kocio_pierzaczek 05.04.12, 08:42 ... tym, którzy świętują, a nieświętującym miłego dłuższego weekendu. Zapowiada się wprawdzie pogoda kocykowa z herbatką lub produktem zastępczym i książką lub dobrym filmem. Ale nic to, jak mawiał pan Wołodyjowski. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Wesołych Świąt... 05.04.12, 08:57 Rowerowej pogody dla wszystkich Byle nie padało, to wszystko się da Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Wesołych Świąt... 05.04.12, 09:33 Jajecznych, wiosennych, uśmiechniętych,.... ...a resztę niech każdy sobie doda według własnych upodobań Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Wesołych Świąt... 05.04.12, 09:50 Tradycyjnie życzę wszystkim zmartwychwstania pięknych nadziei i porzuconych marzeń, a na Święta - świętego spokoju Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Wesołych Świąt... 05.04.12, 11:33 Staropolskim obyczajem dużo szynki życzę z jajkiem, niech zające i barany pospełniają Twoje plany, niech to będzie czas uroczy - Życzę miłej Wielkanocy. Odpowiedz Link
jotka13 Re: Wesołych Świąt... 06.04.12, 08:35 Wszystkiego najlepszego na nadchodzące święta, pogodą się nie przejmujcie, wszak i tak większość czasu spędzamy przy stole w miłym towarzystwie kolorowych potraw Odpowiedz Link
eulalija Re: Wesołych Świąt... 06.04.12, 13:58 Miłych. Każdy jakieś by chciał mieć, jakieś szykuje, przed jakimiś ucieka albo o jakiś marzy. Niech każdemu takie będą, żeby było miło. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wesołych Świąt... 06.04.12, 16:14 kazdemu swoich swojskich zycze Pamietam z dziecinstwa jak lecialam ze swieconka w sukience z bufkami i sandalkach. Dlaczego ja nie pamietam zimowej kurtki w Wielkanoc? Bedziemy tu mieli decymetr swiezego sniegu. Balwana da rade ulepic - jaja mu sie doczepi i bedzie nastroj. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Wesołych Świąt... 06.04.12, 16:59 Wesołych, wesolutkich. pisanek okrąglutkich, podmuchu wiosny za uchem i bądźmy młodzi duchem!!! Ps1. Sam wymyśliłem, sam! PS.2. Dlaczego tylko duchem, właściwie? Odpowiedz Link
embepe Re: Wesołych Świąt... 06.04.12, 22:18 Każdemu takich Świąt, o jakich marzy. I oby NIE sprawdziły się prognozy pogody przewidujące zimno i deszcze. Dużo wiosennej radości Szanownym! Odpowiedz Link
groha Re: Wesołych Świąt... 06.04.12, 23:22 Wróci wiosna, baronowo. Wiosną zacznie się na nowo nasze słodkie trulla la. Wszystkiego wesolutkiego! Odpowiedz Link
szkorbut-lumbago Re: Wesołych Świąt... 06.04.12, 23:31 Spokoju, odpoczynku i radości. W końcu biorąc pod uwagę charakter świąt powinniśmy się radować, a przynajmniej tak mi się zawsze wydawało Odpowiedz Link
salam_ji Re: Wesołych Świąt... 06.04.12, 23:42 Zdrowych, spokojnych Świąt, dużo uśmiechu i dużo odpoczynku. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Wesołych Świąt... 07.04.12, 11:57 Spokojnych Świąt, spędzonych tak jak się lubi najbardziej i w miłym towarzystwie. Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Wesołych Świąt... 07.04.12, 13:46 Zdrowych, spokojnych i słonecznych. Wesołych Świąt! Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Wesołych Świąt... 07.04.12, 15:33 Chyba wiem dlaczego, Asiu Po prostu na Wielkanoc każdy wyletniał się niezależnie od pogody. Odpowiedz Link
moleslaw Re: Wesołych Świąt... 07.04.12, 16:20 Spokojnych, wesołych i przede wszystkim takich byśmy powiedzieli : "W przyszłym roku też tak chcę" z tymi to życzeniami lecę opróżnić piekarnik z jabłecznika i zrobić ciasto czekoladowe Odpowiedz Link
koszmarna.baba Re: Wesołych Świąt... 09.04.12, 23:32 Ponieważ nie zdążyłam z życzeniami świątecznymi Życzę poświątecznie: zdrowia (zwłaszcza żołądkom) i WIOSNY (takiej prawdziwej bez śniegu i mrozu) i .... (uzupełnić wg własnego widzimisię) Odpowiedz Link