top-secret 24.02.05, 11:00 No jak tam Adasiu? Kiedy wreszcie wytłumaczysz się publicznie z kontaktów z ambasadą sowiecką w 1988 r.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierre_doua Re: Do Adama Michnika 24.02.05, 11:04 Ty jestes top-secretny prowokator. Jak cos wiesz, to napisz sam, a jak nie, to spadaj. Ja Michnika nie bronie, sam go atakowalem; on sie potrafi sam bronic. Ale taki styl, jaki ty reprezentujesz, to jest dno. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Do Adama Michnika 24.02.05, 11:09 a tyn wassberg to kto?był taki biegacz narciarz czy to może on? Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_doua Thomas Wassberg 24.02.05, 11:13 Masz racje, czyzunia, chodzi o szwedzkiego narciarza Thomasa Wassberga, mistrza swiata i olimpijskiego, czlowieka niezwykle prawego, pochodzacego ze skromnych warunkow, ale potrafiacego w sposob prosty powiedziec bardzo madre rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaslon Re: Do Adama Michnika 24.02.05, 11:10 > Ale taki styl, jaki ty reprezentujesz, to jest dno. Zaraz, zaraz. Rozejrzyj się dookoła? Fajnie jest? Michnik aktywnie uczestniczył w propagowaniu pewnych poglądów, miał do tego niezłą tubę - GW. A teraz siedzi sobie cichutko i tylko jakiś obiadek z Urbanem? Za maluczcy jesteśmy, aby publicznie go pytać o udział w tym wszystkim? JA Slon Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_doua Re: Do Adama Michnika 24.02.05, 11:17 jaslon: oczywiscie masz racje, ze dziwnym jest milczenie Michnika. Z kim jednak on jada obiadki - jego sprawa. Chociaz nie do konca, znowu ci przyznaje racje, bo Michnik to jednak osoba publiczna. Moglby obejsc sie bez afiszowania sie z Urbanem, fakt. Nie sadze, by Michnik kiedykolwiek w taki podly sposob jak osobnik ponizej wystepowal z jakimis insynuacjami etc. I tylko o to mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jaslon Re: Do Adama Michnika 24.02.05, 11:23 > No jak tam Adasiu? Kiedy wreszcie wytłumaczysz się publicznie z kontaktów z > ambasadą sowiecką w 1988 r.? To nie są insynuacje, to fakt publiczny! Jeżeli to nieprawda to można się do tego odnieść. Można też milczeć. Wolna wola. Ale pytać publicznie też można. Jedyne co może razić to protekcjonalne "Adasiu", ale bez przesady. JA Slon Odpowiedz Link Zgłoś
top-secret Re: Do Adama Michnika 24.02.05, 12:15 Polecam "Reglamentowaną rewolucję" Antoniego Dudka. Znowu w 1989 r. Michnik prowadził rozmowy w KC KPZR w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Ale smierdzi! 24.02.05, 12:20 Jeszcze w kwitniowym informatorze IPN byl material o jego i Wajdy wojazach do kraju Rosjan. No i wtedy nie siedzial w wiezieniu! Super! Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Zdjecia Michnika z Urbanem powinny byc 24.02.05, 12:21 wyeksponowane na stronach Wprost, a nie sa! Odpowiedz Link Zgłoś
justka68 Re: Do Adama Michnika 24.02.05, 12:53 No jak tam, Adasiu na Marsie było? Szykowałeś inwazję zielonych ludzików.Wytłumacz się publicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz :) 24.02.05, 13:16 To nie byl mars, tylko tajska restauracj i nie ufolud tylko Urban. I tlumaczyc sie nie musi, bo ma zdorbione piekne zdjecia przez niezalezna w Polsce prase. Odpowiedz Link Zgłoś
stefandetko Jeździł do Moskwy 24.02.05, 13:12 Adaś przed OS jeździł do Moskwy ustalać kształt III RP a tu dowód na to nowamedia.w.interia.pl/szyfrogram.gif Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Jeździł do Moskwy 24.02.05, 13:23 stefandetko napisał: > Adaś przed OS jeździł do Moskwy ustalać kształt III RP > a tu dowód na to > nowamedia.w.interia.pl/szyfrogram.gif To jest dowód na to, że przed OS jeździł do Moskwy? Naprawdę nie mógł tego listu wysłać pocztą? Ja pierniczę... Odpowiedz Link Zgłoś
stefandetko Re: Jeździł do Moskwy 24.02.05, 13:54 www.ipn.gov.pl/biuletyn4_39.pdf tu od strony 68 masz całą historie zdrady Odpowiedz Link Zgłoś
stefandetko Masz rację 24.02.05, 14:01 zapędziłem się - zasugerowało mnie zdjęcie Michnika ściaskającego się z Gorbaczowem. Miałem napisać, że miał bezposrednie kontakty z Kremlem. Sorry Odpowiedz Link Zgłoś