Dodaj do ulubionych

goralskie wesele

30.08.05, 12:57
Jest goralskie wesele: wszyscy sie bawia, muzyka gra od ucha do ucha, wodka
sie leje strumieniami, gdzies po polnocy wchodzi do sali weselnej wielki
goral i olbrzymim glosem wola od drzwi:
"kto jeszcze nie spal z panna mloda?"
muzyka zamilkla, cisza i konsternacja na sali.. wreszcie z kacika podnosi sie
drobna raczka i cienki glosik mowi niesmialo "jaaaaa"
"a ktos ty za jeden?" pyta baca..
"pan mlody" pada odpowiedz..

takie to rzeczy opowiadali nam nad morzem..
pozdrawiam
ptaszek
Obserwuj wątek
    • joeknew Zaczales bird-man niemoralne kawaly, to masz 30.08.05, 15:49
      Mial goral 8 corek,perspektywa 8 wesel, osmiu wypraw..
      na dobitek przychodzi zona do niego i mowi ze Zoska jest w ciazy.
      Rozklada chlop rece i powiada:
      "a bo tak porozkladota te dupy ze nie wiadomo ktoro cyja"
    • jutka1 Re: goralskie wesele 03.09.05, 11:47
      Rysunek:
      Pole, goly facet z uzda na szyi, na czworaka, i orze przyrodzeniem.
      Podpis:
      Seks oralny
      :-)))
      • bird_man Re: goralskie wesele 03.09.05, 11:57
        jutka1 napisała:

> Rysunek:
        > Pole, goly facet z uzda na szyi, na czworaka, i orze przyrodzeniem.
        > Podpis:
        > Seks oralny
        > :-)))
        ohhhhhhhhhh.... dobre..:-))))
        ptaszek

>
        • leosi zimowa pora w gorach 03.09.05, 16:27
          Idzie baca droga bez las
          • joeknew aligator i goralka 05.09.05, 03:02
            Wchodzi facet z aligatorem to baru, zamawia dwie butelki piwa, pije jedna,
            druga wali aligatora w glowe, paszcza sie otwiera, wlewa mu piwo do paszczy,
            wali w leb, paszcza sie zamyka.
            Barman- aligator w barze? tego jeszcze nie widzialem.
            Facet – to trenowany aligator, przynosi mi duze dochody
            ???
            Facet wyciaga przyrodzenie wali aligatora w leb butelka , paszcza sie otwiera,
            przyrodzenie wklada miedzy zeby , butelka w leb, paszcza klap sie zamyka.
            Znowu butelka w leb I wyciaga nietknietego czlonka.

Panowie ! Ktory z was sie to odwazy zrobic?
            Dluga cisza..
            W koncu cichutki glosik
            dziewczynki w kacie:

………“Ja to robie ale mnie nie bij w glowe butelka”
            • drapieznik Re: aligator i goralka 07.09.05, 23:33
              Mąż wraca do domu z pracy. W drzwiach rzuca płaszcz, teczkę, nie zwracając
              uwagi na żonę wpada do ubikacji i zamyka się. Po kilkunastu minutach żona
              pyta: - Kochanie wszystko w porządku? - Bez odpowiedzi. Po następnych
              kilkunastu minutach żona: - Dobrze się czujesz kochanie? - Znowu bez
              odpowiedzi. Sytuacja powtarza się parę razy wreszcie poważnie zaniepokojona
              żona postanawia zgasić światło w ubikacji. Po sekundzie rozlega się potworny
              wrzask. Drzwi się otwierają, staje w nich mąż i krzyczy :- Czyś ty idotko
              zwariowała? Już myślałem, że mi gałki oczne pękły!!!
              Ktoś, kto napisał w necie ten dowcip twierdził, że był to najlepszy test na
              inteligencję Amerykanów.
              • ania_2000 Re: aligator i goralka 08.09.05, 00:52
                Poznali się chłopak z dziewczyną.
                Porozmawiali o modzie, o pogodzie.
                W końcu chłopak mówi:
                - Chodźmy do mnie, posłuchamy muzyki, obejrzymy film...
                Dziewczyna na to:
                - A co, bez tego już nie staje?
                • joeknew goral 20.09.05, 16:11
                  Baca jest sadzony o pobicie obcokrajowca dewizowego. Sêdzia pyta:

- Baco czemuscie go pobili?

- Bo pedziol do mnie "chuju"!

- Alezbaco, to obcokrajowiec, Anglik - moze powiedzia³ "how are you", to

zwrot grzecznosciowy po angielsku! Przeproscie go i jestescie wolni.

- Moze i tak pedziol. Jo sie na angielskim nie znom! Kiej tak, to niek mi
                  wybocy!

Wraca baca do domu i co? mu spokoju nie daje. Mruczy pod nosem:

- Moze i ten Anglik pedziol"halarju", ale cemu potem dodol "pierdolony"???
                  • lucja7 Re: goral 20.09.05, 16:36
                    :))))
                    Wszystko doskonale.

Mam pytanie ktore nie ma nic wspolnego:
                    co to jest ciarach?
                    • joeknew Re: goral 20.09.05, 16:42
                      lucja7 napisała:

> :))))
                      > Wszystko doskonale.
                      >
                      > Mam pytanie ktore nie ma nic wspolnego:
                      > co to jest ciarach?
                      >

powiedzialbym
                      buc, burak, kutas etc., niestety ten co to pisal juz nie zyje
                      • joeknew Dlugi ale dobry 20.09.05, 16:49
                        Dziewuchy, to kawal wiec nie podniecajcie sie:

Na miasto napadl smok. Palil domy, pozeral dziewice i robil duzo innych

okropnych rzeczy. W miescie mieszkalo trzech rycerzy: Duzy, Sredni i Maly. Tak
                        wiec

mieszkancy, gdy tylko uswiadomili sobie co sie dzieje, co sil w nogach pobiegli
                        do Duzego Rycerza po pomoc:

- Duzy Rycerzu, Duzy Rycerzu! Ratuj nasz grod przed strasznym smokiem! W

tobie nasza nadzieja!

Duzy Rycerz zmarszczyl czolo i mowi:

- Hm... Wyprawa na smoka to powazna sprawa! Nie moge zdecydowas sie tak od

razu. Dajcie mi

czas do namyslu. Przyjdzie po odpowiedz za... no, za tydzien.

Ha! Smok, jak sie zdaje, nie mial zamiaru czekac ani godziny. Coz bylo

robic? Mieszkancy popedzili

co sil w nogach do Sredniego Rycerza.

- Sredni Rycerzu! Ratuj nas przed okrutnym smokiem!

A Sredni Rycerz na to:

- No, no... Walka ze smokiem to nie byle co! Musze sie wczesniej dobrze

zastanowic - sami

rozumiecie. Odpowiem wam za... za... moze za dwa tygodnie?

Rozgoryczeni, bez wiekszych oczekiwan, poszli mieszkancy do Malego

Rycerza.

- Maly Rycerzu, na nasze miasto napadl smok! Ratuj nas!

Maly Rycerz nic nie odpowiedzial, tylko osiodlal konia, wlozyl zbroje,

wsiadl na konia, dobyl miecza

i tarczy i juz, juz chcial odjezdzac, gdy ktorys z oniemialych ze

zdziwienia mieszkancow wykrztusil z

siebie:

- Maly Rycerzu, ty... ty nie potrzebujesz ani chwili, zeby sie zastanowic?

A Maly Rycerz na to:

- Tu sie nie ma co zastanawiac, tu trzeba spierdalac!
                        • jutka1 Gdzie ci mezczyzni? a-aaa.. prawdziwi tacy? :) nt 20.09.05, 17:05

• joeknew Re: Gdzie ci mezczyzni? a-aaa.. prawdziwi tacy? : 20.09.05, 19:27
                            odstraszylas ptaszka a teraz narzekesz...
                            • jutka1 Re: Gdzie ci mezczyzni? a-aaa.. prawdziwi tacy? : 20.09.05, 19:34
                              To nie ja odstraszylam, tylko Wy, drodzy moi :-)))))))

Poza tym La Ptok pojechal w delegacje, przeciez pisal. Do Stuttgartu czy gdzies.
                              :-)
                              • joeknew Re: Gdzie ci mezczyzni? a-aaa.. prawdziwi tacy? : 20.09.05, 19:45
                                jutka1 napisała:

> To nie ja odstraszylam, tylko Wy, drodzy moi :-)))))))
                                >
                                > Poza tym La Ptok pojechal w delegacje, przeciez pisal. Do Stuttgartu czy
                                gdzies
                                > .
                                > :-)

A w Szutgarcie internetow ni ma?
                                • lucja7 Szutgart :) 21.09.05, 11:01
                                  :)))
                                  osobiscie bardzo sobie chwale te delegacje.
                                  • jutka1 Re: Szutgart :) 21.09.05, 12:19
                                    :-))))

Bonjour, toi :-)

ps. A gdybym wrocila na stare pielesze, to bys sie ze mna napila kawy? W
                                    sekrecie, zeby forum nie wiedzialo?... :-))))
                                    • basia553 oj naiwna, naiwna, naiwna... 21.09.05, 12:55
                                      to do Jutki.
                                      a do Was obu: Stuttgart, kurdemol!!!!!!
                                      • jutka1 Re: oj naiwna, naiwna, naiwna... 21.09.05, 13:01
                                        A ja dobrze Stuttgart napisalam! :-)))) (kurdebalans, raz mi sie udalo jakis
                                        punkt na plus zdobyc.. :-))))
                                        • joeknew Re: oj naiwna, naiwna, naiwna... 21.09.05, 15:50
                                          To ja poknocilem tym Sztutgartem, literowka, typo...
                                          mea maxima culpa dziewczynki.
                                          • lucja7 Wracam du Szutgartu 21.09.05, 16:04
                                            joeknew napisal Szutgart, a mnie sie to wydalo dobrym dowcipem, dlatego
                                            zatytulowalam wpis zle. Dodalam jednak :), nespa.

Wcale nie jestes naiwna, nie wierz Basce.
                                            • drapieznik bardzo dobra gra slow u joe. dodaje Kobyli Ogrod 26.09.05, 16:57
                                              a tak dla zwrocenia uwagi: Stute=kobyla, Gart=zrodloslow ogrodu czyli Kobyli
                                              Ogrod. zawsze to lepiej niz Kobyli Odbyt.
                                              • don2 Re: bardzo dobra gra slow u joe. dodaje Kobyli Og 26.09.05, 19:39
                                                Drap a Colorado ? Tombsvill,Nevada,Montana,ze wymienie kilka niezbyt wyszukanych
                                                Znalazlo by sie od cholery glupich nazw.Mozna otworzyc watek i z mapa w reku
                                                pobawimy sie.A juz o polskich nazwach lepiej nie wspominac :)))
                                                • drapieznik Re: bardzo dobra gra slow u joe. dodaje Kobyli Og 27.09.05, 00:28
                                                  Created out of the Idaho Territory in 1864, the name Montana is a derivation of
                                                  the Latin word "montaanus" which means mountainous.

Colorado: the state's name comes from a Spanish word meaning "red" or "ruddy,"
                                                  the color of much of the state's terrain.

Nevada: from the name of the American state, which means "snow-capped" in
                                                  Spanish.

don2 napisał:

> Drap a Colorado ? Tombsvill,Nevada,Montana,ze wymienie kilka niezbyt
                                                  wyszukanyc
                                                  > h
                                                  > Znalazlo by sie od cholery glupich nazw.Mozna otworzyc watek i z mapa w reku
                                                  > pobawimy sie.A juz o polskich nazwach lepiej nie wspominac :)))
                                                  • joeknew Re: bardzo dobra gra slow u joe. dodaje Kobyli Og 27.09.05, 02:13
                                                    drapieznik napisał:

> Created out of the Idaho Territory in 1864, the name Montana is a derivation
                                                    of
                                                    >
                                                    > the Latin word "montaanus" which means mountainous.
                                                    >
                                                    > Colorado: the state's name comes from a Spanish word meaning "red"
                                                    or "ruddy,"
                                                    > the color of much of the state's terrain.
                                                    >
                                                    > Nevada: from the name of the American state, which means "snow-capped" in
                                                    > Spanish.
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > don2 napisał:
                                                    >
                                                    > > Drap a Colorado ? Tombsvill,Nevada,Montana,ze wymienie kilka niezbyt
                                                    > wyszukanyc
                                                    > > h
                                                    > > Znalazlo by sie od cholery glupich nazw.Mozna otworzyc watek i z mapa w r
                                                    > eku
                                                    > > pobawimy sie.A juz o polskich nazwach lepiej nie wspominac :)))

Speaking of Idaho, I love the name of Mountain Range, Grand Tetons nadane przez
                                                    Francuzow ktorzy nie widzieli kobiet przezlata.
                                                  • ertes Re: bardzo dobra gra slow u joe. dodaje Kobyli Og 27.09.05, 02:59
                                                    W Idaho to ziemnioki a Wielkie Cycki w Wyoming :)
                                                  • joeknew Re: bardzo dobra gra slow u joe. dodaje Kobyli Og 27.09.05, 10:53
                                                    ertes napisał:

> W Idaho to ziemnioki a Wielkie Cycki w Wyoming :)

Ha, ha ..mnie sie wszystko z Cyckami kojarzy!
                                                  • jutka1 Re: bardzo dobra gra slow u joe. dodaje Kobyli Og 27.09.05, 11:28
                                                    Wiemy, Jozieczku, wiemy :-)))))))))))))))))
                                                  • don2 Re: bardzo dobra gra slow u joe. dodaje Kobyli Og 27.09.05, 12:08
                                                    Nic mnie juz nie bawi
                                                    nic mnie juz nie neci
                                                    Odkad cioci Klary cyc sie w magiel wkrecil
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka