anmanika 11.04.07, 10:05 Wlasnie uslyszalam, ze Irena Sendler dostanie Order Usmiechu na wniosek 15- latka. No a co sluchac z naszym wnioskiem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta95 Re: Order usmiechu 11.04.07, 10:22 musimy w tym miesiącu porozmawiać poważnie z naszą młodzieżą mój Synekeczek napisze, już ja to czuję Odpowiedz Link
lylika Re: Order usmiechu 11.04.07, 10:47 edyta95 napisała: > musimy w tym miesiącu porozmawiać poważnie z naszą młodzieżą mój Synekeczek > napisze, już ja to czuję ... Córka Anmaniki też. Odpowiedz Link
anmanika Re: Order usmiechu 11.04.07, 10:49 Jak najbardziej w koncu Guruyi kwiatki wreczala) Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Order usmiechu 11.04.07, 10:52 Wysłałam dwa wnioski, od dwunastolatki i czternastolatka. Odpowiedz Link
lylika Re: Order usmiechu 11.04.07, 10:53 stara.gropa napisała: > Wysłałam dwa wnioski, od dwunastolatki i czternastolatka. ... W tajemnicy????????????????? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Order usmiechu 11.04.07, 10:55 W tajemnicy????????????????? Nie, na poczcie)) Odpowiedz Link
lylika Re: Order usmiechu 11.04.07, 10:56 stara.gropa napisała: > W tajemnicy????????????????? > > Nie, na poczcie)) ... Dlaczego nie byłaś łaskawa nas zawiadomić? Niegodni my? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Order usmiechu 11.04.07, 11:01 Podpisy zdobyłam w Święta, mamiąc młodzież czekoladowymi zającami i łapówką (5 zł). Wnioski wysłałam wczoraj, nie zdążyłam jeszcze nic napisać o tym. Odpowiedz Link
lylika Re: Order usmiechu 11.04.07, 11:05 stara.gropa napisała: > Podpisy zdobyłam w Święta, mamiąc młodzież czekoladowymi zającami i łapówką (5 > zł). Wnioski wysłałam wczoraj, nie zdążyłam jeszcze nic napisać o tym. Masz u nas 5 zł. + odsetki i zające. Ile tych zajęcy? )) Odpowiedz Link
lylika Re: Order usmiechu 11.04.07, 11:05 lylika napisała: > stara.gropa napisała: > > > Podpisy zdobyłam w Święta, mamiąc młodzież czekoladowymi zającami i łapów > ką (5 > > zł). Wnioski wysłałam wczoraj, nie zdążyłam jeszcze nic napisać o tym. > P.S. Oddamy Ci na spotkaniu. > Masz u nas 5 zł. + odsetki i zające. Ile tych zajęcy? )) Odpowiedz Link
lylika Re: Order usmiechu 11.04.07, 11:10 stara.gropa napisała: > Dwa, ale duże były) O.K. masz zagwarantowane. Lecę na polowanie. )) Odpowiedz Link
lylika Re: Order usmiechu 11.04.07, 11:27 Ostatnia paróweczka Hrabiego Barry Kenta już nakręcona a moje koty tylko na występy zgodzą się przebrać. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Order usmiechu 11.04.07, 11:32 Koty Lyliki wielkością pasowałyby, trzeba je tylko posmarować czekoladą (Edeka potrafi) i owinąć złotkiem. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Order usmiechu 11.04.07, 10:57 > Wlasnie uslyszalam, ze Irena Sendler dostanie Order Usmiechu na wniosek 15- > latka. No a co sluchac z naszym wnioskiem? Się nie podzielę To już chyba z rok załatwiamy? Odpowiedz Link
anmanika Re: Order usmiechu 11.04.07, 11:39 Kot przebrany juz: fotoforum.gazeta.pl/3,0,588218,2,1.html wniosek trzeba bylo mlodej dac, bez przekupstwa by podpisala) Zwlaszcza, ze tata jej kolezanki z klasy czlonkiem Kapituly jest) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Order usmiechu 11.04.07, 11:45 Kiedy najbliższe zebranie rodziców i jaki masz plan) Odpowiedz Link
anmanika Re: Order usmiechu 11.04.07, 11:51 Poczekam na to zebranie ktore corocznie odbywa sie u czlonka Kapituly i osacze go w kacie ogrodu Jeszcze nie znalazl sie taki co mi odmowil Odpowiedz Link
lylika Re: Order usmiechu 11.04.07, 11:51 anmanika napisała: > wniosek trzeba bylo mlodej dac, bez przekupstwa by podpisala) > Zwlaszcza, ze tata jej kolezanki z klasy czlonkiem Kapituly jest) ... Łomatko, to na co Ty czekasz? Daj do podpisania kolejny, wysyłaj i leć emablowac tatusia. Odpowiedz Link