Dodaj do ulubionych

"Lustracja" dzinnikarzy

24.05.06, 20:08
Ciekawe czy zamiesza coś w "powiatowym, dziennikarskim światku"?
Obserwuj wątek
    • krosino Re: "Lustracja" dzinnikarzy 25.05.06, 17:44
      Uważam , że chyba nic. Rynkiewicza nikt nie ruszy, bo w co trzeciej gazecie
      czyni wyznania wiary. Nosel w latach swojej mołojeckiej sławy nie był obiektem
      pożądania dla bezpieki, a Nagórski - sądząc ze zdjęcia - w latach, kiedy
      zakładano teczki, to teczkę dopiero nosił do szkoły - i to chyba podstawowej.
      • aitrap Re: "Lustracja" dzinnikarzy 28.05.06, 18:39
        Jak to nie, przecież redaktorek Nosel PRZEZ 10 słownie DZIESIĘC lat studiował
        na Uniwersytecie BOLESŁAWA BIERUTA. kORZYSTAŁ Z TYCH CZERWONYCH
        KOMUNISTYCZNYCH ZŁOTÓWEK KTÓRE TERAZ tak bardzo burzą mu krew, że musi się
        wypłukiwąc swym jadem do władzy z okresu który go wykształcił. Teraz to może w
        grupie interwencyjnej z takimi zdolnosciamy by znalazł m-ce.
      • aitrap Re: "Lustracja" dzinnikarzy 29.05.06, 18:34
        UWAGA: CENZURA GORSZA NIŻ W OKRESIE tzw. socjalizmu.
        Dnia 28.br. ok. godz. 20 tej napisałem, cos takiego;
        " należy sprawdzic bo taki redaktorek Nosel to 10 słownie dziesięc lat
        studiował na Uniwersytecie im. Bolesława Bieruta, darmo, czyli za bardzo
        czerwone komunistyczne złotówki. Dlatrgo teraz w jego art. tyle jadu bo musi tą
        czerwień która usłała życie gdzieś wypluć. Teraz 1o lat nie byłby w stanie
        studiować bk kto by mu za je płacił.
        WUSWIETLIŁO, ŻE ZAPISANO A DZIS ZAPISU I UWAGI MEJ BRAK. brak. brak. To nie
        jest tresc obrazliwa. Nikogo nie miałem zamiaru obrazic, a to jest opinia
        wiedzy miasta Złocieniec o jego karierze naukowej.
        • gnk3 Re: "Lustracja" dzinnikarzy 29.05.06, 19:23
          O cenzurę proszę się nie martwić, ja też kilka krotnie byłem usuwany, a nawet
          blokowany, a przecież nic takiego nie napisałem;)nie zdziwię się jeżeli tego
          postu nie będzie za godzinę, hehe. Pozdrowionka dla Pana 33kk...A ja zapraszam
          na forum którego adres jest poniżej, dla wiadomości Pana 33kk na tamtym forum
          jest adres tego gazetowego i nikt ni robi z tego awantury....
          --

Zapraszam na nowe forum Złocieńca:

<a href="www.zlocieniechistoria.fora.pl/index.php"
          • 33kk Re: "Lustracja" dzinnikarzy 29.05.06, 21:46
            Tutaj wielokrotnie pojawia się adres w/w forum. Agresywnych postów i przesadnej
            autoreklamy nie lubię.
            • aitrap Re: "Lustracja" dzinnikarzy 30.05.06, 18:59
              Ale dlaczego ten redaktorek Nosel T. WSTYDZI SIĘ studiowania na Uniwersytecie
              BOLESŁAWA bIERUTA we Wrocławiu i przez pięknych 10 / słownie - dziesięc / lat
              za piękne w jego wówczas odczuciu komunistyczne smakujące mu wówczas
              pieniążki. UWAGA - w Polsce takie studia TRWAJA PIĘC LAT.
              • 33kk Re: "Lustracja" dzinnikarzy 30.05.06, 19:05
                To chyba jego prywatna sprawa. jeśli ma pan osobiste uwagi do pana N. proszę mu
                osobiście lub listownie przekazać.
                • aitrap Re: "Lustracja" dzinnikarzy 30.05.06, 20:44
                  A on tu nie pisze i nie czyta TEGO. Jak wszystkich poucza, krytykuje to nich
                  odpowie CO on W SWYM TAK DŁUGIM ZYCIU POŻYTECZNEGO ZROBIŁ.
                  Ja osobiscie do tego człowieka nie mam nic. Znam tylko z opowiesci bo jestem
                  zamłody.A on taki cwaniaczek , taki zdolniutki to co wstyd mu teraz takiego
                  studiowania za naszych rodziców z PKP ciężko zarobionych pieniążków. CO. to nie
                  jest obrazliwe, zniważające, czy podważające jego niby ambicje uzdrowiciela.
                  • baba45 Re: "Lustracja" dzinnikarzy 31.05.06, 07:27
                    a jaki jest niby związek między jakimikolwiek studiami p. Nosela a pieniędzmi
                    czyichś (nie p. Nosela) rodziców z PKP?
                    • aitrap Re: "Lustracja" dzinnikarzy 31.05.06, 17:45
                      To. Ze ten pan tak narzeka na słusznie miniony okres. To wiemy wszyscy, że
                      minione czasy były nieakceptowane przez dużą częsc obywateli. Pytanie ,
                      dlaczego on tak potępiający zajadle, napastliwie, ciągle tamte czasy, TAK
                      SKWAPLIWIE Z NICH KORZYSTAŁ. ZA NAUKĘ- studia WYCIĄGNIĘTE DO GRANIĆ
                      WYTRZYMAŁOSCI NIE PŁACIŁ, tak jak dzis trzeba. Tylko tyle i nic ponadto.
                      • baba45 Re: "Lustracja" dzinnikarzy 31.05.06, 19:37
                        I dziś MOŻNA studiować w dobrej szkole wyższej bezpłatnie, na studiach
                        dziennych. Płaci się-jak i dawniej -za całą resztę, czyli utrzymanie się w
                        miejscu studiów. A gdybyś nawet miał rację: czy osoba wykształcona w latach
                        1945-1989 nie ma prawa do krytyki??????
                        • hel4 Re: "Lustracja" dzinnikarzy 31.05.06, 20:53
                          Tak ma. Ale co ta osoba o której piszemy w swym życiu DOBREGO AROBIŁA. Kto
                          pokryje koszty czynszu w poprzednim miejscu zamieszkania legalnego.
                          Proszę o adres dobrej szkoły wyższej , gdzie można za darmo studiować nie 5 A
                          10 LAT. Czekam na adres, będę studiować .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka