stara.gropa 14.06.04, 11:27 Ile kocich worków kupiła Alicja na licytacjach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Zagadki cz.9 14.06.04, 22:13 Wielkie mrowie.To jedyna forma hazardu tolerowana ,a nawet uwielbiana przez Alicje.Raz albo dwa razy do roku kupowala je na licytacji i zaloze sie ,ze sama nie wie ile .Jesli proszku do prania i rajstop ma zapas na 200 lat i do tego srebrnego lisa, zloty zegarek, branzoletke, obraczki, welne na kilimy,kawe, kosmetyki,zarowki,dlugopisy,paski,nowe majtki,bluzki,filizanki,swieczniki i diabli wiedza co jeszcze, to chyba diabli wiedza, ile tych workow w sumie bylo. Jestem w trakcie ksiazki i jesli sie okaze, ze gdzies przy koncu jest podana konkretna liczba, to ja sie ide powiesic... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Zagadki cz.9 16.06.04, 14:30 No co jest? Nikt nie czytał Kocich worków, czy co? Odpowiedz Link
bumbecki Re: Zagadki cz.9 16.06.04, 15:34 czytał czytał, ale ja pamiętam tylko straszny bałagan w domu Alicji i jak czytałam to myślałam jak to posprzątać.... ABumbecki Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Zagadki cz.9 16.06.04, 16:03 I zeby nie wypadlo jesc jednoczesnie z pajakiem brr fuj. Ja stawiam 10 zl, ze nikt sie tych workow nie doliczyl, a jak twierdzi inaczej, to klamie i tyle ;# Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Zagadki cz.9 17.06.04, 01:27 No dobrze,niech ci bedzie: 86 w ciagu 34 lat.No dobrze, jesli Alicja nie klamie, to cos pokrecila, musiala pokrecic, bo jest roztargniona.Trudno, przegralam dyche ( Co mialo Joannie odpasc przez imbiry trujace i akantusy wielolistne ?? Odpowiedz Link
egipcjanka15 Re: Zagadki cz.9 17.06.04, 13:06 Glowa. I Alicja polecila sprawdzic czy sie cos po podlodze nie turla. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Zagadki cz.9 17.06.04, 13:29 Zgadza sie.One sie tam strasznie i bez przerwy kloca = dra z soba koty (ja bez tych pl.ogonkow zwariuje).) Twoja kolej.Pzdr. Odpowiedz Link