idea-fix 20.05.09, 14:34 Czy ktoś pracował lub pracuje w sklepie Nowakowskiego???? Jakie warunki pracy, płacy, godziny pracy?????? Z góry dzięki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reni Re: Nowakowski-sklepy IP: 77.255.206.* 30.08.09, 13:11 ja pracowałam jeśli masz inne propozycje to uciekaj, masa obowiązków za marne pieniądze, wiecznie brakuje ludzi i musisz tyrać za dwie, a dodatkowo wiecznie ktoś się czepia o jakieś duperele, nawet zwroty starego pieczywa trzeba zabezpieczać, paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: Nowakowski-sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 23:25 jak się robić nie chce to się i w paranoje wpada najlepiej jeść za biednych rodziców pieniądze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Nowakowski-sklepy IP: 80.48.107.* 14.02.10, 17:31 pracuję ale nie wiadomo do kiedy. u nowakowskiego nie wiadomo kiedy cię wyrzucą jednego dnia dostajesz podwyżkę a następnego wymówienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irenka Re: Nowakowski-sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 23:23 nie jest żle nawet widziałam żę na gen. zajączka szukają do pracy pensja jak to w warszawie i spożywce około 1500 pln. netto , ja pracuje od dawna praktycznie od ponad 10 lat jest okej , polecam gorąco ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goisc Re: Nowakowski-sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 23:04 do irenki ' pracujesz 10 lat szok jak długo dałas rade , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Errata Re: Nowakowski-sklepy IP: *.189.75.95.e-plan.pl 23.03.11, 17:35 Człowiek uczciwy pracuje sumiennie wszędzie i za każde pieniądze - w końcu przystępując do pracy wyraził zgodę na warunki pracy, które mu zaproponowano. Jeśli zaś pensja jest niewystarczająca - szuka się pracy lepiej płatnej - proste. Btw lepiej mieć 1500 zł i pracować, niż nie mieć nic i wbijać zęby w ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Nowakowski-sklepy IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.13, 10:56 to ciekawe, bo firma otworzyła pierwszy sklep w 2006 roku, wiem bo w nim pracowałam, skoro pani pracuje 10 lat to musi pani pracować jeszcze w piekarni, czyli jest pani jednym z przydupasów prezesa a nie zwykłym pracownikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: Nowakowski-sklepy IP: *.opera-mini.net 29.10.13, 20:52 Wszystko było by w porządku, gdyby nie wieczne wyczekiwanie na wypłatę, która miesiąc w miesiąc jest grubo po terminie. A tak poza tym, to warunki standardowe, 1500 z ogonem a praca nie jest aż tak bardzo ciężka, da się wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka71 Re: Nowakowski-sklepy IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.13, 22:12 Pracuję od niedawna w jednej z takich piekarni i nie jest tak źle, 1000 zl podstawy plus 1% od obrotu, do tego premia. Jak się wszystko zrobi co bylo w planie to nie ma duzo pracy oprocz obslugi klientów, jest czas na pogawędki i czytanie gazet. A pieczywa do domu przynoszę bardzo dużo, prawie drugą wypłate. Wiadomo - zależy do kogo się trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Nowakowski-sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 13:30 Pani pracuje chyba we franczyznie, w sklepach własnych SA trochę inne warunki Odpowiedz Link Zgłoś