Gość: Kryspina IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 03.12.03, 16:14 Czy ktos juz złozył aplikacje do tej firmy? maja ruszyc w II kwartałe 2004. A moze ktos pracuje lub pracował w społkach powiazanych?? Pzdr Kryspina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Mercedes-Benz Warszawa IP: 80.48.30.* 11.12.03, 00:01 Witam - JA RÓWNIEŻ JESTEM ZAINTERESOWANA. WPRAWDZIE MAM ZNAJOMĄ KTÓRA TAM PRACUJE ALE CHYBA NIE BĘDZIE ŁATWO... pOZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryspina Re: Mercedes-Benz Warszawa IP: 213.134.140.* 11.12.03, 17:53 Asiu, skoro masz tam znajomą - zapytaj jak tam ze znajomością jezyka> W ofercie podaja, ze "mile widziany". ciut sie obawiam, ze jest to ogłoszenie pro forma a stanowiska rozejda sie po znajomych:( Kryspina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Mercedes-Benz Warszawa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.12.03, 18:14 Ze szczegolnym zaznaczeniem znajomych Sobieslawa Zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corina Re: Mercedes-Benz Warszawa IP: *.adpress.com.pl 14.12.03, 22:40 ja wyslalam cv mailem... ciekawe, czy doczekam sie odpowiedzi... od znajomej, ktora ma znojoma, ktora ma znajomego, itd.. slyszalam, ze stanowiska dawno sa juz obsadzoone.. tyle ze rekrutacja pro forma byc musi.. znajomosc jezyka mnie nie przeraza.. i mialam praktyki w niemczech w bmw.. ale jakos nie licze za bardzo na jakis odzew z mercedesa... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Mercedes-Benz Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 08:35 szkoda że to tylko praca dla wybranych....a Ci co naprawdę sie nadają nigdy jej nie dostaną:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajomy Re: Mercedes-Benz Warszawa IP: *.acn.pl 16.12.03, 17:18 Znajomości się nie liczą hehehe ,"mam znajomą która tam pracuje" Odpowiedz Link Zgłoś