darek165107 23.06.09, 08:27 mgr prawa szuka pracy gdzie mogłbym zlozyc CV? pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
just-for-fun Re: mgr prawa szuka pracy 23.06.09, 12:43 Jesteś na aplikacji? Czy dopiero się obroniłeś? Składaj CV do znanych kancelarii nawet jeśli nie ogłosili rekrutacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: mgr prawa szuka pracy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.06.09, 18:27 bez aplikacji niestety. a oprocz kancelarii?(nie jestem z wawy a w necie jakos nie ma ofert podemnie. dzieki za odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on praca fizyczna. gdzie? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.06.09, 18:33 gdzie mozna znalezc dobrze platna prace fizyczne na hali, czy w magazynie? Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: praca fizyczna. gdzie? 23.06.09, 20:40 Nie podpinaj się pod ten wątek jak pytasz o pracę fizyczną. Najlepiej pójdź do urzędu pracy, tam masa takich ofert. Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: mgr prawa szuka pracy 23.06.09, 20:40 Generalnie to prawie każda firma potrzebuje teraz prawnika, czy to z brażny energetynczej czy reklamowej. Po prostu wchodz na strony firm, które znasz i zobacz czy mają dział prawny. Jak tak próbuj aplikować. Ja długo szukałam pracy, nie po prawie. Ale w końcu się udało. 300 wysłanych cv, 80 rozmów i testów o pracę i mam - prawie idealna niestety mało płatną, ale satysfakcjonującą:) Odpowiedz Link Zgłoś
rafradol1 Re: mgr prawa szuka pracy 24.06.09, 07:34 Może pomyśl o armii. Z Twoim wykształceniem poszukuje Żandarmeria Wojskowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: mgr prawa szuka pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 13:50 w armii kryzys. nie przyjmuja. poza tym nosze okulary Odpowiedz Link Zgłoś
rafradol1 Re: mgr prawa szuka pracy 25.06.09, 07:32 Wielu nosi okulary, na pilota "nie startujesz". A w tej formacji, wg mnie, zawsze będą potrzebować z "kierunkowym" wykształceniem. Myslę że nie zaszkodzi zasięgnąć informacji na Koszykowej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: mgr prawa szuka pracy IP: 83.238.108.* 13.07.09, 13:51 Składaj do administracji publicznej tam poszukują ludzi po prawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: mgr prawa szuka pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 21:43 może prawnik złoży na lewo albo odwrotnie jak wolisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: mgr prawa szuka pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 21:31 prawnik to obecnie nie orginał, zmień profesją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: mgr prawa szuka pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 22:13 a co taki mgr umie Odpowiedz Link Zgłoś