stara.gropa 16.06.04, 09:22 Jak niesie wieść gminna dziś są imieniny Anety. Anetko, czy wiesz coś na ten temat? Na wszelki wypadek wszystkiego, wszystkiego naj, naj, najlepszego. Dużo cierpliwości do gości i samych przyjemych chwil życzy Stara gropa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edeka5 Re: Imieniny 16.06.04, 10:02 Aneta, imieniny - nie imieniny, i tak Ci się należy: www.photovault.com/Link/Orders/Flora/Roses/show.asp?tgFRVolume01/OFRV01P14_07 Odpowiedz Link
bumbecki Re: Imieniny 16.06.04, 10:10 to chyba wszystko zależy od kalendarza : w jednym mam imieniny Janiny i Justyny i ani śladu Anety, w drugim Aliny i Justyny, a w trzecim ... bingo : Aliny, Anety i Benona )) tak czy inaczej wszystkim solenizatom wszystkiego najlepszego )) Odpowiedz Link
asia.sthm Aneto !!! 16.06.04, 10:25 Duza nam rosnij i wszystkiego naj.. naj.. , zebys nie musiala padac z rozpaczy na kanape ( no znowu sie uparlam) i zeby ci sie nigdy nie trafiali upierdliwi goscie.Buzka. A Benona to jakiegos mamy?? Odpowiedz Link
sloggi Re: Aneto !!! 16.06.04, 10:27 Spełnienia najskrytszych marzeń, nawijaj szczęście na szpulkę swojego życia ps. u mnie w kalendarzy stoi: Aliny, Anety, Benona, Witalisa. Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: Aneto !!! 16.06.04, 11:09 macie mnie -))) dziękuje , to dzisiaj jak zwykle w ramach rewanżu zapraszam na piwo -) Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Aneto !!! 16.06.04, 11:49 Wszystkiego, wszystkiego NAJ, samych slonecznych dni!! Odpowiedz Link
klarisa Re: Aneto !!! 16.06.04, 12:45 Wszystkiego naj, naj , najlepszego. Ps Kiedy na to piwko??? Odpowiedz Link
siwapp Re: Aneto !!! 16.06.04, 12:56 Wszystkiego naj naj naj... Samych słonecznych dni w życiu oraz spełnienia najskrytszych marzeń... I dużo miłości! Odpowiedz Link
mariurzka Re: Aneto !!! 16.06.04, 13:56 I ja również życzę Ci wszystkiego co najlepsze w życiu, a cała sekcja śpiewacza nuci Ci anielskimi głosikami najpiękniejsze melodie świata) (A kto z nami nie wypije, niech...) )) Odpowiedz Link
uran4 Re: Aneto !!! 16.06.04, 14:37 mariurzka napisała: > (A kto z nami nie wypije, niech...) )) Wypije, wypije. Tylko kiedy???!!! ( Dołączam się oczywiście(uszy stójcie) do życzeń. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Aneto !!! 16.06.04, 14:47 uran4 napisał: > > Wypije, wypije. Tylko kiedy???!!! ( > > Podczas zjazdu wszystkich członków TWCh. Październik - listopad, pasuje? Odpowiedz Link
uran4 Re: Aneto !!! 16.06.04, 15:09 stara.gropa napisała: > uran4 napisał: > > > > Wypije, wypije. Tylko kiedy???!!! ( > > > > > > Podczas zjazdu wszystkich członków TWCh. Październik - listopad, pasuje? Musi!!! W razie konieczności wezmę urlop! Pzdr 4all Odpowiedz Link
jotka13 Re: Aneto !!! 16.06.04, 14:45 Wszystkiego najlepszego, zdrówka i duża buźka ;-* Odpowiedz Link