anmanika 19.02.07, 13:28 Prawie robi wielka roznice)) www.merlin.com.pl/frontend/towar/432171 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lylika Re: Prawie alter ego 19.02.07, 13:38 Zobaczcie tu: www.czartak.osdw.pl/oferta/Joanna-Chmielewska-autor-miesiaca,16 Zrobili dwa w jednym - bezczelni. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Prawie alter ego 19.02.07, 13:40 Dobre. Widać, że znają się na literaturze Odpowiedz Link
lylika Re: Prawie alter ego 19.02.07, 13:44 stara.gropa napisała: > Dobre. > Widać, że znają się na literaturze ... Znają się na marketingu. Odpowiedz Link
lylika Re: Prawie alter ego 19.02.07, 13:51 Tu też razem. www.czytam.pl/index.php?id=1&ks=az_93948&str=1&autor=Chmielewska%20Joanna Odpowiedz Link
lylika Re: Prawie alter ego 19.02.07, 13:54 I tu: www.lideria.pl/sklep/szukaj_aut?tekst=Joanna%20Chmielewska Wszyscy robią to samo. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Prawie alter ego 19.02.07, 13:56 Mnie się wydaje, ze ta autorka (albo i autor - kto go tam wie) to tak celowo, żeby się przy okazji załapać. Na zasadzie "a nuż sie nie poznają..." No i jak widać się nie poznali... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Prawie alter ego 19.02.07, 20:34 A moze czytają stronę WSZYSTKO CHMIELEWSKIE? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Prawie alter ego 21.02.07, 14:59 > Mnie się wydaje, ze ta autorka (albo i autor - kto go tam wie) to tak celowo, > żeby się przy okazji załapać. A fe, jesteś niesprawiedliwa! Skoro kobita nazywa się Joanna Chmielewska (a nie jest to pewnie rzadkość), to właśnie dobrze o niej świadczy, że stara się odróżnić przez posługiwanie się dwojgiem imion. Gdybym była na jej miejscu, zrobiłoby mi się przykro za takie posądzenie. A niech się wstydzą ci, co nie odróżnią, jełopy tępe. Odpowiedz Link
vivictoria Re: Prawie alter ego 19.02.07, 20:50 Takie wymieszanie jest nadużyciem moim zdaniem. Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Prawie alter ego 19.02.07, 21:13 Nie bylbym tego taki pewien. Jesli chodzi o te dwie strony wygrzebane przez Lylike, to sa to strony wykonane przez skrypt przeszukujacy (haslo "Joanna" + "Chmielewska"). Pamietajcie, ze komputer to glupie urzadzenie i ROBI dokladnie to, zo uzytkownik mu POWIE, ze ma zrobic, anie to, co MYSLI, ze powiedzial. W zwiazku z tym, wyrzucilby rowniez nazwisko "Joannah Theresa Chmielewska", jak i "Joannanieta Chmielewskaja" (gdyby takie nazwiska istnialy i znajdowaly sie w zbiorze przeszukiwanym). Natomiast co do pierwszych dwoch stron... z pobieznego rzutu oka na kod zrodlowy strony odnosze wrazenie, ze jest to rowniez strona (sa to strony) wygenerowane przez skrypt. W wypadku drugiej skrypt zostal wygenerowany i nikt (webmaster) nie sprawdzil wyniku. Jest to ewidentne niechlujstwo. Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
lylika Re: Prawie alter ego 20.02.07, 08:23 woloduch1 ... Pamietajcie, ze komputer to glupie urzadzenie i ROBI dokladnie to, zo uzytkownik mu POWIE, ze ma zrobic, anie to, co MYSLI, ze powiedzial... ... W wypadku drugiej skrypt zostal wygenerowany i nikt (webmaster) nie sprawdzil wyniku. Jest to ewidentne niechlujstwo... ... Chyba jednak nie do końca tak jest, jak sugerujesz. pod tym adresem: www.czartak.osdw.pl/oferta/Joanna-Chmielewska-autor-miesiaca,16 Na stronie jest taka informacja: =...Joanna Chmielewska -autor miesiąca W związku z debiutem nowej książki "Krętka blada" księgarnia internetowa Czartak przedstawia szerszą ofertę tytułów: Joana Chmielewska - najlepsze hity...= I podane tytuły książek obu autorek. Więc raczej nie to, o czym pomyślał użytkownik i co podał pogłupiemu urządzeniu a ono pod dyktando użytkownika wygenerowało, tylko to, co właściciel strony na niej zawarł. Zatem, nie jest to, moim zdaniem, niechlujstwo tylko zamierzone działanie autora strony tej księgarni wysyłkowej. MYŚLĘ, że to nadużycie. Też pozdrawiam. Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Prawie alter ego 20.02.07, 17:21 Jestem sie w stanie czesciowo zgodzic. Naduzycie spowodowane niechlujstwem. Moze byc? Jeszcze raz poszedlem na te strone i obejrzalem kod HTML. Nie jestem ekspertem od HTMLa, ale jakies pojecie o nim mam (blade). Kod nosi cechy kodu wygenerowanego przez skrypt. Czyli krotko mowiac, ktos wrzucil "Joanna" + "Chmielewska", dodal (w innym miejscu) "Kretka blada" i bezkrytycznie zaakceptowal wyniki. Byc moze webmaster nie ma pojecia o literaturze, a nikt z ksiegarzy nie sprawdza jego roboty, byc moze nikt w tej ksiegarni nie ma pojecia o literaturze, tego nie wiem. Ale jestem pewny, ze tak ustawione przeszukanie da wlasnie taki wynik, jaki widzimy na tej stronie. Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
lylika Ładny kwiatek.:) 03.03.07, 10:19 Trochę z boku tematu ale kwiatek ładny, więc umieszczam. Natknęłam się na stronę, gdzie jest taka informacja: ======================================= Strona Główna / Edukacja i Oświata / Ksišżki » Joanna Chmielewska Joanna Chmielewska - pisarka doskonała. Ksišżki Joanna Chmielewska. Biografia. Czy Twoim ulubionym autorem jest Joanna Chmielewska ? Zajrzyj więc tutaj. Joanna Chmielewska pokaże Ci swój życiory. Joanna Chmielewska i jego ksišzki. ======================================= Zaczęło się ciekawie i każą zajrzeć, to zaglądam: www.joannachmielewska.xn.pl/ Ludzie, to nasza Gurua pisała też pod pseudonimem Anne Rice! A my tu siedzimy i nic nie wiemy - jak te głupie. )) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Ładny kwiatek.:) 03.03.07, 14:52 Straszny obciach Bez tego internetu to czlowiek w nieswiadomosci by zyl - jak ten glupi ) Odpowiedz Link