05.04.17, 23:05

Wejdź w Ustawienia swojego telefonu (każdy jest trochę inny, ale - jak mówi Gucio - mają takie wspólne clou!).

Ustawienia - język i klawiatura -
- klawiatura Wiele języków -
- inteligentne wprowadzanie - AUTOKOREKTA (poprawiaj słowo po naciśnięciu klawisza SPACJI).
Po naciśnięciu ( w moim telefonie) pojawia się napis: Polski - Polski.
Pod nim są 3 opcje autokorety:
- Wyłącz
- Łagodna
- Agresywna

Ja kliknęłam: wylącz i nic już nie zmienia wyrazów, pokazują się proponowane słowa, ale to wszystko, zarozumialec się zamknął!
Jestem bardzo dumna - sama to rozkminiłam, bo ja z tych, co mają znikomy kontakt ze społeczeństwem mało - i średnioletnim, nie ma kto udzielić mi rady. Mój małżonek mówi, że on nietechniczny (tak to się pisze?). Sama więc sobie radzę jak umiem, to ta ujemna strona bycia emerytką! 😘
Obserwuj wątek
    • minerwamcg Re: Minerwo! 06.04.17, 09:35
      O, dzięki, wypróbuję! Bo już mnie zdrzaźnił ten mądrala.
      • minerwamcg Re: Minerwo! 06.04.17, 09:50
        U mnie to było pod czym innym bo mam Switch Key, ale się dokopałam, udało mi się napisać "Dobrosław jest grząśl" i nikt mi nie zmienił na "gryzą śląskie", co sugerował pasek podpowiedzi. Wielkie dzięki!!!
        • bluzeczka.zamszowa Re: Minerwo! 06.04.17, 10:56
          Miło mi, że Ci się przydało. Pozdrawiam. 😘
          • papuga_ara Re: Minerwo! 07.04.17, 23:51
            A Dobrosław jest Grząś! ;-D
            • bluzeczka.zamszowa Re: Minerwo! 11.04.17, 16:41
              papuga_ara napisała:

> A Dobrosław jest Grząś! ;-D

Grzas ci on jest - ten Dobroslaw; co mial slaskie gryzc....
              Pozdrawiam promiennie!
              • bluzeczka.zamszowa Re: Minerwo! 11.04.17, 16:47
                MINERWO, dopiero przed chwila zauwazylam, ze w sygnaturce zle zacytowalam twoj nick!

O RETY, O LICHO!

Czemu siedzisz cicho?
                • minerwamcg Re: Minerwo! 11.04.17, 18:46
                  Źle? Gdzie, w którym miejscu? Nic nie zauważyłam. Musiało to być bardzo małe "źle".
                  • bluzeczka.zamszowa Re: Minerwo! 11.04.17, 21:55
                    minerwamcg napisała:

> Źle? Gdzie, w którym miejscu? Nic nie zauważyłam. Musiało to być bardzo małe "ź
                    > le".
                    >

Jakie male zle? Jakie male zle?

Przeciez ja umiescilam Cie pod sygnaturka jako <zwykla> (!) Minerwe - boginie italska z mitologii rzymskiej, co to byla patronka rzemiosl i sztuki i wchodzila w sklad triady kapitolinskiej (Jowisz Junona, Minerwa), taka odpowiedniczka Ateny P. - tej Greczynki - sowiookiej zdaje sie....

a Tys jest przeciez minerwamcg - zasluzony, dlugoletni nauczyciel Hogwarthu ( tak to sie pisze?),
                    opiekunka Gryffindora, najmojsza bohaterka niejakiego Harrego P! - (zaraz po pani Weasley - oczywiscie)!

Powiedz mi, jak to jest byc Animagiem?

,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka