edyta95 03.03.08, 10:49 pan Tadeusz poinformowany o piractwie na piśmie i ustnie (przez telefon). Obiecał właściwe czynności oraz podziękował za inforamcję. Zatem Towarzystwo może już spokojnie spać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eulalija Re: Piraci bójcie się 03.03.08, 10:52 To maila ode mnie możesz spokojnie wyrzucić do kosza ) Super!! To się nazywa postawa! Odpowiedz Link
g0p0s Re: Piraci bójcie się 03.03.08, 11:08 A czy można się dowiedzieć o co chodzi? Kilku wątków ni w ząb nie rozumiem. Ktoś coś napisał, ktoś coś usunął, ktoś komuś kwadraciki (??) zdmuchnął, ktoś przeprasza, ktoś dziękuje itp. itd. Ki diabeł? Odpowiedz Link
eulalija Re: Piraci bójcie się 03.03.08, 11:37 A po jaki pierun Ci taka wiedza potężna?? Mniej wiesz, krócej będziesz zeznawał )) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Piraci bójcie się 03.03.08, 11:44 )) Brawo Edyta, brawo pan Tadeusz, brawo Eulalija i zeznania Goposa ) Dobrze wszystkim idzie od poniedzialku. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Piraci bójcie się 03.03.08, 11:57 "Ich nichts verstehen" czy tak jakoś, z tego samego źródła) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Piraci bójcie się 03.03.08, 11:42 Dostaliśmy podlinkowany donos, że ktoś gdzieś na jakimś serwerze umieścił książki Guruy. Znaczy e-booki. Sporo tego było, i w całości (sprawdziłam Boszczyka Męża). Podjęte zostały kroki interwencyjne Odpowiedz Link
madamepantalon Re: Piraci bójcie się 03.03.08, 19:57 W kręgach śledczych informatorów nazywamy osobowymi źródłami informacji. Beti76- świetna robota operacyjna! Odpowiedz Link
eulalija Re: Piraci bójcie się 03.03.08, 22:00 Beti76 na prezydenta! Trochę przesadzam, ale nie wiem jak poprawnie napisać, że Beti76 is the best (Wołoduchu, nie bij!) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Piraci bójcie się 03.03.08, 22:08 > Trochę przesadzam, ale nie wiem jak poprawnie napisać, że Beti76 > is the best Dokładnie tak, jak napisałaś Odpowiedz Link
eulalija Re: Piraci bójcie się 03.03.08, 22:13 Ale miałam fart. Kurczę, muszę sprawdzić co wylosili w totka, bo kupon mam. Jak Lucek? Po co głupio pytam, zaraz sprawdzę w blogu) Odpowiedz Link
eulalija Re: Piraci bójcie się 03.03.08, 22:23 Lucek szał ciał i uprzęży jest, właśnie się w Dzidkowym blogu wpisałam) Zdjecie nad klawiaturą cudne jest! Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Piraci bójcie się 03.03.08, 22:42 Dobre pytanie. Ach, żebyś Ty widziała, jak on teraz patrzy! Odpowiedz Link
beti76 eeee tam 03.03.08, 22:36 <spąsowiała> wlaściwie to dopiero po usunięciu pojełam co zrobiłam ... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: eeee tam 03.03.08, 22:45 Lucjusz, to brzmi diabolicznie )) Staremu Malfoyu tak było, i Marku kondratu w "Igraszkach z diabłem"...Kackowi konweniuje z urodą. Odpowiedz Link
lylika Re: Piraci bójcie się 05.03.08, 11:14 Pan Tadeusz bardzo dziękuje za wykrycie i powiadomienie o piractwie. Wszystkim dziękuje i pozdrawia. Odpowiedz Link
anorektyk2006 Re: Piraci bójcie się 06.03.08, 22:26 ładnie i szlachetnie ale: - poza skasowanie m zawartosci praktycznie nic piratowi nie grozi - jesli czerpał z udostepniania dochody grozi mu grzywna, może jakaś nawiązka na "cel społecznie uzyteczny" - juz widze nasza Kochana J.Ch. sadzaca delikwenta na drodze cywilnej, że nei wspomnę o gigantycznym odszkodowaniu jakie by ewentualnie uzyskała pozdrawiam Anor ps. a teraz w ramach kajania się: Tak mam ebooki J.Ch. ale posiadam równeiz ich odpowiedniki w wersji drukowanej a czytanie pdfa bywa wygodniejsze czasami - zwłaszcza podczas "wytężonej pracy". A jeśli ktoś chce złozyc na mnie donos to zapraszam później z butelka wina (vide autobiografia i ruska epopeja) Odpowiedz Link
ida14 Re: Piraci bójcie się 07.03.08, 00:12 Tez posiadam i przyznaje sie bo mam i kartkowe egzemplarze. Odpowiedz Link