IP: *.dtce.net / *.man.polbox.pl 21.11.03, 15:06
Czy ktoś z Was brał ostatnio udział w rozmowach kwalifik. na dyr. zarządzania
i logistyki? Jakie podaliście kwoty - ile chcielibyście zarabiać?
A może ktoś wie jak się tam pracuje, jaka atmosfera itd?
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam
Marianna
Obserwuj wątek
    • Gość: marianna Re: CASTORAMA IP: *.dtce.net / *.man.polbox.pl 24.11.03, 11:11
      aktualne
      • Gość: ktoto? Re: CASTORAMA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.11.03, 20:31
        Pracowałem kiedyś w Casto. Atmosfera? Dopóki dyrektorem był Francuz było
        fajnie. Potem był Polak, sytuacja się pogorszyła, ale niedużo. Teraz jest drugi
        Polak i jest tragedia! Wyzysk maxymalny!
        • Gość: Marianna do ktoto IP: *.dtce.net / *.man.polbox.pl 25.11.03, 11:11
          A jak się pracuje w "terenie". Chodzi mi konkretnie o stanowisko dyr. ds.
          zarządzania i logistyki. Chcą mnie wysłać na staż dyrektorski, a
          potem "dostanę" swój sklep. Może wiesz coś na ten temat????
          • Gość: mario Re: do ktoto IP: 217.153.33.* 01.12.03, 13:51
            Jeżeli jesteś z Warszawy to po dostaniu swojego sklepu zatrudnią Ci asystenta z
            danej miejscowości, który po jakimś czasie zajmie Twoje miejsce, a ty ... na
            zielona trawkę (chyba, że wcześniej nie wytrzymasz "przemiłej atmosfery w
            firmie"). Powyzsze doświadczenia ze stanowiska w dziale kadr.

mario
            • Gość: Marianna Re: do Mario IP: *.dtce.net / *.man.polbox.pl 01.12.03, 14:53
              Mam dwie propozycje pracy. Trochę mnie nęci to stanow. dyr. w Casto, a z
              drugiej strony nie wiem jak tam jest. Dlaczego atmosfera jest beznadziejna? Czy
              mówisz o centrali czy o konkretnym sklepie?
              Będę wdzięczna za każdą odpowiedź..
              Jak wynagrodzenia?
              Marianna
              • Gość: mario Re: do Mario IP: 217.153.33.* 01.12.03, 15:32
                Mówię o centrali, ale sądzę że w prawie każdym sklepie jest tak samo,
                przełożeni próbują wcisnąć "swoich ludzi", jedni na drugich kablują. Częste są
                przypadki iż ludzi z centrali (lub tych bez znajomości wyżej) przenoszą do
                nowych sklepów a później (po wykonaniu zadania) wracaja z powrotem do centrali,
                ale tam już czeka na nich niemiła wiadomośc - na Twoim stanowisku pracuje już
                ktoś inny. Czy mozesz podać chodzby inicjały osób/by z którą rozmawiałaś w
                Cascie? Co do wynagrodzeń to na wyzszych stanowiskach po nastaniu recesji
                obniżyli pensje, znam przypadki zmniejszania z 5 do 2-2,5tys.

Ps. Powiedz mi czy trudno teraz znależć pracę w logistyce (raczej nizsze
                stanowisko - jestem bez doświadczenia w logistyce, ale teraz chodzę na
                podyplomowe studium zarz. logistycznego)?

mario
                • Gość: Marianna Re: do Mario IP: *.dtce.net / *.man.polbox.pl 01.12.03, 15:55
                  napisz na priva: adziedzic@autograf.pl
                  może wymienimy się informacjami?
    • Gość: Marianna Re: CASTORAMA IP: *.dtce.net / *.man.polbox.pl 26.11.03, 10:15
    • Gość: ap Re: CASTORAMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 02:06
      Jeżeli masz być dyr. to powinnaś być na tyle rozgarnięta aby wiedzieć że na
      tym forum nikt ci na to pytanie nie odpowie nawet jeżeli siedzi tu 30
      dyrektorów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka