lylika 03.11.07, 11:49 W dzisiejszej gazecie Polska The Times: img108.imageshack.us/img108/483/wywiad132sn4.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Wywiad 03.11.07, 13:02 Dalo sie przeczytac ! Powiekszylam sobie, jaka ja zdolna ! Tez uwazam ze dzieciom dawac czytac jak leci. Przeciez juz po paru stronach czlowiek wie czy doczyta czy to nie dla niego. Czytanie z obowiazku wiadomo jak sie konczy...brykami. Wlasnie dopadlam ksiazke naszej debiutantki Martiny Haag, zaczyna sie tak: Dzwonek do drzwi.Ide otworzyc. Stoi w nich Pan Bog z zadowolona mina. - Oj, czesc, wejdz Panie Boze. Dzierzy blyszczaca niebiansko blekitna tace a na niej zloty telefon. - Martina, mozesz wykonac _jedna_ rozmowe do siebie samej w mlodosci. Masz na to tylko jedna minute, bo ja nie moge tu zostac dluzej. Zastanow sie co sobie powiedziec. Prosze, wlaczam niebianski stoper...start! ************************** No i juz wiedziam ze doczytam Poplakam sie ze smiechu pare razy jak przy zgubieniu peruki spod kaptura. Odpowiedz Link
l.mama Re: Wywiad 03.11.07, 17:49 hahaha, super wywiad, tzn, odpowiedzi powaliły dziennikarkę na łopatki, hehe, takie sztampowe pytania, a tu klops, rozmówczyni staje okoniem, fantastycznie, juz nie moge sie doczekac rozmowy z panią Mołek, przepadnie, poza tym o co ona bedzie pytać, wysłuchałam wyswiadu z panią Holland i była to opowieść o życiu, a my życie pani Chmielewskiej znamy z autobiografii, więc o co zapyta pani Mołek? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Wywiad 03.11.07, 20:02 Popieram. Wywiad baardzo ciekawy. Też oglądałam Magdę M., jak przepytywała Agatę Passent i ze śmiertelną powagą spytała ją o zawód ojca i matki. Wszystkie płatki mi opadły. Odpowiedz Link
skrzat_rzezimieszek Re: Wywiad 03.11.07, 22:57 A kiedy Magda M. będzie rozmawiała z Guruą? Nie mogę tego przegapić! A w tym wywiadzie najbardziej mi się spodobało zdanie J.Ch. o P.Coelho. No, może jeszcze to o mężczyznach Odpowiedz Link
groha Re: Wywiad 03.11.07, 23:27 "Mistycyzm i męskie rojenia o gwiazdach" ) "Cóż oni wiedzą o życiu? Niektórzy sporo. Ale jest ich tak niewielu" Fakt. Podobno jeden do trzydziestu w kolejce po autograf. Koleżanki, nie ma żartów, musimy bardzo dbać o mężczyzn w naszych szeregach, bo to pangoliny niezwykłe po prostu... ) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Wywiad 04.11.07, 11:54 groha napisała: musimy bardzo dbać o mężczyzn w naszych szeregach, bo to pangoliny > niezwykłe po prostu... ) Bardzo mnie zaciekawił temat jak dbać o mężczyzn w szeregach TWCh. Oczekuję z niecierpliwością jakiejś akcji Odpowiedz Link
groha Re: Wywiad 04.11.07, 19:10 Nie wiem, jakie oczekiwania ma pan Baron pod tym względem, bo wiadomo - arystokracja miewa wyższe, ale zwykle wystarcza: lubić, chwalić, karmić, nie przestraszać... Karmić Cię nie muszę, dzięki Bogu, za to pierwsze masz Baronie u mnie, jak w banku. Nad pozostałymi obiecuję popracować Odpowiedz Link
marrtawu Re: Wywiad 04.11.07, 20:12 Do listy "Za co kocham Guruę" muszę na pierwsze miejsce wstawić jednak Wypowiedź o panu P.C., od którego nadmuchanych felietonów, Alchemika i zapewne pozostałej twórczości flaki mi się wywalają. A pani Mołek telewizja chyba będzie musiała opłacić terapię po tym wywiadzie Kiedy to? Nagram sobie jako antydepresanta! Czytałam w jakimś wywiadzie w babskim piśmie, jak to w/wym dziennikarka na festiwalu w Sopocie próbowała przetłumaczyć Garou czyjeś skojarzenie jego imienia ze słowem "garnek"... Odpowiedz Link
goonia Dla pytajacych o program Magdy M z Gurua 05.11.07, 04:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14722&w=70040248 mam nadzieje, ze wlasciwe wkleilam Odpowiedz Link
manai Re: Dla pytajacych o program Magdy M z Gurua 05.11.07, 12:24 już się boję... zje ją Gurua z butami. hihihi a wywiad cudowny. lubie to, że nawet wywiad z JCH poprawia mi humor ) Odpowiedz Link
lylika Re: Dla pytajacych o program Magdy M z Gurua 05.11.07, 20:21 ... No widzi pani. Pyta pani facetów i ma pani za swoje... I to jest sedno sprawy. Gurua jak zwykle trafia w sam środek tarczy. Od dość dawna wiadomo, że mężczyźni czytający książki, to znikomy procent czytelników. A i z tych co czytają, to znaczną część stanowią ci, którzy czytają to, co sami napisali. ) Odpowiedz Link