ewa9717 21.05.08, 12:37 Właśnie zaczęłam, sprawdziłam pocztę, skrobnęłam na forum i spaaaaaaaaaaaaaadam! Dokąd/ Powiem po powrocie )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
36krzysiek Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 12:46 Trzyyyyymaj się Ewa! Jakie plany? Miałem jechać nad morze ale podziękowałem pogodzie. Za to funduję sobie dubeltową kurację kulturą wyższego lotu Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 13:04 Śmiejcie się, śmiejcie. Na najbliższym spotkaniu sami zobaczycie jakie we mnie zmiany zajdą. Będę tak kulturalny, że aż sam się boję. Odpowiedz Link
lylika Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 12:55 > spaaaaaaaaaaaaaadam! ... Nie potłucz się! Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 12:57 Pierzyny by trza ułożyć... Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 13:25 A ja zaraz kuśtykam do dyrekcji z prośbą o urlop na piątek w ząbkach )) I mam nadzieję, że jest to prośba NIE DO ODRZUCENIA. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 13:27 > A ja zaraz kuśtykam do dyrekcji z prośbą o urlop na piątek w ząbkach )) Co Ty będziesz na urlopie w Ząbkach robiła?! Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 13:27 Ja tam w piątek pracuję. Ale nie krzywduję sobie z tego powodu, wręcz jestem zadowolona, bo będzie święty spokój ) Odpowiedz Link
anmanika Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 14:00 Ja za godzine wsiadam w czerwona karoce i jade oczywiscie na Mazury, a jakze by inaczej. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 14:12 A ja nadal szukam pracowników. Zgłosił się masażysta (w charakterze chłopa do noszenia ciężarów). Głowa mnie boli. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 14:15 stara.gropa napisała: > A ja nadal szukam pracowników. Zgłosił się masażysta (w charakterze > chłopa do noszenia ciężarów). > Głowa mnie boli. Widać kadry nie są Twoim powołaniem Może masażystę na etat do TWCh? Tu wiecznie jakieś boleści i łamiące gnaty. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 14:18 Jeszcze kelner był jeden. Przyda się w TWCh? Odpowiedz Link
lylika Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 14:21 Dawaj kelnera. Baron nareszcie będzie dobrze obsłużony. ) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 14:43 I majordomusa. Może dorzucą w promocji. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 14:45 Ten był kelnerem i barmanem w jednej osobie. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 14:57 Lepiej od razu sześciopak: Kelner, majordomus, kucharka, dziewka łaziebna, stangret, praczka) Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 14:40 Ależ bierz masażystę ciupasem! Masażysta to musi mieć krzepę, że ho, ho! Inaczej padłby po 5 minutach masażu. Ponosi ci, aż będzie furczało! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 14:42 Napisał w podaniu, że przyjdzie na rozmowę i zaprezentuje swoje umiejętności))) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 14:44 Zaniesie każdego pracownika do domu na barana! ) Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 14:46 Na koniec zgłosił się 65-latek. Kamikadze chyba. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 14:50 Bierz 65-latka też! jemu naprawdę będzie zależało, oprócz zwykłago noszenia, będzie jeszcze CIEBIE nosił na rękach Odpowiedz Link
g0p0s Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 14:54 A ci ludzie to będą spirytus nosili? Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 21.05.08, 17:10 g0p0s napisał: > A ci ludzie to będą spirytus nosili? No jasne, w antalkach! A to ciezkie i potem na gwalt trzeba kiropraktora.. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 22.05.08, 12:15 Ależ oczywiście masażystę natychmiast, gropo)) Zaopiekujemy się) To nic, ze każdy kolejny, z którym mam do czynienia, ma inne zdanie. Aż jestem ciekawa, co ten by zalecał.... Odpowiedz Link
szprota Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 22.05.08, 12:58 A ja ni mom długiego weekendu, do pracy i w piątek i na dyżur w sobotę. Ale wybyczyłam się na elcztery prawie trzy tygodnie, więc nawet chętnie wrócę. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 22.05.08, 13:02 Też jutro do roboty, ale i tak będzie to trochę inny dzień niż zwykle, bo 90% zespołu wyjechało, więc będzie taki spoookóój))) Pozdrawiam znad akwarium - właśnie negocjuję ze skalarami w sprawie glonów i usiłuję im wytłumaczyć, że to nie jest ładna dekoracja i muszę im trochę nabruźdźić.... Odpowiedz Link
szprota Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 22.05.08, 13:08 Skalary ładne są. Nie miałabym cierpliwości do rybek, sprzątanie, pilnowanie temperatury wody, a nawet ich pogłaskać się nie da. Ale patrzeć lubię Ja się cieszę na sobotni dyżur: jestem w korespondencji, ale póki co dzielimy salę z call centre. Cudowna gromada ludzi, ale galanci harmider w tygodni na sali jest, więc wolę dyżury weekendowe. Tylko ja i właśnie rybki (ja rozpoznaję tylko skalara i glonojada, mamy oba). Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 22.05.08, 13:29 Szprota, specjalnie dla Ciebie: img530.imageshack.us/img530/4955/skalar2sj8.jpg Chciałoby się rzec, rybka dla rybki Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 22.05.08, 15:42 A ja jeszcze w pidżamce się snuje ))) Odpowiedz Link
edyta95 Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 22.05.08, 20:45 rany, trzeźwienie to przykry stan, a jutro do pracy, ojć Odpowiedz Link
edeka5 Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 22.05.08, 20:56 Nie wszyscy do pracy. To może się na to konto upiję Odpowiedz Link
lylika Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 22.05.08, 21:24 Dzisiaj na forum jednej z moich szkół forumwicz prosił o przepis na szczawiową. Podałam dwa. Teraz napisał, że zrobił, najadł się i cudownie się upił. Zapytałam: "szczawiową???, to niemożliwe, choć ja upiłam się kiedyś krupnikiem". To jak, czym się upijamy? Szczawiową, krupnikiem czy może naleweczką jakąś? Odpowiedz Link
lylika Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 22.05.08, 21:37 Edyta, zlituj się, w środku dnia pijana? (wszak 20.00, to środek dnia) Dzieci patrzą!!! )) Odpowiedz Link
lylika Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 22.05.08, 21:41 36krzysiek napisał: > A ja jeszcze w pidżamce się snuje ))) ... To do obiadu się Baron nie przebierał??? Śniadanie, rozumiem, do łóżka lokaj podał, ale do obiadu w pyjamie, gdzie maniery? Odpowiedz Link
lylika Poszukiwany Baron-w pyjamie lub bez! 22.05.08, 22:34 Baron nam zaginął. Prawdopodobnie ostatni raz widziany był w piżamie. Niewykłuczone, że głodny i zakatarzony. Uczciwy znalazca proszony o zwrot na memłono. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Poszukiwany Baron-w pyjamie lub bez! 23.05.08, 16:59 Nie obawiałabym się o życie i zdrowie Barona,hulał tutaj wczoraj wieczorem,tylko jakoś się z Nim rozmijałaś. Przypuszczam,że cieszy się wolnością,ciekawe czy nadal w pidżamce?! Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Poszukiwany Baron-w pyjamie lub bez! 23.05.08, 17:00 Raczej o Eulaliję się martwię,bo wyglada na to,że zaginęła przy sypaniu kwiatków. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Poszukiwany Baron-w pyjamie lub bez! 23.05.08, 18:28 Spoko Cytrynko, Eulalija się spowiadała w wątku urlopowym, że walczy z wirusami (komputerowymi na szczęście, ale też wredne). Zatem trzymajmy za nią kciuki, a zwłaszcza za jej LP, któren to właśnie robi za Walczaka. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Poszukiwany Baron-w pyjamie lub bez! 23.05.08, 18:34 Ależ Bbbzyto,Ona już z tych wirusów wyszła,ofiarą była poczta Szefowej na tlenie. Później juz z Nami była i znów jej nie ma,ja się boję,na poważnie. Gdzie jest Eulalija??? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 24.05.08, 21:07 Wybrałem się dziś kulturalnie do teatru. Zostawiłem okrycie w szatni,rozsiadłem wygodnie w fotelu aż tu nagle na scenę wychodzi jeden aktor i mówi, że przedstawienie odwołane bo jedną z jego koleżanek własnie zabrało pogotowie. Kasa zwraca za bilety Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 24.05.08, 21:42 Uh,to miałeś niefart. Trzeba było iść z nami na piwo! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 25.05.08, 14:48 Dzień Kultury część druga. Wybieram się na tańczące łabędzie. Mam nadzieję, że nie wyzdychały od wczoraj, bo to byłby pendant do wczorajszego niefartu. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 25.05.08, 14:56 Mój ulubiony balet, byłam chyba z 50 razy, maniacko chodziłam na wszelkie możliwe wystawienia. PS - gdyby szanpan baron nie zrezygnowała z wyjazdu do wód bałtyckich, może byśmy się tam gdzieś ... Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 25.05.08, 15:17 Ale ja jestem w Wawie nie u wód. Obraziłem się na pogodę i zrezygnowałem z wyjazdu. Próbuję sie ukulturalnić, jak na razie idzie jak po grudzie Łabędzie są piękne ptaki, Czajkowski "niezły" kompozytor, łabędzie plus Czajkowski równa się dzieło! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 25.05.08, 15:41 Ewo, właśnie zatrybiłem Twojego posta Jeśli tylko będę nad Bałtykiem na bank się tam gdzieś... Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 25.05.08, 17:36 36krzysiek napisał: > Dzień Kultury część druga. Wybieram się na tańczące łabędzie. Mam > nadzieję, że nie wyzdychały od wczoraj, bo to byłby pendant do > wczorajszego niefartu. Wypluj te słowa,to już by było zdecydowanie za dużo jak na szanpan Baronową wytrzymałość psychiczną! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 25.05.08, 19:47 Tez jestem ciekawa czy Szanpan Baron sobie potaczyl labedzia. Jak nie to ja mu zatancze przy okazji. W koncu moja najwlasniejsza kuzynka tanczyla Odette/Otylie jako 19-latka w Teatrze Wielkim , ja jako jej krew umiem w wieku hmmmm sarowym prawie, to rodzinne )) jakby ktos mial watpliwosci. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 25.05.08, 22:38 Łabędzie spełniły moje oczekiwania. Spektakl był olśniewająco- cudowny. Jeszcze mi się nóżki do cabriole rwą. Czuję się jakiś taki...lepszy Odpowiedz Link
lylika Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 25.05.08, 22:45 No widzisz, wystarczy pomachać nóżkami i człowiek lepszy taki, lżejszy jest. A wszystko to za sprawą siostry mężydła, która to jest koordynatorem pracy baletu w Teatrze Wielkim. Nawet się nie domyślałeś się ile tego wieczoru nam zawdzięczasz Baronie. )) Odpowiedz Link
lylika Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 25.05.08, 22:59 Informuję, że ostatni dzień długiego weekendu spędziłam kurując piętę. Wiem, że nikogo to nie interesuje, ale mnie dalej boli, chodzić nie mogę, tylko kuśtykam i jestem obrażona na chodnikiki żoliborskie. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dłuuuuuuuugi weekend!!!!! 26.05.08, 09:36 lylika napisała: >A wszystko to za sprawą siostry mężydła, która to jest koordynatorem pracy baletu w Teatrze Wielkim. > Nawet się nie domyślałeś się ile tego wieczoru nam zawdzięczasz Baronie. )) Gdzie się człowiek nie ruszy zawsze TWCh go dorwie! Raz wstąpić w szeregi to amen w pacierzu i do grobowej deski. Cosa Nostra! Odpowiedz Link