Dodaj do ulubionych

ZOK vs Forum

24.08.05, 04:03
Śledząc ostatnio wątki i posty na forum odniosłem wrażenie że został
przypuszczony atak na ZOK długo jednak nie trwało i ZOK skontrował ciekawe
kto zada kolejny cios i kto to będzie chciał już czytać?
Obserwuj wątek
    • zlocieniaszek Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 08:25
      za rok jedna z atrakcji podczas tego dnia rycerskiego (w dni złocieńca) będzie
      najazd na zok :)
    • zlocieniaszek Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 08:31
      a pozatym to nie jest walka ZOK vs Forum.
      tylko ZOK vs CZW (dla nie wtajemniczonych - Czarna Watacha)
      • selion Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 08:41
        ZOK vs CZW? Tylko, że z czarnej WataHy odzywam się tutaj tylko ja, pisałam to
        wielokrotnie, wystarczy doczytać posty drogi złocieniaszku... :D
        To może JA vs ZOK? :D
        To już powoli robi się śmieszne
    • selion Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 08:39
      Żadnych wojen nikt nie chce prowadzić przecież nie chodzi o to by robić sobie
      wrogów, tylko o to by się dogadać, przecież nie jesteśmy dziećmi, które kłócą
      się o łopatkę w piaskownicy :)
      Forum trochę ruszyło, kiedy zaczęto poruszać pewne problemy i to jest plus,
      zdobyliśmy też paru nowych forumowiczów, mam nadzieję że będą też się odzywać
      przy innych wątkach niż tylko tematy ZOKu.
      • gawedziarz1 Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 08:51
        Wojna??? hahaha... to dobre ile wy macie lat zeby bawic sie w takie cos. co to
        wogle jest ta wataha.Mieszkam tu od paru dobrych lat, chodze zawsze na imprezy,
        oczywiscie w miare mozliwoscie i nigdy o czyms takim nie slyszalem.Czy oni cos
        wogole organizuja??? bo z tego co tu czytam to bardzo surowo oceniaja prace ZOK-
        u.Napiszcie co wy robicie!!!bo ukrywac sie pod loginem i pisac same negatywy to
        kazdy potrafi.Chyba cala wataha siedzi caly dzien na forum...hahaha.
        • pikpok0 Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 10:16
          Jaką wojnę? Jest to po prostu dyskusja ,a ze wiekszosc z nas ma cos do zarzucenia ZOK to i tak to wychodzi. (wersja oficjalna)

Nieoicjalnie wiadomo ze grupa forumowiczow Gazeta.pl pragnie wraz z nowymi wyborami przejac wladze w złocienieckim ZOK. Dlatego tez na lamach forum wypowiedzieli wojne tej placowce , malo tego czesc z nich jest czlonkami elitarnej jednostki bojowej o nazwie Czarna Watacha, ktora w razie niepowodzenia misji na drodze pokojowej zacznmie prowadzic wojne podjazdowa.
          :) :) :)
          • gawedziarz1 Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 10:34
            Ale beke krecisz... prawie sie poplakalem ze smiechu.
            • pikpok0 Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 10:37
              dzieki :)
              • gawedziarz1 Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 10:40
                a podobno tylko selion jest tu z bractwa???? A ty moze nie???? tak sie zdaje ze
                was znam nie osobiscie ale znam.nie musisz klamac piko
        • selion Re: ZOK vs Forum 25.08.05, 08:55
          Rozumiem, że Pan przeczytał jedynie jedno zdanie i to po łebkach z ostatniego
          topicu i nic więcej, bo Pańska wypowiedź od razu wyjaśnia, że nie zapoznał się
          Pan z innymi tematami, na przykład takimi gdzie pisałam, co robi CZW, gdzie
          pisałam, że się nie ukrywam pod loginem i dałam swoje dane (na razie pan się
          ukrywa) i pisałam, że z naszego bractwa siedzę tutaj tylko ja, ponieważ pracuję
          przy komputerze i mam na to czas.
          Wiedział by Pan też, że tutaj na forum jestem jedną z paru osób, które bardzo
          optymistycznie i dobrze oceniają pracę UMiGu i innych instytucji, ale raz była
          wpadka i to opisałam, dlaczego nie pochwali Pan wcześniejszych moich wypowiedzi
          pozytywnie oceniających ZOK? Jak na razie to Pan: "bardzo surowo ocenia prace "
          "ukrywc sie pod loginem i pisze same negatywy " i "siedzi caly dzien na forum"
    • rzapa1 Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 11:48
      Szkoda mi Was. Z takim światopoglądem czeka nas już tylko apokalipsa :))
      Może od razu kupmy trumny i czekajmy na śmierć.
      • pikpok0 Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 11:55
        Ale wy jestescie dziwni przeciez to byl zarcik ale trudno skoro tego nie rozszyfrowaliscie to trudno.
        Gawedziarz a twoje posty swiadcza o Tobie, bo skoro zarzucasz mi klamstwo nawet mnie nie znajac to...........
        I powiem ci szczerze ze nigdy nie bylem w CZW i nawet ich nie widzialem choc cenie to co robią
        • kermix Buuuu !!! 25.08.05, 02:33
          Hmm… może rozpoczynając ten wątek nie do końca chodziło mi o wojnę a może
          bardziej o wynik spotkania w domyśle sportowego gdzie obowiązują pewne reguły i
          zasady a przede wszystkim gra fer play niemniej jednak kolejny dzień przyniósł
          rozczarowanie! Smutne to i żałosne zarazem ale prawdziwe dlatego czerwona
          kartka wędruje do … no właśnie do kogo?
          Każdy niech rozstrzygnie sam tak jak mu podpowiada rozum i sumienie aby dość
          już było głupoty, prowokacji i niepotrzebnej odpowiedzi na nią bo jak mawiają
          mądrzy niezgoda rujnuje a zgoda buduje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka