biuralistka 07.04.04, 16:24 Wesołych, ciepłych, smacznych i obfitych Świąt Wielkiej Nocy i udanego przejścia suchą stopą w Poniedziałek życzy Biuralistka ... i już dziś żegna się z Wami na okres świąteczny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Wesołych Świąt 08.04.04, 13:03 Wszystkim wam polecam Ksiazke poniekad Kucharska. Co prawda o Mazurkach wielkanocnych chyba nic nie ma ,ale jest: - gotujace sie jajka lubia pekac,co jest zjawiskiem wysoce uciazliwym. - jajka faszerowane,zeby je diabli wzieli.. - chrzan jest bardzo zdrowy i nalezy go spozywac jak najwiecej... - pieczarki mozna spozywac na surowo.. - losos wedzony na goraco jest to produkt swiatu nie znany,przez co biednemu swiatu mozna tylko wspolczuc. - poledwice rozklepac,posolic i na patelnie rzucic potrafi najgorszy tuman. - do zadnych galaretek nie dodawac owocu kiwi - nie zastyga za piorun.. - same krewetki, jako takie,okazuja sie wcale nie tuczace,ponadto zawieraja tzw dobre kalorie.Mozna ich zjesc pol wagonu i zachowac linie.No owszem, dosc drogie - salatka ze slimakow: nie latac po lakach i ogrodach,zbierajac slimaki.. Gotowe do spozycia slimaki kupuje sie w sloikach,cykorie kroi w poprzek dorzuca slimaki, a dalej to juz jak komu serce dyktuje.Majonez koniecznie,cytryna,pieprz i sol...Takze jajko na twardo,bo ogolnie biorac slimaczki do jajka na twardo pasuja.Lepiej nic wiecej, bo wyjdzie calkiem inna potrawa. WESOLYCH SWIAT..!!!! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wesołych Świąt 08.04.04, 13:20 Wesołych zajączków przez cały rok dla wszystkich Towarzyszy. www.kroliki.com/gify4.htm Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Wesołych Świąt 10.04.04, 19:59 stara.gropa napisała: > Wesołych zajączków przez cały rok dla wszystkich Towarzyszy. Dla Towarzyszek nie? Wszystkiego najlepszego Wszystkim (nie tylko Czerwonym)! ) Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Wesołych Świąt 08.04.04, 14:02 Z okazji nadchodzacych Swiat zycze Wam, aby udlo sie Wam WYTRZYMAC Z MEZCZYZNA, WYTRZYMAC Z KOBIETA, a przede wszystkim WYTRZYMAC ZE SOBA NAWZAJEM, w ostatecznosci zas znalezc odpowiedniego KLINA i ogolnie ROMANSÓW WSZECHCZASÓW. Na WSZELKI WYPADEK duzo ŚLEPEGO SZCZESCIA, nieZWYCZAJNEGO ŻYCIA, WIELKICH ZASŁUG, conajmniej 2/3 SUKCESU, samych pozytywnych ZBIEGÓW OKOLICZNOŚCI. Aby udało Wam sie zwiedzic WIEKSZY KAWAŁEK ŚWIATA - nie tylko BOCZNYMI DROGAMI. A do tego zdobycia najskrytszych SKARBÓW, a zainteresowanym - dobrze obstawionych WYSCIGÓW. Oraz tradycyjnie - smacznego swieconego jajka Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wesołych Świąt 08.04.04, 14:09 A ja dorzucę: żeby PECH omijał wszystkich z daleka. A po Świetach życzę dużego KLINA. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wesołych Świąt 08.04.04, 22:59 A gdzie WIELKI DIAMENT??? tez wam zycze..!!!! makiwielejajazawaza-ogonek na drugie i ostatnie a. Kto wie, co to pijawkowka- ?? Taka nazwe nosil w rodzinie JCh zwyczajny likier waniljowy.Slodkie bylo przerazliwie,dosc geste i o mocy rzetelnej,bo matce brakowalo cierpliwosci przy rozcienczaniu przegotowana woda, a czesto brakowalo jej takze miejsca w karafce. Pily to z zachwytem nawet osoby nie uznajace innych alkoholi,jak tylko wytrawne. **Ech,co tam - rraz sie tyje! Odpowiedz Link
uran4 Re: Wesołych Świąt 08.04.04, 14:44 Dołączam się do życzeń. Wesołych Świąt 4all!! Odpowiedz Link
siwapp Re: Wesołych Świąt 08.04.04, 16:53 Również Wam życzę Wesołych Świąt, smacznych jajek, mokrego poniedziałku oraz żebyście odpoczęli od codzienności. Odpowiedz Link
jotka13 Re: Wesołych Świąt 08.04.04, 19:56 I ja Wam pragnę złożyć najlepsze życznia z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych: tradycyjnie smacznego jajeczka, mokrego dyngusa oraz aby dopisywał dobry humor i nieustająca wena twórcza. Odpowiedz Link
xkropka Re: Wesołych Świąt 09.04.04, 10:36 Wszystkiego dobrego na święta, a w poniedziałek - mokrego podkoszulka! Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Wesołych Świąt 09.04.04, 15:58 To i ode mnie przyjmijcie zyczenia Wesolych Swiat, smacznego jajka i mokrego poniedzialku. Odpowiedz Link
biuralistka mam przyjemność przekazać 09.04.04, 16:42 Wesołych Świąt życzą wszystkim forumowiczom także Paskudek, Wedrowycz i mały Andrzejek Odpowiedz Link
kkeicam Re: Wesołych Świąt 09.04.04, 21:35 a ja Wam zycze dobrze nie tylko od swieta. Twardych jajek, niezlego baranka i mokrego podkoszulka ofkors tez zycze. No i do tego... Wszystkiego czerwonego kk PS. nie zna ktos taniego hotelu w Rzymie? Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Wesołych Świąt 10.04.04, 19:58 kkeicam napisał: > PS. nie zna ktos taniego hotelu w Rzymie? Zalezy w ktorym miejscu, jaki standard i na kiedy. ) Odpowiedz Link
kkeicam Re: Wesołych Świąt 10.04.04, 20:57 lol21ndm napisała: > > PS. nie zna ktos taniego hotelu w Rzymie? > Zalezy w ktorym miejscu, jaki standard i na kiedy. ) Bez szczurow ale i bez wielkiej ilosci gwiazdek na koniec maja: 4-5 dni. dzieki za zainteresowanie i gdybys cos znala to poprosze priv, nie bedziemy zasmiecac forum watkami globtroterskimi hihi kk - dzis jako zajomczek wielki i nocny Odpowiedz Link
mariurzka Re: Wesołych Świąt 10.04.04, 16:11 I ja również życzę Wam, moi mili wszystkiego najlepszego na te święta!! Dużo radości, uśmiechu na twarzy, pogody ducha, samych pyszności na stole, ciepłej i rodzinnej atmosfery! I oczywiście udanego Poniedziałku) Mariurzka Odpowiedz Link
edeka5 Re: Wesołych Świąt 10.04.04, 18:31 Nareszcie mam sprawny komputer i w ostatniej chwili życzę wszystkim Chmielewszczykom wesołych i spokojnych Świąt Wielkanocnych. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Wesołych Świąt 11.04.04, 16:22 Święta jeszcze trwają, więc zyczę wszystkiego dobrego Odpowiedz Link