kermix 24.08.05, 04:03 Śledząc ostatnio wątki i posty na forum odniosłem wrażenie że został przypuszczony atak na ZOK długo jednak nie trwało i ZOK skontrował ciekawe kto zada kolejny cios i kto to będzie chciał już czytać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlocieniaszek Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 08:25 za rok jedna z atrakcji podczas tego dnia rycerskiego (w dni złocieńca) będzie najazd na zok :) Odpowiedz Link
zlocieniaszek Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 08:31 a pozatym to nie jest walka ZOK vs Forum. tylko ZOK vs CZW (dla nie wtajemniczonych - Czarna Watacha) Odpowiedz Link
selion Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 08:41 ZOK vs CZW? Tylko, że z czarnej WataHy odzywam się tutaj tylko ja, pisałam to wielokrotnie, wystarczy doczytać posty drogi złocieniaszku... :D To może JA vs ZOK? :D To już powoli robi się śmieszne Odpowiedz Link
selion Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 08:39 Żadnych wojen nikt nie chce prowadzić przecież nie chodzi o to by robić sobie wrogów, tylko o to by się dogadać, przecież nie jesteśmy dziećmi, które kłócą się o łopatkę w piaskownicy :) Forum trochę ruszyło, kiedy zaczęto poruszać pewne problemy i to jest plus, zdobyliśmy też paru nowych forumowiczów, mam nadzieję że będą też się odzywać przy innych wątkach niż tylko tematy ZOKu. Odpowiedz Link
gawedziarz1 Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 08:51 Wojna??? hahaha... to dobre ile wy macie lat zeby bawic sie w takie cos. co to wogle jest ta wataha.Mieszkam tu od paru dobrych lat, chodze zawsze na imprezy, oczywiscie w miare mozliwoscie i nigdy o czyms takim nie slyszalem.Czy oni cos wogole organizuja??? bo z tego co tu czytam to bardzo surowo oceniaja prace ZOK- u.Napiszcie co wy robicie!!!bo ukrywac sie pod loginem i pisac same negatywy to kazdy potrafi.Chyba cala wataha siedzi caly dzien na forum...hahaha. Odpowiedz Link
pikpok0 Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 10:16 Jaką wojnę? Jest to po prostu dyskusja ,a ze wiekszosc z nas ma cos do zarzucenia ZOK to i tak to wychodzi. (wersja oficjalna) Nieoicjalnie wiadomo ze grupa forumowiczow Gazeta.pl pragnie wraz z nowymi wyborami przejac wladze w złocienieckim ZOK. Dlatego tez na lamach forum wypowiedzieli wojne tej placowce , malo tego czesc z nich jest czlonkami elitarnej jednostki bojowej o nazwie Czarna Watacha, ktora w razie niepowodzenia misji na drodze pokojowej zacznmie prowadzic wojne podjazdowa. :) :) :) Odpowiedz Link
gawedziarz1 Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 10:34 Ale beke krecisz... prawie sie poplakalem ze smiechu. Odpowiedz Link
gawedziarz1 Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 10:40 a podobno tylko selion jest tu z bractwa???? A ty moze nie???? tak sie zdaje ze was znam nie osobiscie ale znam.nie musisz klamac piko Odpowiedz Link
selion Re: ZOK vs Forum 25.08.05, 08:55 Rozumiem, że Pan przeczytał jedynie jedno zdanie i to po łebkach z ostatniego topicu i nic więcej, bo Pańska wypowiedź od razu wyjaśnia, że nie zapoznał się Pan z innymi tematami, na przykład takimi gdzie pisałam, co robi CZW, gdzie pisałam, że się nie ukrywam pod loginem i dałam swoje dane (na razie pan się ukrywa) i pisałam, że z naszego bractwa siedzę tutaj tylko ja, ponieważ pracuję przy komputerze i mam na to czas. Wiedział by Pan też, że tutaj na forum jestem jedną z paru osób, które bardzo optymistycznie i dobrze oceniają pracę UMiGu i innych instytucji, ale raz była wpadka i to opisałam, dlaczego nie pochwali Pan wcześniejszych moich wypowiedzi pozytywnie oceniających ZOK? Jak na razie to Pan: "bardzo surowo ocenia prace " "ukrywc sie pod loginem i pisze same negatywy " i "siedzi caly dzien na forum" Odpowiedz Link
rzapa1 Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 11:48 Szkoda mi Was. Z takim światopoglądem czeka nas już tylko apokalipsa :)) Może od razu kupmy trumny i czekajmy na śmierć. Odpowiedz Link
pikpok0 Re: ZOK vs Forum 24.08.05, 11:55 Ale wy jestescie dziwni przeciez to byl zarcik ale trudno skoro tego nie rozszyfrowaliscie to trudno. Gawedziarz a twoje posty swiadcza o Tobie, bo skoro zarzucasz mi klamstwo nawet mnie nie znajac to........... I powiem ci szczerze ze nigdy nie bylem w CZW i nawet ich nie widzialem choc cenie to co robią Odpowiedz Link
kermix Buuuu !!! 25.08.05, 02:33 Hmm… może rozpoczynając ten wątek nie do końca chodziło mi o wojnę a może bardziej o wynik spotkania w domyśle sportowego gdzie obowiązują pewne reguły i zasady a przede wszystkim gra fer play niemniej jednak kolejny dzień przyniósł rozczarowanie! Smutne to i żałosne zarazem ale prawdziwe dlatego czerwona kartka wędruje do … no właśnie do kogo? Każdy niech rozstrzygnie sam tak jak mu podpowiada rozum i sumienie aby dość już było głupoty, prowokacji i niepotrzebnej odpowiedzi na nią bo jak mawiają mądrzy niezgoda rujnuje a zgoda buduje! Odpowiedz Link