dorka_31 Re: Mrok 28.11.06, 21:17 Hmmm... A co Ci się tak nie podoba?? To że ciemno za oknem? To taka pora... Że mglisto dziś było? No cóż, było i przejdzie... Że cisza na Forum? Też przejdzie. Może jutro się poprawi, wszak różnie to bywa... ...Nie wiem co tu jeszcze wymieniać... Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Mrok 28.11.06, 21:33 Głupia serial w telewizji idzie, porucznik Borewicz tam gra, ale go jeszcze nie widziałam Odpowiedz Link
goonia Re: Mrok 28.11.06, 22:00 Jeszcze nie widzalas a juz ci sie nie podoba?! Ja zwykle twierdze, ze nie bede ogladac bo juz to widzialam, a film malzonek wypozyczyl jak tylko sie ukazal, w kinie nie bylam, przyprawiam chlopa o apopleksje, bo kaze mu czekac az sie obrobie to razem obejrzymy, on by juz dawno skonczyl zanim ja wreszcie zasiade, po czym obejrze 2 sceny i WIEM, ze ja to JUZ widzialam i sobie ide czytac. Mam chyba telepatyczne polaczenie z Hollywoodem: szkoda, ze poza wrazeniem, ze ja to widzialam, nie umiem powiedziec co bedzie dalej. Chlop mnie kiedy zadusi) Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Mrok 29.11.06, 08:17 Eeeee, no to trzeba był tak od razu! A ja tu się głowię, co może Ci się nie podobać. Telewizji nie ogladam, to jak miało mi się skojarzyć, co? Odpowiedz Link
eulalija Re: Mrok 29.11.06, 09:46 Na razie zaliczyłam pierwszy odcinek, bo jak już tu gdzieś pisałam ja wszystko maniacko nagrywam, do furii doprowadzają mnie bloki reklam przed i między dwoma odcinkami. Obejrzę i ten drugi, pewnie dziś wieczorem, i pomyślę. Po pierwszym nie jestem zachwycona. Odpowiedz Link
anmanika Re: Mrok 06.12.06, 14:47 Obejrzałam ze skupieniem 3-ci odcinek, bo w czasie poprzednich nie miałam możliwości oglądania bez zakłóceń. Spodobał mi się, takie niespieszne tempo, Bluszcz jako Grosz, Borewicz jako Borewicz 30 lat po, dialogi bez pipków oraz dobrze zrobione zdjęcia. Muzyki nie będę komentowac bo znam autora. Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Mrok 06.12.06, 18:04 A ja nie moge ogladac, bo w tym czasie robie za kierowce MaLEJ (( Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Mrok 06.12.06, 18:12 czekolada72 napisała: > A ja nie moge ogladac, bo w tym czasie robie za kierowce MaLEJ (( Zwariowałaś? Gdzie Ty o tej porze po tych naszych remontach jeździsz? Odpowiedz Link