stara.gropa 28.07.06, 07:33 Odnalazł się pan Tadeusz i od razu poinformował,że 3 sierpnia o 10.20 będzie w I programie PR wywiad z Guruą. Pan Tadeusz jest obecnie w rozjazdach i dostępny będzie dopiero we wrześniu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lylika Re: Gurua w radio 28.07.06, 08:15 Nareszcie coś wiemy. Do września niedaleko. Teraz ustalmy precyzyjny plan okrążania i ataku. Jakie są propozycje? Spiszmy je a potem wybierzmy te które przyniosą pożadany skutek. P.S. Stara.gropo, jak ja się cieszę, że jest jeszcze ktoś, kto pisze "w radio" a nie -zgodnie z obowiązującymi, nieznośnymi zasadami- w radiu. To tak, jak z tym tworzonym na siłę rodzajem żeńskim dla zawodów /Chirurżka ortopedka -hi, hi/ Odpowiedz Link
edeka5 Re: Gurua w radio 28.07.06, 08:35 lylika napisała: > To tak, jak z tym tworzonym na siłę rodzajem żeńskim dla zawodów /Chirurżka ortopedka -hi, hi/ Mój, nieżyjący już, sąsiad starszej daty próbował wprowadzić neologizm "inżynierka". Opierał się na zasadzie malarz - malarka, inżynier - inżynierka. Odpowiedz Link
the_dzidka A propos 28.07.06, 22:58 Jak Wam się podoba uparcie używana przez Guruę forma "doktÓr"? Bo mnie irytuje niewymownie. Wiem, że tak się jeszcze mówi, ale w formie pisanej zgrzyta mi piachem w oczach. Odpowiedz Link
groha Re: A propos 28.07.06, 23:15 A może Gurua używa tego doktóra przekornie i dla hecy? Jak my - weteryniarki i źwierzątek. Ale wtedy powinna pisać: dochtór i wszystko byłoby jasne) Ostatnio modna "psycholożka" mnie zachwyca. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: A propos 29.07.06, 00:26 > A może Gurua używa tego doktóra przekornie i dla hecy? Ooooj, nie sądzę. Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Gurua w radio 28.07.06, 08:24 Znowu "Lato z radiem". Znowu Sznuk. Ciekawe czy przejrzał chociaz "Stare próchno"? Odpowiedz Link
edyta95 Re: Gurua w radio 28.07.06, 08:38 a czy ktoś wie czy można słuchać I programu używając do tego celu komputera jeśli tak, to jak? pozdrowionka Odpowiedz Link
bumbecki Re: Gurua w radio 28.07.06, 09:25 możena, trzeba wejść na strone www.radio.com.pl, następnie w "słuchaj w internecie" i dalej z instrukcją na tej stronie. Jeśłi chcesz słuchac np. Koloru to na ich stronie też jest opis co i jak Odpowiedz Link
jotka13 Re: Gurua w radio 28.07.06, 09:26 Tu jest link www.polskieradio.pl/sluchaj/ zaznacz stację, której chcesz słuchać, poczekaj na połączenie i już ) Odpowiedz Link
lylika Re: Gurua w radio 28.07.06, 11:28 Jakie wszyscy? Ja w dalszym ciągu nie widzę Aganioq. Chyba, że ślepa jestem. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Gurua w radio 28.07.06, 15:23 Bardzo dziękuję, wszystko działa teraz proszę mi tylko przypomnieć o programie w czwartek Odpowiedz Link