Dodaj do ulubionych

Styczeń 2024

01.01.24, 17:03
Kalendarz nowy powieszony.
Koncert Noworoczny z Wiednia obejrzany.

Snieg.... a nie, wróć - deszcz leje równo wink

Nowy rok można zaczynać.

Dobrego roku.
Obserwuj wątek
    • czekolada72 Re: Styczeń 2024 01.01.24, 17:19
      Leje i posypuję...💧❄️💧❄️💧❄️💧💧💧💧
      Nic nie oglądaniete, tylko odsypiane, ale... Skoro taki rok jak nowy rok, to może ten 2024 będzie jako tako przesłany 😉
      Wszystkiego dobrego i zdrowego 👌
      • ewa9718 Re: Styczeń 2024 01.01.24, 19:32
        Ha, jak zbystrzałam, jestem już pierwszego dnia!
        Oby nam się, szczególnie zdrowotnie!
        Czekolado, nie za bardzo kumam ten przesłany rok, jakoś mi się kojarzy z hrabią, który zasłał łóżko. wink
        • asia.sthm Re: Styczeń 2024 01.01.24, 22:43
          Ja też nuż wiem, że to nowy miesiác# obieśmy bystre Ewuniu.
          Z nowym rokiem nowym krokiem, mam przezîębienie stulecia.
          • balamuk Re: Styczeń 2024 01.01.24, 23:25
            Jesteście świetne! big_grin To musi być dobry rok, skoro tak się zaczął. smile
            Mondieu, jak to miło chodzić sobie i podśpiewywać "nowy rok bez pisu, nowy rok bez piiiiiiiiiiiiiiiiisu". W dudkach bulgocze mi co prawda bardzo gromkie ALLELUJAAAAA", ale co się spróbuję wydrzeć, to dostaję ataku kaszlu. Normalnie Czarodziejskogórzanką zostałam.

Ewa napisała w grudniu: Maseczkujo i takie tam przed balem? i oczyma duszy zobaczyłam wspaniałą salę balową, a w niej tłum hiperelegancki, a każden jeden (i jedna) na gębie niebieską maseczkę...

Ok, już kończę, pa pa. smile
            • czekolada72 Re: Styczeń 2024 02.01.24, 07:39
              Przespany
              • ewa9718 Re: Styczeń 2024 02.01.24, 10:44
                Mnie też jeszcze w dudkach nie tylko pieśń radosna wzbiera, ale żadne czarnogórskie jej nie pobiją. wink Katar stulecia prawie się wycofał, czego i Asi pożyczam.
                Dzię, choć ponura i mokra z niego cholera. wink
                • se_nka0 Re: Styczeń 2024 03.01.24, 11:52
                  Od fryzjera wróciłam .
                  Rzadko chodzę, ale jakby mus. Bo trzeba fotkę do dowodu zrobić.
                  Jako, ze to ostatni dowód - dożywotni znaczy - wypadało by jakoś wyglądać wink
                  Młodzież słucha jak ja tak przeżywam tę fotkę i ten ostatni dowód i powiada - myślisz, że jak zeskanują wszystko razem, to będzie widać fryzurę extra i całe to przygotowanie ?
                  Wyluzuj.

Pewnie mają rację big_grin

Nieustające pufffffy dla Eulalji i potrzebujących.

Dobrego dnia.
                  • balamuk Re: Styczeń 2024 03.01.24, 12:35
                    Mają. Parę lat temu dałam się sfotografować w tym samym celu i wyszłam 1) jak ktoś, kogo w życiu nie widziałam, 2) jakbym miała jedno oko szklane i nadwymiarowe. Zaklęłam szpetnie i stwierdziłam, że mam to w poważaniu, nie mój problem, tylko tych, którzy mnie będą na granicach kontrolować. A w dowodzie nawet da się wytrzymać. wink

Cześć.
                    • felis2 Re: Styczeń 2024 03.01.24, 18:46
                      A bo fotograf niesprzyjający. W zeszłym roku kazało mi dowód wymienić. Uczesałam się, podmalowałam nawet nieco japę i poszłam zrobic zdjęcie. Pani fotografka pstryknęła kilka i kazała wybrać.
                      - Wszystko jedno, i tak na każdym wyglądam paskudnie i mam wory pod oczami
                      - A, to już mój problem - oswiadczyła i machnęła mi w swoim programie makijaż znacznie lepszy niż kiedykolwiek zdołałam na sobie wyprodukować.
                      I tym prostym sposobem mam w dowodzie zdjęcie, na którym nie wyglądam jak przepita nieboszczka na liście gończym
                      • ewa9718 Re: Styczeń 2024 03.01.24, 21:59
                        Jednak kobieta to forma wyższa! Ja robiłam w listopadzie, zdjęcie pstryknął facet, wyszłam normalnie, jak rudy debil. POzdrawiam pana Żulczyka. wink
                        Jeszcze jestem letko zdechła, ale myślę, że to zapusty. wink
                        Czór.
                      • koszmarna.baba Re: Styczeń 2024 03.01.24, 23:49
                        Dobrego Wszystkim!

Felis dzięki. Jakbym Guruę czytała.
                        • ewa9718 Re: Styczeń 2024 04.01.24, 13:14
                          Eulaljika nasza miała drugą operację, ale mówi, że żyje ciut lepiej.
                          Ja chyba też.
                          Pufki i takie tam, komu trza.
                          Dzię.
                          • ewa9718 Re: Styczeń 2024 04.01.24, 18:24
                            Eulalija postanowiła przeżyć, nawet jeśli przyjdą ją siekierą dobić.
                            Pufffamy!
                            • se_nka0 Re: Styczeń 2024 04.01.24, 19:44
                              Puffffamy nieustająco.
                              Dzięki Ewo za wieści od Eulalji - rozumiem, że od nas Ją serdecznie pozdrowisz.
                            • czekolada72 Re: Styczeń 2024 05.01.24, 12:59
                              To dobrze, ze tak postanowila, i ze operacja się udała!
                              Pufffffffffffffffff
                              • jottka Re: Styczeń 2024 05.01.24, 19:21
                                i tu zacytuję pewnego znajomego lekarza - są tacy, których i kołkiem nie dobijesz mimo wszelkich wysiłków medycyny! i tego należy się trzymaćsmile
                                • ewa9718 Re: Styczeń 2024 06.01.24, 12:54
                                  I oby Eulalija do nich należała, bo coś mi się wydaje, że ten szpital działa pisuarzą metodą: drugą operacją chyba poprawiali to, co sami spieprzyli. Jeśli się mylę, w każdej chwili mogę odszczekać, odpowiednio wysoki stół posiadam.
                                  A na caej poaci śniek.. kk.. k... wink
                                  Dzię!
                                  • asia.sthm Re: Styczeń 2024 06.01.24, 13:30
                                    Hej,
                                    mam obrazek do pokazania.
                                    • balamuk Re: Styczeń 2024 06.01.24, 16:18
                                      To jest wielkie! big_grin
                                      • asia.sthm Re: Styczeń 2024 06.01.24, 17:06
                                        Ja też ukochałam 🤣
                                        • balamuk Re: Styczeń 2024 07.01.24, 14:11
                                          Czyżby wszystkich na twarz powaliło?...

Otóż od jutra ma być zima. Wręcz nawet zamieć i gołoledź. Byłoby miło, na razie Młodsze wróciło do zaśnieżonej Danii, a w Szwecji pono (to chyba też partykuła big_grin) kopne śniegi jak nigdy. Prawda to, Asiu? Wrzuć zdjęcie. smile

Od rana chodzi za mną Marsz Gwardii Ludowej i nie wiem, co z tym zrobić, droga redakcjo.

Dzień.
                                          • czekolada72 Re: Styczeń 2024 07.01.24, 16:47
                                            U nas już jest, w nocy ma być minus 18.
                                            Co w tym ma być miłego 🤔🤔
                                          • asia.sthm Re: Styczeń 2024 07.01.24, 18:20
                                            U nas już dawno dowaliło, śniegiem możemy handlować.
                                            We wtorek wchodzimy już na plus i dalej się zobaczy.
                                            • ewa9718 Re: Styczeń 2024 07.01.24, 20:01
                                              Wiooooooooooooooooooooooooosny!
                                              Bry.
                                              • se_nka0 Re: Styczeń 2024 07.01.24, 21:58
                                                ,,Od rana chodzi za mną Marsz Gwardii Ludowej i nie wiem, co z tym zrobić,,, - śpiewać Balamuku.
                                                Jak w duszy gra, to śpiewać trza.

Dokladam kocyk- trzeba jakos ten powrót zimy przetrzymać.
                                                Biało jest, czyściutko przez cały dzień, bo nikogo chętnego do deptania nie było widać .

Eulalji pufffffy !

Lampeczka, książeczka i pod kocyk wink
    • felis2 Re: Styczeń 2024 08.01.24, 17:56
      Może powinnam to dać do wątku 'Jak pokonałam Alicję'. Zgubić most pontonowy to jednak duża rzecz big_grin
      • asia.sthm Re: Styczeń 2024 08.01.24, 19:04
        nie no, most ciezko zgubic. Idz wygrac z Alicja.

Czesc
      • balamuk Re: Styczeń 2024 09.01.24, 00:15
        Nieźle, nieźle. smile
        • ewa9718 Re: Styczeń 2024 09.01.24, 09:17
          Nu wią, jedenastu w dół pokazało! A swoją drogą, od lat nie widziałam mrozowych kwiatów na szybach ani... ślizgawek! Dzieci jakieś inne czy podeszwy?
          Bry.
          • czekolada72 Re: Styczeń 2024 09.01.24, 10:44
            18. Minus.
            Wczoraj schorowana sunia urzadziła sobie krioterapię.
            Podobniez ma nie byc minus 21...
            • ewa9718 Re: Styczeń 2024 10.01.24, 17:42
              Na szczęście mam zepsuty termometr. wink
              Śpio zimowo?
              Dzię!
              • czekolada72 Re: Styczeń 2024 11.01.24, 07:10
                Nie, pracujom.
                Miłego.
                • ewa9718 Re: Styczeń 2024 11.01.24, 09:41
                  A co to jest praca? wink
                  Eulalunia nasza pozdrawia. Zamykajo jo jak kamińskiego i wąsika, tyle że w komórce barycznej, no i wyrok ma krótszy - miesiąc, czyli 30 posiedzeń. wink
                  Zima trwa. No, no...
                  Dzię!
                  • czekolada72 Re: Styczeń 2024 11.01.24, 10:32
                    To jest takie cos co zabiera 8 godzin zycia dziennie przecietnemu człowiekowi w Polsce, dodac nalezy jeszcze ok 2 godziny zabrane na dotarcie i odtarcie do tejze pracy.
                    Dodajac optymistycznie 8 godzin snu, to zostaje akuratnie 6 godzin na cala zyciowa reszte.
                    Pozazdroscic Ewo! Też posiadam Przyjaciolke, ktora nie wie co to praca!
                    • se_nka0 Re: Styczeń 2024 11.01.24, 12:08
                      Eulaji nieustające pufffffy - ale że za co w komórce ????? wink

Srednionormalne zimno, ale jak się na przystanku postoi, to czuć tu i tam.
                      W domu najlepiej smile

Dobrego dnia.
                      • czekolada72 Re: Styczeń 2024 11.01.24, 13:10
                        Pufffffy Eulaji !!!!!
                        • ewa9718 Re: Styczeń 2024 12.01.24, 10:30
                          No to pufffffff!
                          Przez jakie 3 minuty nawet było widać kawałek niebieskiego...
                          Do dudy.
                          Bry.
                          • se_nka0 Re: Styczeń 2024 12.01.24, 13:55
                            Podsyłam Ci Ewo i niebieskie i słonice.
                            Pięknie mam dzisiaj, mały minus nie przeszkadza.

Latałam po urzędach, nowy dowód wyprodukować.
                            O zdjęciu/fotce do dowodu, pozwolicie, ze przemilczę wink big_grin
                            Przyjęli, czyli prawidlowe.

Eulalijo puffffy i dobre fluidy przesyłam.

Dobrego dnia.
                            • ewa9718 Re: Styczeń 2024 13.01.24, 17:01
                              Nie doszło.Sinica mokrawa. Fuj i do dudy.
                              Czór.
                              • balamuk Re: Styczeń 2024 14.01.24, 13:20
                                Jak by tu... Zima, ale taka bardziej lajtowa, parę minus. Szalik już tak, czapka niekoniecznie wink, może być. Czasem nawet pośnieży delikatnie. I słoniczki wpadają.

Ratunku, niech się wreszcie skończy ten planistyczno-sprawozdawczy przełom roku, bo zrobię się nerwowa i komuś nawrzucam. No.

Cześć!
                                • ewa9718 Re: Styczeń 2024 14.01.24, 18:02
                                  A wrzucaj, mnie już fb odkneblowało, zaraz lecę popyskować. wink
                                  U nas zimę prawie spłukał, no to jutro rano będzie wesoło, jak w nocy choć ciut przymrozi, a mnie mus od rana różne s prawy i z lewy...
                                  Czór!
                                  • balamuk Re: Styczeń 2024 15.01.24, 23:27
                                    Uważajta, gażdzinko, na kończyny! smile
                                    • czekolada72 Re: Styczeń 2024 16.01.24, 06:46
                                      Zasypało na nowo....
                                      Miłego

Pufffffff Eulalijko!
                                      • ewa9718 Re: Styczeń 2024 16.01.24, 09:04
                                        No fakt, pobieliło solidnie. Wczoraj szybko załatwiałam te s prawy i te z lewy, a jak już wracałam, zaczęło sypać jak durne! Wróciłam w charakterze bałwanicy. A dziś - słuchajta, ludziska, na niebie pojawiły się jakieś dziwne kolory, ukraińskie jakby!
                                        Eulalce oczywiście!
                                        Dzię!
                                        • czekolada72 Re: Styczeń 2024 16.01.24, 09:14
                                          U nas na niebie tak samo szaro-biało jak na ziemi....
                                          • se_nka0 Re: Styczeń 2024 16.01.24, 12:09
                                            Troszkę jakby milej na duszy, bo świeci smile

Wieści z różnych urzędów w kratkę - raz na tak, raz na nie - galimatias powiadam Wam wink
                                            A chciałoby się wszystko na tak big_grin
                                            Nicto, poradzimy sobie.

Eulalijo puffam nieustannie i dobre fluidy przesyłam.
                                            Trzymaj sie jakoś i szybciutko rehabilituj.

Dobrego dnia.
                                            • czekolada72 Re: Styczeń 2024 17.01.24, 08:15
                                              W nocy przymroziło mocno, świtem Ryś odmówił spaceru i zawrócił do chałupy. Nie dziwię sie, tez miałam na to ochotę....

Miłego
                                              • ewa9718 Re: Styczeń 2024 17.01.24, 10:12
                                                No, no, drugi z kolei dzień żółto-niebieski! Niespotykane zjawiska!
                                                Dzię!
                                                • ewa9718 Re: Styczeń 2024 18.01.24, 20:36
                                                  Wróciło do sinej normy. Wiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosny!
                                                  Bry.
                                                  • czekolada72 Re: Styczeń 2024 19.01.24, 08:48
                                                    Dzis znow na minusie niezlym, szaro, buro i ponuro...
                                                    Miłego
                                                  • ewa9718 Re: Styczeń 2024 19.01.24, 17:44
                                                    Zima czyma. Do dudy.
                                                  • czekolada72 Re: Styczeń 2024 19.01.24, 19:15
                                                    I to jak!

Miłego
                                                  • se_nka0 Re: Styczeń 2024 19.01.24, 21:09
                                                    Wią co ja dzisiaj robiłam ??
                                                    Radia słuchałam !
                                                    Dowiedzialam się o cotygodniowej audycji w naszym regionalnym radiu.
                                                    O historii regionu - wysłuchałam poleconego odcinka i przepadłam big_grin
                                                    Okazało się, że multum tematów było poruszanych, więc wybiórczo sobie słuchałam.
                                                    W necie, jak wiadomo tu nic nie ginie.
                                                    I słuchałam, słuchałam ..... zajęcie na długi czas zagwarantowane wink

Dobrego dnia.
                                                  • ewa9718 Re: Styczeń 2024 20.01.24, 19:09
                                                    No faktycznie egzotyka! wink A ja nie słucham, niewiele ogladam, da się żyć.
                                                    Eulaliji ta komórka baryczna, w której ją na 1,5 godziny zamykają, pomaga. Dziś jechała do niej po raz pierwszy na siedząco. Ale żeby jej się we łbie z nadmiaru dobrych wrażeń nie poprzewracało, coś się w aparaturze stentegowało i przynajmniej do poniedziałku przerwa... Pozdrawia i grozi, że tu wróci. wink
                                                    Czór.
                                                  • se_nka0 Re: Styczeń 2024 20.01.24, 19:28
                                                    Pozdrawiamy i czekamy na spełnienie grożby wink big_grin

Podejrzanie ta komórka brzmi, ale najważniejsze, że pomaga.
                                                    ,, coś się w aparaturze stentegowało,, - no jak to, chmielewszczanka przecież użytkuje, to coś się musi dziać wink
                                                    Dobrego dnia.
                                                  • czekolada72 Re: Styczeń 2024 21.01.24, 11:14
                                                    Trzymam kciuki, by jak najszybciej wróciła 👌
                                                    Miłego
                                                  • se_nka0 Re: Styczeń 2024 22.01.24, 12:59
                                                    Dzień Babci/Dzień Dziadka świętujecie ? wink

Dobrego dnia.
                                                  • asia.sthm Re: Styczeń 2024 22.01.24, 15:18
                                                    Nie świętuję ale wszystkim fajnego świętowania na dziś.
                                                    A wiecie że do zalewy po wyjedzonych marnowanych można wrzucić surowe pieczarki, pogrzać do zapienienia w mikrofali, zakręcić słoik i mamy pieczarki całkiem jak prawdziwie marnowane. Sama to wymyśliłam.
                                                  • ewa9718 Re: Styczeń 2024 22.01.24, 18:18
                                                    A to nie wczoraj się święciło?
                                                    Asiu, masz łeb!
                                                    Bry.
                                                  • asia.sthm Re: Styczeń 2024 22.01.24, 22:07
                                                    Wczoraj Babcie, dzisiaj Dziadkow, moznaich w komplecie obejsc.

Mam łeb, sama sie tez pochwalilam. Dzieki Ewuniu.
                                                  • czekolada72 Re: Styczeń 2024 23.01.24, 08:43
                                                    Swietowalismy smile)

Miłego
                                                  • ewa9718 Re: Styczeń 2024 23.01.24, 12:37
                                                    Zmywa resztki makijażu zimy.
                                                    I dobrze!
                                                    Dzię.
                                                  • ewa9718 Re: Styczeń 2024 24.01.24, 11:24
                                                    Zmyło, ale rozpędziło się i nie może przestać. Czasem pojawiają się nawet zagraniczne kolory, ale przelatuje mokre tak cirka ebałt 4 razy na godzinę...
                                                    Bry.
                                                  • czekolada72 Re: Styczeń 2024 24.01.24, 11:34
                                                    Leje, a w nocy zmroziło, to co wczoraj roztapiało......

Miłego
                                                  • se_nka0 Re: Styczeń 2024 24.01.24, 17:08
                                                    Brukowane słowa mnie się nasuwają.

Eulalijo pufffy dla Ciebie .

Dobrego dnia.
    • czekolada72 Re: Styczeń 2024 24.01.24, 20:06
      Oooooooo 😱
      • ewa9718 Re: Styczeń 2024 24.01.24, 21:09
        Mnie się, Senko, nie tylko nasuwają, ostatnio mam je w ciągłym użyciu.
        • asia.sthm Re: Styczeń 2024 25.01.24, 16:07

allegro.pl/oferta/obraz-mandala-na-plotnie-o-wymiarach-100x100-cm-15063441674
          Któraś reflektuje? A nie to podeślijcie znajomym. Może ktoś zagra.
          To nie tylko prywata, ale moja bliska seniorka przyczyniła się do malunku. Grajmy w Orkiestrze. 😍
          • ewa9718 Re: Styczeń 2024 25.01.24, 17:59
            Gramy, Asiu, gramy!
            Czór
            • asia.sthm Re: Styczeń 2024 25.01.24, 18:18
              No gramy. Ale może ktoś ma wolnà ścianę do ozdobienia. Ładna ta mandala.
              • ewa9718 Re: Styczeń 2024 25.01.24, 18:58
                Nie mam. crying Nawet w łazience mam już galerię. wink
                • se_nka0 Re: Styczeń 2024 25.01.24, 19:17
                  Ładna.

A w niedzielę gramy w co kto może.
                  W mojej pipidówce grosiki co rok zbierają. Po parę kilogramów ,,urobku,, mają zawsze.
                  W domu specjalna skarbonka stoi i zapełnioną grosikami (1,2,5) zanosimy do punktu zbiórki.

A piękną, czarną torbę lnianą - z logo Orkiestry - zakupiłam sobie w sklepie na L.
                  Wygodna bardzo.
                  Inne gadżety też są w sprzedaży. Jeszcze.

Dobrego dnia.
                  • czekolada72 Re: Styczeń 2024 25.01.24, 19:25
                    I czytanki styczniowe poooooszly!

Gramy

Ale teraz zdychamy

Miłego
                    • ewa9718 Re: Styczeń 2024 25.01.24, 19:53
                      Matko, to jakiś atak pegasusów z ceratami!
                      • asia.sthm Re: Styczeń 2024 26.01.24, 12:43
                        Jakas wylegarnia spamerow ma przesilenie
                        • ewa9718 Re: Styczeń 2024 26.01.24, 22:52
                          Strasznie zapaskudzone! Eulalija w komórce i bez internatu, czy nikt oprócz niej nie może tego g*wna wyrzucić?
                          Czór.
                          • czekolada72 Re: Styczeń 2024 27.01.24, 11:16
                            Piiiizdzi...🌬️
                            Zimno, mokro, szaro, buro i ponuro
                            Kawa ☕, ratowanie kwiatków 🌱, i tradycyjnie🧹, M 🛒. Zobaczymy na co jeszcze będą dziś siły i czas ...

Miłego i zdrowego
                            Pufffff
                          • asia.sthm Re: Styczeń 2024 27.01.24, 14:10
                            Widzisz przekreślone Ewuniu, inni nie widzà.
                            Wiecej nie możemy zrobić, chyba że admini gazety mogà
                            • asia.sthm Re: Styczeń 2024 27.01.24, 14:30
                              Zgłosiłam na forum o forum
                              • ewa9718 Re: Styczeń 2024 27.01.24, 15:46
                                Dzięki, Asiu! A czemu ja jestem naród wybrany i widzę, czego inni nie widzą? wink
                                Dzię!
                                • asia.sthm Re: Styczeń 2024 27.01.24, 15:48
                                  Adminka jesteś.
                                  • se_nka0 Re: Styczeń 2024 27.01.24, 16:23
                                    ,,i widzę, czego inni nie widzą?,, - strach się bać big_grin big_grin

Spiący bardzo ten dzień.

Dobrego dnia.
                                  • ewa9718 Re: Styczeń 2024 27.01.24, 16:52
                                    asia.sthm napisała:

> Adminka jesteś.
                                    O matuś, ja??????????????? Chyba przez sen nią zostałam. wink
                                    • asia.sthm Re: Styczeń 2024 27.01.24, 18:15
                                      i to z prawami wlasciciela

prztykasz w kwadracik, na dole usuwasz, a na koniec z godnoscia wchodzisz w zarzadzanie i blokujesz spamera w srodku jego zasmiecania. Troche trudniej mu bedzie nastepnym razem. Zmieni nick, tp od poczatku zaczynamy. Taka to robota.
                                      W poniedzialek chyba gazeta nam posprzata, zgloszone do wymiecenia.
                                      • se_nka0 Re: Styczeń 2024 27.01.24, 19:30
                                        Damy radę.
                                        Denerwujący spamer.
                                        • se_nka0 Re: Styczeń 2024 28.01.24, 11:37
                                          Widać ludzi na ulicach wink
                                          Bo, powiadam Wam, zazwyczaj miasto śpi, ludzi brak.
                                          A dzisiaj wszyscy grają smile smile
                                          No i super.

Eulalijo puffy i dobre fluidy lecą do Ciebie.

Dobrego dnia.
                                          • ewa9718 Re: Styczeń 2024 28.01.24, 16:27
                                            U mnie grali wszyscy w rodzinie, ale najgłosniej najmłodszy, bo wielokrotnie. wink
                                            Dzię!
                                            • ewa9718 Re: Styczeń 2024 29.01.24, 22:55
                                              O, nikto ne je doma????????????????????????
                                              • czekolada72 Re: Styczeń 2024 30.01.24, 06:38
                                                O tej porze nie tyklko doma ale i spat....

Mrozi.
                                                Miłego
                                              • asia.sthm Re: Styczeń 2024 30.01.24, 10:59
                                                Posprzatane, widzialy? Ide podziekowac

czesc
                                                • se_nka0 Re: Styczeń 2024 30.01.24, 13:01
                                                  Widziały smile Podziękuj.

Piękne przedwiośnie, trzeba rozruszać kości, póki zima nie wróci wink
                                                  Jutro wyjazd. Pociągiem. Lubie jezdzić pociągami.

Dobrego dnia.
                                                  • ewa9718 Re: Styczeń 2024 30.01.24, 13:42
                                                    Zobaczyły własnoocznie! Ciumkają! Jazda pociągiem może być, droga na dworzec coraz dłuższa. wink
                                                    A Balamuk nam padł z przerobienia?
                                                    Dzię!
                                                  • asia.sthm Re: Styczeń 2024 30.01.24, 16:09
                                                    Komunikat z forum o forum na w razie ktos sie zdenerwuje.

kasi.aa
                                                    Prace serwisowe na forum - niedostępne logowanie
                                                    30.01.24, 11:19
                                                    Dzisiaj, z wtorku na środę 30/31 stycznia, w godzinach 00:00-02:00, odbędą się niezbędne prace serwisowe.
                                                    W tym czasie nie będzie działać logowanie - forum i komentarze dostępne będą tylko do odczytu, nie będzie można zalogować się do poczty gazetowej.

Za utrudnienia przepraszamy.
                                                  • ewa9718 Re: Styczeń 2024 30.01.24, 18:15
                                                    Przetrzymamy. wink
                                                    U Eulalki trochu lepiej, ale jeszcze do 6 lutego będą ją zamykać w komórce. POzdrawia foruma i grozi, że wróci! wink
                                                  • se_nka0 Re: Styczeń 2024 30.01.24, 19:41
                                                    ,,w godzinach 00:00-02:00, ,,- i jak tu spać spokojnie ? wink big_grin

Dziękujemy za pozdrowienia, czekamy na Eulaliję.
                                                  • czekolada72 Re: Styczeń 2024 31.01.24, 07:43
                                                    Wzajemnie dla Eulaliji !!

Mrozi....
                                                    Mocno....

Miłego
                                                  • ewa9718 Re: Styczeń 2024 31.01.24, 09:19
                                                    O materdeo, jakie mrozi, 6 na plusie i moczy. wink
                                                    Bry.
                                                    Balamuku... ku...ku...
                                                  • czekolada72 Re: Styczeń 2024 31.01.24, 09:52
                                                    Wyglada wedle mojej ulubionej prognozy komorkowej, ze to ostatnia mrozna noc byla - kolejne 10 - na plusie, za to od nowa z deszczem......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka