xurek 09.12.03, 12:11 przychodzi baba do doktora doktor pyta: "co pani jest"? a baba na to "ksiegowa" prosze o nastepne, jezeli mozna, to lepsze niz ten :)))))) Xurek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur666 Re: przychodzi baba do lekarza... 09.12.03, 12:32 przechodzi baba z zaba na glowie, ...a zaba na to, panie doktorze cos mnie sie do tylka przykleilo. Odpowiedz Link
artur666 Re: przychodzi ZABA do lekarza... 09.12.03, 14:48 ...i mowi: baba juz nie przyjdzie. Odpowiedz Link
jan.kran Re: przychodzi ZABA do lekarza... 09.12.03, 15:18 W oryginale bylo do dupy. Co mnie sie bardziej podoba :-))) K. Odpowiedz Link
xurek przychodzi baba do doktora 09.12.03, 15:47 doktor pyta, co pani dolega? baba na to: wszyscy mnie ignoruja.. a doktor: nastepna prosze! Odpowiedz Link
sabba przychodzi baba do lekarza 09.12.03, 16:28 ...z siekiera w plecach i szybka w rekach lekarz sie pyta: Co pani jesz? A ona na to: Szklarska Poreba! Odpowiedz Link
artur666 Re: przychodzi baba do baby... 09.12.03, 16:39 ...i mowi: idziemy do lekarza? Odpowiedz Link
kurczak1976 :o) 09.12.03, 16:49 Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Prosze doktora, cierpie na zaniki pamieci.. - Od kiedy? - Co od kiedy? Przychodzi trup baby do lekarza i kladzie sie na kozetce. - Co sie pani tak rozklada? - A co, mam gnic w poczekalni?! Przychodzi baba do lekarza. - Prosze sie rozebrac - A gdzie mam polozyc ubranie? - Obok mojego... Przychodzi baba w ciazy do lekarza. - Co pani? - A tak sobie zaszlam... Przychodzi baba do lekarza z telefonem w brzuchu. - Kto pani taki numer wykrecil? Przychodzi baba z dzieckiem do lekarza. - Czy dziecko przechodzilo odre? - pyta lekarz. - Ta gdzie tam, panie, my zza Buga... Przychodzi baba do lekarza w wigilie i mówi... ludzkim glosem. Przychodzi baba do lekarza z... betoniarka na plecach. - Co pani jest? - pyta lekarz, a ona sie zmieszala... Odpowiedz Link
kurczak1976 tu jeszcze kilka 09.12.03, 16:57 Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze, mam wyłupiaste oczy, co robic?! - Poluźnić warkocz! Przychodzi baba do lekarza z drgawkami, a lekarz: - Dyskoteka w następnym budynku Przychodzi zezowata baba do zezowatego lekarza: Lekarz: pojedyńczo proszę! Baba: ja do tego pod oknem! Odpowiedz Link
don2 Re: tu jeszcze kilka 09.12.03, 17:03 Przychodzi baba do lekarza i sie trzesie co pani ? Poradzil pan vibrator ,to niech pan powie jak to wylaczyc. Przychodzi baba i skacze,zalozyl pan spirale ? Odpowiedz Link
jan.kran Re: Poplakalam sie ze smiechu !!!! ntxt 09.12.03, 17:42 Przylaczam sie do Przedmowcy. Kran :-)))))))))) Odpowiedz Link
don2 Re: Poplakalam sie ze smiechu !!!! ntxt 09.12.03, 17:43 Panie doktorze,lzawia mi oczy.pokarz pani te oczy...nic nie widze Kiedy Pani te oczy lzawia? Jak zdejmuje majteczki,prosze pana i jak sie przylepia do wlos............ sorry za " pokarz" Odpowiedz Link
artur666 Re: Poplakalam sie ze smiechu !!!! ntxt 09.12.03, 17:58 Przychodzi zezowata do lekarza. -co sie pani tak rozglada! Przychodzi garbata do lekarza. -co sie pani tak skrada! Odpowiedz Link
ro-bert Re: tylko i wylacznie o babach i doktorach :))))) 09.12.03, 18:01 funny.coven.vmh.net/jokes/baba.html Odpowiedz Link
ro-bert Re: tylko i wylacznie o babach i doktorach :))))) 09.12.03, 18:02 www.linuxfan.pl/humor/baba.php3 Odpowiedz Link
ro-bert Re: tylko i wylacznie o babach i doktorach :))))) 09.12.03, 18:03 aaapsik.cyberk.net.pl/kawaly/baba.txt Odpowiedz Link
soup_nazi Przychodzi baba do lekarza... 09.12.03, 19:13 ... a lekarz mowi: Niech pani tu juz wiecej nie przychodzi, bo ludzie sobie juz o nas kawaly opowiadaja, hehehe Odpowiedz Link