makuxxx14 23.11.06, 17:54 niedawno założyłem forum o Złocieńcu i szukam ludzi którzy będą chętni do wnikania w życie tego forum. Zapraszam serdecznie: www.zlocek.fora.pl (niestety adres www.zlocieniec.fora.pl był już zajęty) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selion Re: NOWIUTKIE FORUM O ZŁOCIEŃCU 24.11.06, 13:47 Widzę, że powstaje po jednym forum dla każdej grupy tematycznej :) (to ja zareklamuję się jeszcze raz ;) ) zlocieniec.mojeforum.net Odpowiedz Link
monia.wer Re: NOWIUTKIE FORUM O ZŁOCIEŃCU 25.11.06, 13:50 Od przybytku głowa nie boli. zlocieniecmojemiasto.fora.pl Chociaż forum p.selion broni się najlepiej. No i oczywiście tut.forum też ma swoich stałych bywalców. Szkoda tylko, że wszyscy się tak rozproszyli... Odpowiedz Link
cynik9 Re: NOWIUTKIE FORUM O ZŁOCIEŃCU 25.11.06, 15:45 monia.wer napisała: > Od przybytku głowa nie boli. zlocieniecmojemiasto.fora.pl > Chociaż forum p.selion broni się najlepiej. No i oczywiście tut.forum też ma > swoich stałych bywalców. Szkoda tylko, że wszyscy się tak rozproszyli... hmm, z całym respektem, ale jakoś prędzej mogę sobie wyobrazić forum o teorii kwarków moderowane przez szympansa niż rzeczową dyskusję publiczną moderowaną przez p.selion ;-D Odpowiedz Link
selion Re: NOWIUTKIE FORUM O ZŁOCIEŃCU 26.11.06, 19:35 Jedni lubią rozmowy o Złocieńcu na niezależnuym forum, inni cząsteczki elementarne, jeśli Pan lepiej rozumie to drugie to zapraszam: www.fizyka.net/forum/ A szympansy... cóż urocze małpy, myślę jednak, że mają o kwarkach takie pojęcia, jak Pan o szacunku względem innych ludzi. Gdyby Pan jednak odwiedził forum, zauważył by Pan, że takie osoby jak jleszcze, monia.wer, ika1, rzapa i wiele innych potrafią prowadzić tę rzeczową dyskusję, na forum moderowanym także przeze mnie. Odpowiedz Link
cynik9 Re: NOWIUTKIE FORUM O ZŁOCIEŃCU 26.11.06, 23:33 selion napisała: > ... takie osoby jak jleszcze, > monia.wer, ika1, rzapa i wiele innych potrafią prowadzić tę rzeczową dyskusję, > na forum moderowanym także przeze mnie. O tym nie wątpię i jestem pełen podziwu dla tego niewątpliwego osiagniecia...ja niestety do aż tak zdolnych się nie zaliczam :-( W każdym razie proszę uprzejmie przekazać im moje pozdrowienia i wyrazy współczucia... Odpowiedz Link