.pl 29.04.09, 00:18 Panowie ale po co ta dyskusja - jak firma sie nie podoba to dajcie sobie spokoj i szukajcie pracy gdzie indziej. Nabijanie postow w tym temacie jest juz smieszne a pracodawcom i tak nic nie moga zrobic w koncu to kraj w ktorym prawem jest bezprawie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Kilka słów od współwłaścicela firmy VistaGrou IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 09:31 e tam a ja lubię poczytać co piszą o moim byłym pracodawcy :). A tak na marginesie czytając forum nie widziałem postu, który by w jaki sposób obrażał ww. osoby :), więc nie wiem po co ta cała gadka o prokuratorach i sądach :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zxu Re: Kilka słów od współwłaścicela firmy VistaGrou IP: *.aster.pl 02.05.09, 16:56 Tak, zgadzam się, że nie ma tu żadnych wypowiedzi za które można by grozić prokuratorem - nie ma tu ani gróźb, ani nawet nieprawdy. A nieprawdy nie ma po prostu dlatego, że nie ma tu żadnych twierdzeń ("uciekaj" jest całkiem legalną radą, nie twierdzeniem). Przeraża mnie, że są jeszcze w Polsce pracodawcy, którzy tak otwarcie, publicznie i pod nazwiskiem wygrażają swoim (byłym?) pracownikom i obiecują ich rozjechać i zwolnić aby osiągnąć swój cel. Czy nie można nic zrobić pracodawcom, jak twierdzi "bolek i lolek"? Można, można zrobić dużo. Po pierwsze trzymać się z daleka od ich zakładu pracy. Jak w internecie pracodawca wypowiada tak jak się wypowiada, to pomyślcie jak to wygląda w realu, w zaciszu gabinetu???!!! Pracodawcy potrzebują pracowników tak samo jak pracownicy pracy, i nawet kryzys tego nie zmienił. Jeszcze dla wszystkich lubujących się w szczegółach, poniżej link do profilu firmy. Jak wynika ze strony WWW, firma zajmuje się tworzeniem stron internetowych i robieniem fotografii, a także "widłem i powidłem" (tłumaczenia katalogów, wzornictwo przemysłowe.... coś z inteligentnymi budynkami....). Firma jest spółką jawną. www.krs-online.com.pl/vistagroup-j-szostak-l-piwowar-spolka-krs-247214.html vvistagroup.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Szostak Re: Kilka słów od współwłaścicela firmy VistaGroup IP: *.u.wavenet.pl 04.05.09, 12:25 Drogi Internauto, Niepotrzebnie zająłem stanowisko w sprawie pisanych postów. Zbyt pochopie oceniasz moja wypowiedź. Wiele obraźliwych postów zostało już usuniętych z tej witryny i to właśnie im była przypisana poprzednia wypowiedź. Faktycznie szkoda czasu na analizowanie wypowiedzi które nic nie wnoszą. Jeśli chciałbyś realnie ocenić firmę to po prostu zapraszam do niej, być może zmienisz zdanie i zaczniesz pisać o stanie faktycznym a nie domysłach. Pozdrawiam Jacek Szostak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quba Re: Kilka słów od współwłaścicela firmy VistaGrou IP: 67.159.5.* 07.05.09, 00:17 up! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gon Re: Kilka słów od współwłaścicela firmy VistaGrou IP: 192.193.245.* 19.11.09, 09:46 Ale wszystkie usunięte posty są oznaczane jako usunięte przez administratora... A tu takich nie ma... Jedyny przypadek kiedy nie ma śladu interwencji, to kiedy wylatuje cały wątek (temat)... Przerażające! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwość Re: Kilka słów od współwłaścicela firmy VistaGrou IP: *.29.207.6.citimedia.pl 31.08.13, 15:34 I już koniec Vistagroup strona nie istnieje firma w sądzie prokurator i skarbówka też ich trzepie. A stare przysłowie mówi " nosił Wilk Owce razy kilka - ponieśli i Wilka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik 2 Re: Vistagroup IP: *.edu.pl 07.09.09, 13:46 Nie polecam tej firmy. Byłem, przeżyłem i będę wspominał do końca życia. I nie będą to wspomnienia miłe. Odszedłem jak tylko wyszło szydło z worka. Serdecznie pozdrawiam "Szefostwo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Vistagroup IP: 80.53.156.* 13.01.10, 16:01 Zajmuję się różnymi sprawami i wierzyć nie chce mi się, że "POWAŻNA" firma wdaje się w dialogi. Zapewniam wszystkich z mojego doświadczenia mogę na odległość NIE POLECIĆ TAKIEJ FIRMY. Szanowny właścicielu napisz jeszcze paragafy a pokochają cię wszyscy. Acha pomogę prawnie wszystkim będącym w sporze. biuro@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwość Re: Vistagroup IP: *.29.207.6.citimedia.pl 31.08.13, 15:35 Mamy koniec Vistagroup strona nie istnieje firma w sądzie prokurator i skarbówka też ich trzepie. A stare przysłowie mówi " nosił Wilk Owce razy kilka - ponieśli i Wilka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi to A Vista Group? czy to ta sama firma?n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 20:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocio Vistagroup IP: *.internet.dla.mnie.pl 29.01.10, 12:54 Tak naprawde, przegladajac witryne tej firmy, nie moge dojsc do tego czym Vistagroup sie tak naprawde zajmuje... Jestem w profesji ponad 20 lat i juz widzialem wiele dziwnych agencji, ale ta przerosla moja wyobraznie... Moze ktos mnie oswieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Vistagroup IP: *.sggw.waw.pl 01.02.10, 11:15 Podobnie tez nie mogę znaleźć czym dokładnie się ta firma zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Vistagroup IP: *.uek.krakow.pl 04.02.10, 09:49 Pracowalem dla Vistagroup - zrobilem trzy prace. Fakt, przy ostatniej powinęła mi się noga, ale p. Szostak - właściciel - obiecał, że i tak się rozliczymy, tylko ze po mniejszej stawce. Dodał też, że tak solidnych kontrahentów jak Vistagroup życzyłby każdemu pracownikowi... I tyle go słyszalem. Nie polecam, bo nie wywiązują się z danego słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwość Re: Vistagroup IP: *.29.207.6.citimedia.pl 31.08.13, 15:30 I koniec Vistagroup strona nie istnieje firma w sądzie prokurator i skarbówka też ich trzepie. A stare przysłowie mówi " nosił Wilk Owce razy kilka - ponieśli i Wilka" Odpowiedz Link Zgłoś