Dodaj do ulubionych

Zagadki cz.9

14.06.04, 11:27
Ile kocich worków kupiła Alicja na licytacjach?
Obserwuj wątek
    • asia.sthm Re: Zagadki cz.9 14.06.04, 22:13
      Wielkie mrowie.To jedyna forma hazardu tolerowana ,a nawet uwielbiana przez
      Alicje.Raz albo dwa razy do roku kupowala je na licytacji i zaloze sie ,ze sama
      nie wie ile .Jesli proszku do prania i rajstop ma zapas na 200 lat i do tego
      srebrnego lisa, zloty zegarek, branzoletke, obraczki, welne na kilimy,kawe,
      kosmetyki,zarowki,dlugopisy,paski,nowe majtki,bluzki,filizanki,swieczniki i
      diabli wiedza co jeszcze, to chyba diabli wiedza, ile tych workow w sumie bylo.
      Jestem w trakcie ksiazki i jesli sie okaze, ze gdzies przy koncu jest podana
      konkretna liczba, to ja sie ide powiesic...
      • stara.gropa Re: Zagadki cz.9 15.06.04, 06:58
        Szukajcie, a znajdziecie....
        • stara.gropa Re: Zagadki cz.9 16.06.04, 14:30
          No co jest? Nikt nie czytał Kocich worków, czy co?
          • bumbecki Re: Zagadki cz.9 16.06.04, 15:34
            czytał czytał, ale ja pamiętam tylko straszny bałagan w domu Alicji i jak
            czytałam to myślałam jak to posprzątać....

ABumbecki
            • asia.sthm Re: Zagadki cz.9 16.06.04, 16:03
              I zeby nie wypadlo jesc jednoczesnie z pajakiem brr fuj.
              Ja stawiam 10 zl, ze nikt sie tych workow nie doliczyl, a jak twierdzi inaczej,
              to klamie i tyle ;#
              • asia.sthm Re: Zagadki cz.9 17.06.04, 01:27
                No dobrze,niech ci bedzie: 86 w ciagu 34 lat.No dobrze, jesli Alicja nie
                klamie, to cos pokrecila, musiala pokrecic, bo jest roztargniona.Trudno,
                przegralam dyche sad(
                Co mialo Joannie odpasc przez imbiry trujace i akantusy wielolistne ??
                • egipcjanka15 Re: Zagadki cz.9 17.06.04, 13:06
                  Glowa. I Alicja polecila sprawdzic czy sie cos po podlodze nie turla.
                  • asia.sthm Re: Zagadki cz.9 17.06.04, 13:29
                    Zgadza sie.One sie tam strasznie i bez przerwy kloca = dra z soba koty (ja bez
                    tych pl.ogonkow zwariuje).wink)
                    Twoja kolej.Pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka