cytrynka6543 07.11.09, 16:21 ...jest spotkanie??? Ośmielam się zapytać? Regulaminowo w tradycyjnym miejscu i o tradycyjnej godzinie? Sama już nie wiem: będzie? Powinno być,a tu ani widu ani słychu,nic na ten temat. No,jak to tak? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorka_31 Re: Trzyyynaaaasteeego... 07.11.09, 17:41 Noo, ja bym się chciała nawet wybrać na to spotkanko, więc chyba bedzie... Ale jakby co, to najwyżej we dwie się spotkamy Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Trzyyynaaaasteeego... 09.11.09, 13:24 Ja dołączam do grona duszyc. Groho! Gooniu! Podzwonimy im porządnie, co? W końcu taka data zobowiązuje. Odpowiedz Link
lylika Re: Trzyyynaaaasteeego... 09.11.09, 13:31 cytrynka6543 ...jest spotkanie??? Ośmielam się zapytać? Regulaminowo w tradycyjnym miejscu i o tradycyjnej godzinie? ... Jest. Będę. Odpowiedz Link
szkorbut.pl Re: Trzyyynaaaasteeego... 09.11.09, 14:57 Ech... Uważam, że należałoby wydać legitymacje członkowskie tym ciastom, które uczestniczyły w sobotnich mikołajkach. Gdybyż tak zaczęły przychodzić i na regulaminowe...! Będę chyba raczej, niezależnie od cukierniczej frekwencji. Odpowiedz Link
jotka13 Re: Trzyyynaaaasteeego... 09.11.09, 16:26 Nie kuś, bo przyjdę z karpatką i Beata mnie wyrzuci za konsumpcję własną Odpowiedz Link
eulalija Re: Trzyyynaaaasteeego... 09.11.09, 23:22 Wedle wszelkich znaków na niebie i ziemi, jak się kosmos na drugą stronę nie obróci, będę. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Trzyyynaaaasteeego... 10.11.09, 07:32 będę (pewnie) Julitko - weź karpatkę ze sobą Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Trzyyynaaaasteeego... 10.11.09, 10:35 Ja nie jestem pewna, czy będę. Siakoś coś mi w dudkach grla? Wczoraj zaszczepiłam się na grypę, i lojalnie mnie uprzedzano, że mogę paść. Ale jeśli nie padnę, to zezwłok autobusem przywlokę. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Trzyyynaaaasteeego... 10.11.09, 18:01 Zaprę się, a dotuptam. Dlaczego? Dlaczego nie zauważyłam na Mikołajkach tej jotkowej karpatki??? (zdegustowałam cztery inne, oralowe i prezesowskiego mandarynkowca, to była czysta poezja. Ślepa komenda). Odpowiedz Link
lylika Re: Trzyyynaaaasteeego... 10.11.09, 22:34 Mam nadziję, że placki ze śmietaną będzie można zamówić. Jeśli tak, to zamawiam. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Trzyyynaaaasteeego... 11.11.09, 16:26 ja też spaghetti carbonara poproszę tylko czy te zamówienia Beata przeczyta ? Odpowiedz Link
galeria.brama Re: Trzyyynaaaasteeego... 11.11.09, 20:15 Witam, czas na składanie zamówień minie jutro o 22. Wszystkie powyższe zapisałam. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Trzyyynaaaasteeego... 11.11.09, 20:37 galeria.brama napisała: > Witam, > > czas na składanie zamówień minie jutro o 22. Wszystkie powyższe zapisałam. > > Pozdrawiam > Beata O rany! "Brama" nas czyta,witaj Beato! Jeśli można to ja także poproszę spaghetti carbonara,coby nie utrudniać Ci życia. Dziękuję bardzo i do zobaczenia! Odpowiedz Link
eulalija Święta Beato 11.11.09, 23:18 Skoro czytasz to super, pewnie niedługo się zarazisz i zaczniesz pisać) Ja tradycyjnie, w sekcie plackowo-śmietanowej. Poproszę. Odpowiedz Link
lylika Pytanie retoryczne. 12.11.09, 22:23 Czy ktoś z Bielan i okolic będzie się przemieszczał autem w kierunku Bramy? Nie widzę. Nie słyszę. OK! Tak tylko pytałam. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Pytanie retoryczne. 13.11.09, 07:59 jako, że mały 'niedaś' pojawił się na horyzoncie i nie wiem czy uda mi się dotrzeć na spotkanie to czy mogę prosić o zagospodarowanie mojej carbonary jeśli nie dotrę do 19:15 ? Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Pytanie retoryczne. 13.11.09, 12:14 Z przyjemnością w razie czego zagospodaruję bumbeckową carbonarę, bo sama jak zazwyczaj połapałam się po terminie, że dają wypas! Odpowiedz Link
bumbecki Re: Pytanie retoryczne. 13.11.09, 14:37 o fajnie ciesze się że się zagospodaruje a gdybym przybyła to z przyjemnoscią się podzielę bo porcja będzie za duza na mnie jedna Odpowiedz Link
migos Re: Pytanie retoryczne. 13.11.09, 08:53 nie będzie. korasy tam w okolicy za wielkie... Odpowiedz Link
spokokolarz Re: Pytanie retoryczne. 13.11.09, 09:17 Bawcie się dobrze, jedzcie smacznie Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Trzyyynaaaasteeego... 13.11.09, 19:35 Czynasty sie okazal fafnasty, czyli z grubsza udany. Duchy wam tam kraza, jeden szczegolnie chlodnika spragniony. Ludzie jaki ten chlodnik w Bramie daja, to sni sie lato nawet w listopadzie. Juz nic nie gadam tylko wzdycham. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Trzyyynaaaasteeego... 13.11.09, 20:04 Oni se tam lulki i te numery, to my choć pounośmy się z Dzinem Marcinem Nawet nie wiedziałam, że podebrał to Modungno. www.youtube.com/watch?v=NgeI0NeOjhI&feature=related Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Trzyyynaaaasteeego... 13.11.09, 20:19 Ach, tego to ja znam! toz to Dino Martini ! Zawsze mi sluzy....dobrze robi znaczy. Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Trzyyynaaaasteeego... 13.11.09, 20:25 Volare - oooo.... do Martina proponuję.. Martini Poszalejemy Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Trzyyynaaaasteeego... 13.11.09, 20:31 Asiu, od lat szukam piosenki, w której Dzin Marcin na przydechu i opuszczonymi do połowy masztu powiekami spiewa amore mio w taki sposób; a more mio, wiesz z taką przerwą przydechową, i znależć nie mogę, bo nic poza tym nie pamiętam. Może to znasz? Odpowiedz Link
ter.eska Re: Trzyyynaaaasteeego... 13.11.09, 20:36 Pewnie świetnie się bawicie,czekamy na relacje i fotki.Ja chętnie przyłączę się do Martini.No to zdrowie bawiących się w bramie!!! Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Trzyyynaaaasteeego... 13.11.09, 20:52 Jak Towarzystwo W Bramie usłyszy, że tu toasty lecą, to szybciutko do nas dołączą Za zdrowie... ! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Trzyyynaaaasteeego... 13.11.09, 21:15 I jeeeeeszcze jeden i jeeeeeszcze raz! Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Trzyyynaaaasteeego... 13.11.09, 22:25 I jeszszsze jeeeeden i jesssssze raaaaz... Odpowiedz Link
goonia Re: Trzyyynaaaasteeego... 13.11.09, 22:58 Napatrzylam sie na ten gin i mi sie pomylily godziny. Juz myslalam, ze pora do domu, a tu jeszcze trrzeba kiblowac Ale gin z tonikiem, to jest to co tygrysy lubia najbardziej. No, to zeby nam sie lod nie roztopil Odpowiedz Link