Dodaj do ulubionych

Do Makler i jemu podobnych

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.12.03, 15:27
Poniewaz pozowliles osbie na okreslenie mnie OSZUSTEM i osobnikiem ktory nie
ma pojecia o inwestowaniu srodkow na rynkach kapitalowych proponuje maly
test. Otoz 16.12.2003 zarekomendowalem moim klientom zakup akcji Lennar
Corporation NYSE: LEN Sector: Capital Goods Industry: Construction Services
po cenie 88-90 usd za sztuke. Moja rekomendacja zostala przyjeta i na okres
najblizszych 3 miesiecy kurs tych akcji wedlug mnie ma osiagnac przedzial 135-
140 usd.
Jezeli ta akcja do 16.02.2004 nie osiagnie tej ceny bedziesz mial pelne prawo
nazywac mnie oszustem i jak tylko sobie tam wymyslisz. Jezeli w tym czasie
akcja osiagnie podany przeze mnie przedzial cenowy to specjalnie poinforumuje
Ciebie co masz zrobisz od 17.02.2004. Ty nie ryzykujesz niczym , ja bardzo
wiele. Do 16.02.2004 roku nie zamierzam w zadne sposob niczego komentowac co
napiszesz jako Makler czy jako osobnik poslugujacy sie innym nickiem. I to by
bylo na tyle.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ścierwo dobre! IP: 80.51.245.* 19.12.03, 15:59
      Niezle! Chetnie bede sie przypatrywal bo jestem ciekaw co z tego bedzie...
      • Gość: doradca dobre!? IP: *.acn.waw.pl 22.12.03, 17:43
        Wczoraj był niewielki spadek. Dzisiaj pomimo pomarańczowego alertu w USA , te
        akcje bardzo mocno zwyżkują. O 17:40 czasu warszawskiego kosztowały 98,23 usd.
        Pozdrawiam kibica o bardzo nieładnym nicku.
        • Gość: doradca Szanowny Scierwo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.03, 15:52
          Rynek zamkniety na poziomie 98,1 usd a dzisiejsze otwarcie 98,15 usd czyli
          dalej do przodu. Cale szczescie, ze dzisiejsze otwarcie indeksow ciagnie
          Technologia. Czyzby chcieli jeszcze w tym roku przejsc ponad 11 tysiecy pkt na
          indeksie DJIA ?? Jest to mozliwe ale czasu niewiele.
    • Gość: Makler Re: Do Makler i jemu podobnych IP: *.acn.waw.pl 20.12.03, 22:56
      Byłeś, jesteś i będziesz oszustem!! To, że większość ludzi na tym forum nie
      zna się na inwestowaniu nie upoważnia cię do pisania takich tekstów. To,
      że "upubliczniasz" swoją rekomendację 20 grudnia w 4 do 5 dni po zaistnieniu
      okoliczności, które uprawdopodobniają osiągnięcie określonego przez ciebie
      pułapu cenowego (dobrze wiesz oszuście jakie to okoliczności) i pisanie, że
      wydałeś ją 16 grudnia jest zwykłym oszustwem i wyciągniem kasy od twoich
      klientów (nienormalnych, nieświadomych, łatwowiernych - jakbyś ich nie
      nazwał). Niniejszym uważam test za nieważny i twierdzę, że jedyne co możesz
      rekomendować to kolor skarpet, ktory sobie dzisiaj wybierzesz. To jest moja
      ostatnia odpowiedź na twoje debilne teksty, nie pisz więcej, szkoda czasu. Bez
      pozdrowień oszuście.
      • Gość: Lord Bobick Re: Do Makler i jemu podobnych IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.12.03, 12:54
        No wiec sprawa jest jasna kto nie ma klasy. Makler - współczuję całej Twojej
        rodzinie jesli dla nich jesteś taki sam jak na forum. Mimo to, życze Ci
        wesołych świat. Może ten okres da Ci do myślenia.
        • Gość: doradca Re: Do Makler i jemu podobnych IP: *.acn.waw.pl 22.12.03, 17:46
          Daj mu spokój bo on naprawdę tylko podszywa się pod kogoś kim nie jest. To co
          zrobiłem jest jak najbardziej zgodne z prawem. Decyzje inwestycyjne w Polsce
          podaje się najpóźniej 3 dni po ich wykonaniu. Jeżeli coś się zmieniło prosze
          mnie poprawić. Z tym gościem porozmawiamy sobie 17.02.2003 r.
          • Gość: Bartek Re: Do Makler i jemu podobnych IP: 195.85.249.* 24.12.03, 13:35
            yyyyy???? Zaraz nie rozumiem. Dlaczego 3 dni po dokonaniu inwestycji?
            pzdr
            b
          • Gość: miotelka Re: Do Makler i jemu podobnych IP: *.proxy.aol.com 25.12.03, 10:12
            czy moglby pan mi doradzic jak zainwestowac 200K usa$?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka