chris-joe 19.02.05, 04:26 jest nowy folder ze zdjeciami z NYC, a tam garsc zdjec jutki i moich. Byc moze mk i roseanne cos dorzuca. Byc moze ja tez, byc moze i jutka. Luiza- sa przepiekne i bardzo artystyczne zdjecia Wrot. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chris-joe ps. 19.02.05, 04:41 Wszystkie zdjecia w malym formacie, z wyjatkiem "z gory", bo to niezle zdjecie Manhattanu z samolotu + jak sie czlowiek przyjrzy, to wylowi pomarancz Wrot w Central Park'u. Odpowiedz Link
basia553 Re: do galernikow 19.02.05, 08:46 Zdjecia obejrzalam, jestem pod wrazeniem. Te dekoracje wygladaja kolorystycznie ciekawie na tle zimowego NYC. No a Jutka - bardzo fajnie wygladasz Jutus z tymi rozpuszczonymi wlosami! Powinnas tak zawsze nosic. Ale na Boga! Ty chyba nie nosisz futra? Powiedz mi predko, ze to z jesiotra, albo sztuczne, bo nasle Ci tych co chronia biedne zwierzatka przed rzezia:)))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: do galernikow 19.02.05, 18:25 Basiu, odmawiam odpowiedzi na to pytanie.. ;-))))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: do galernikow 19.02.05, 18:42 sama sie teraz zastanawiam, czy przypadkiem nie wybrac sie do "miasta" na ta wystawe, przeczytalam wlasnie artykul i musze przyznac, ze jestem wielce zachecona...czy tam cos "faluje" na wietrze ? ps...jak tam wieczor ? noc ? itp. itd...o; Odpowiedz Link
ani-ta ales mi haslo wymyslila!!!! 21.02.05, 23:30 Bogu dzieki nie kasuje @ , to sobie "przypomnialam":))))))) to-to pomaranczowe nie widzi mi sie wcale... wyglada tak jakby maraton mial biec... i barierki postawili:P jak baska to fjutro wypatrzyla?! ta to ma wzrok! sokoli!:) a.:) Odpowiedz Link
ertes Zdjecia 21.02.05, 22:46 Tortugo, Jutka, CJ, Basia, Sabba, Swiatlo, mk, maria. Przepraszam jesli kogos pominalem. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Zdjecia 21.02.05, 23:55 Wlozyles do albumu? do ktorego? na yahoo nie widze.. Odpowiedz Link
jutka1 Re: You've got mail. /ntxt 22.02.05, 00:00 Przepraszam. podp. Einstein ... ;-))) Odpowiedz Link
ertes Re: Odpisalam z pytaniem-- ntxt 22.02.05, 04:30 Chyba poszlo na Berdyczow gdyz nic nie dostalem. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Odpisalam z pytaniem-- ntxt 22.02.05, 11:14 zajrzalem do galerii- puchy; w skrzynce- idem... Odpowiedz Link
jutka1 Re: do galernikow 01.03.05, 04:34 Zalozylam nowy folder "Zima" ze zdjeciami z Zachodniej Wirginii. :-) Odpowiedz Link
chris-joe Re: do galernikow 01.03.05, 21:42 Bezczelnie dorzucilem do tegoz albumu montrealski folder, a w nim 3 zdjecia sprzed kilku minut. Sypie i wieje rowno od rana! Odpowiedz Link
tortugo Re: do CJ'a 07.03.05, 17:56 CJ, czy ja moge niesmialo poprosic o link do galerri? senkju:) ~:O:=o Odpowiedz Link
roseanne do CJ'a, tyz 07.03.05, 19:21 wlasnie, cos mnie wzielo i olsnilo ja tez nie mam linka :) na hotmail moznaby? Odpowiedz Link
chris-joe Re: do CJ'a 07.03.05, 20:43 roseanne, tortugo, juz zalatwione? na wszelki wypadek oto adres: groups.yahoo.com/group/poloniadwa/ Odpowiedz Link
tortugo Re: do CJ'a 08.03.05, 17:37 dzieki CJ. Moja poczta na Yahoo zardzewiala, nie chce sie otworzyc (wyslalem raport do Y!). polazlem na link ktory zamiesciles i teraz czekam na maila z potwierdzeniem przyjecia ale, choc twierdza ze wyslali, nie doszedl jeszcze. stay tuned ;) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: do CJ'a 08.03.05, 17:45 nie ma twojego zgloszenia jeszcze moze idzie jak wlasciciel, po zolwiowemu... ;-) Odpowiedz Link
tortugo Re: Sznycel, masz @ na yahoo :-) 08.03.05, 17:38 dzieki Jutencjo. cos ten email na Y! szwankuje (czyt moj wpis do CJ'a) cmokasy ~:O:=o Odpowiedz Link