jan.kran Re: 5 22 55 29.09.04, 23:44 jan.kran napisała: > Sobie mam :-))) Kran. P.s, Lapie z nudow :-)))))) Odpowiedz Link
lucja7 Uuuups...mialo byc... :-))) 21.10.04, 12:33 Pituniu, nie znudzilo ci sie jeszcze? Juz prawie tylko ty walczysz z tymi numerami. Jako pani kierowniczka powinnas miec mozliwosc zarezerwowania sobie co ciekawszych numerkow. Caluje, lucja :))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Uuuups...mialo byc... :-))) 21.10.04, 16:32 lucja7 napisała: > Pituniu, nie znudzilo ci sie jeszcze? > Juz prawie tylko ty walczysz z tymi numerami. Jako pani kierowniczka powinnas > miec mozliwosc zarezerwowania sobie co ciekawszych numerkow. ********** Mnie sie tak latwo nie nudzi. Nie jestem pania kierowniczka. I mnie Dymowska nie irytuj....... :-) Odpowiedz Link
jan.kran Re: 54 888... 28.10.04, 21:47 ... ma i jeszcze jeden wiecej wois na forumie :-)))) K. Odpowiedz Link
jan.kran Re: 54 888... 28.10.04, 21:52 jan.kran napisała: > ... ma i jeszcze jeden wiecej wois na forumie :-)))) K. Za literowki przepraszam ale akurat mi komorka wibrowala w kieszeni... nic nie pilam... skupic sie nie moglam .-((( mialo byc MAM i WPIS Nienawidze komorki ale mi daje chleb wiec niemoge wylaczyc :-((( K. Odpowiedz Link
morsa Przypadkowo 30.10.04, 23:33 Zupelnie niezwiednie, nie planujac, nie czajac sie, zlapalam 50 050 Sorry Odpowiedz Link
jutka1 Re: 55544 bylo moje wiednie... :-)))) n/t 03.11.04, 23:06 Nieprawda bo moje, sprawdz, wpisalam sie na slubie po tobie :-))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nadchodzi atak na 55555 9 03.11.04, 23:11 OK, Swiatlo.... Nieuczciwa konkurencja, ale masz: 55555 Swiatlo :-))))))))) Gratulacje :-) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie OSZUSTWO! Foul play! Numerki zdobywa sie recznie! 03.11.04, 23:16 Zadam zebrania komitetu d/s lapania numerkow i wykasowania maszynowych postow komrada Swiatly! Nie pozdrawiam, oburzona do glebi Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
jutka1 Re: OSZUSTWO! Foul play! Numerki zdobywa sie recz 03.11.04, 23:24 wlasciwie, komradko Luizo, macie racje!!! KOMITETU KCEMY!!!! Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie KOMITETU KCEMY!!!! 03.11.04, 23:28 jutka1 napisała: > wlasciwie, komradko Luizo, macie racje!!! > > KOMITETU KCEMY!!!! Tak jest! My, Luiza-w-Ogrodzie domagamy sie obciecia glowy komrada Swiatly a jak nie glowy, to obciecia postow z tego watku! Admini zostana za te decyzje sowicie wynagrodzeni wieczysta wdziecznoscia forumowej klasy piszacej! Nie bedzie Hamerykanin w twarz nam plul, numerkow nam germanil! Komitetu KC emy! Rzeklam. Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link