ida14 18.03.06, 23:39 Mam interes. czy ktos mogłby podac mi daty pierwszych wydań i ich wydawnictwa. planuje je sobie zebrac. Pomóżce bo Kobra podaje czasami mylne daty, a na aukcjach nie zawsze sa daty, a prawie zawsze sa wydawnictwa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g0p0s Re: Pierwsze wydania 20.03.06, 11:38 W sprawie licytowania pierwszych wydań koniecznie skontaktuj się z Bumbecki. Też je zbiera. Możecie się spotkać na licytacjach. Swoją drogą ciekawe, dlaczego w drukowanej przez Kobrę bibliografii są błędy. Sam mam kilka książek, wydanych wcześniej niż twierdzi Kobra. Butlegi jakie czy co? Jak nie zapomnę, to spiszę Ci te wydawane od 1989 do okresu Versu. Z tego czasu mam chyba pierwsze wydania, a potem już błędów nie ma. Jak było wcześniej, to nie wiem. Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Pierwsze wydania 22.03.06, 11:55 Mam kilka pierwszych wydan. Czego szukacie? Odpowiedz Link
anorektyk2006 Re: Pierwsze wydania 22.03.06, 12:02 a co? chcesz sprzedac? kupie wszystkie których nie mam, może to fajny pomysł z tymi pierwszymi wydaniam... kolejne wyzwanie anor Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Pierwsze wydania 22.03.06, 13:03 anorektyk2006 napisał: > a co? chcesz sprzedac? kupie wszystkie których nie mam, może to fajny pomysł z > tymi pierwszymi wydaniam... kolejne wyzwanie > anor A ktorych nie masz? (- wiem wiem... od "a" zdania nie zaczyna sie - jak mawiala nasza Teodozja, ale nic innego mi tu nie pasowalo...) Ja tam czytam ksiazki dla tresci, a nie dla wydania. Moge odstapic moje pierwsze wydania. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Pierwsze wydania 22.03.06, 13:06 Bumbecki nam ostatnio udowodniła, że w pierwszym wydaniu treść inna Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Pierwsze wydania 22.03.06, 13:13 Tyz prawda. Ale czego oczy nie widza, tego sercu nie zal... Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Kto ma?!?!?!! 22.03.06, 13:17 Przy okazji przegladu wydan - zauwazylam, ze zniknely z mojej polki "Klin", "Studnie Przodkow" i "Boczne Drogi". Prosze przyznac sie bez bicia kto maczal w tym palce??? (Podejrzewam MSH, ale bede musiala poczekac do lata ze sprawdzeniem Jej biblioteczki.) Odpowiedz Link