lylika 24.05.08, 08:48 Joasiom, Asiom, Asiuniom... wszystkiego najnajnajlepszego! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocio_pierzaczek Re: Joannom, 24.05.08, 10:25 I ja się pod tym podpisuję - ściskam mocno wszystkie jubilatki. Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Joannom, 24.05.08, 12:48 I ja, dochodząco, ukłony i serrrrdeczności www.deezer.com/track/24045 Hmm, czy sa tu inne Joanny, niż Pani The_Dzidka i pani Asia.sthm? Zycze Wam, Joanny, zeby czerwiec byl co najmniej tak dobry, jak maj tiny.pl/nvqv Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Joannom, 24.05.08, 13:30 Niech żyyyyją żyjjjją naaaaaam!!!!)))))))))))) Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Joannom, 24.05.08, 13:37 Wszystkiego najcudowniejszego wszystkim naszym solenizantkom!!!! Odpowiedz Link
edeka5 Re: Joannom, 24.05.08, 16:12 romy_sznajder napisała: > Hmm, czy sa tu inne Joanny, niż Pani The_Dzidka i pani Asia.sthm? JKM Stara Gropa jest Joanna. Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Joannom, 24.05.08, 17:32 > JKM Stara Gropa jest Joanna. Ach, no to Sz.Pani Starej.Gropie tez Wszystkiego Najlepszego; "Joanna" Serge Gainsbourg: www.deezer.com/track/84484 Pytam, poniewaz moim zdaniem składanie życzen hurtem jest promocją Życzącego (JA, ja się dopisuję jakims Jubilatkom, ale to ja, ja), a nie Świętujacego - dlatego tak dopytuję. Coby było PODMIOTOWO chociaz troche. I tak imie jest z tych grupowych, indywidualizm Joannom nie grozi Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Joannom, 24.05.08, 17:33 > jest promocją Życzącego ....chociaz to, co zrobila Edeka z nr.11. bylo boskie Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Joannom, 24.05.08, 20:40 Strasznie sie ciesze, ze mam te ymynyny, bo tyle mnie milego dzis spotkalo ze klekajcie narody. Tu wam dziekuje w pas i czapkom.... za wszystko ) Moim chmielewskim Joannom skladam najserdeczniejsze powinszwania, uwirowania, przycalowania, prytt prytt w lewe ucho tak milosnie. Naprawde fajnie cos z Wami hurtem obchodzic. Wasza wdzieczna czlonkinia TWCH leg nr 007 (HA! i kto ma lepszy numer) Pssyt. Wlasnie dostalam w mejlu pachnacy krzak od pani Prezes. I taka oto poezje od innej przyjaciolki z mezem: "Dwa diabełki się cieszyły,że Joannę uwięziły. Dziś Niebogi imieniny - powiedzieli im Anieli. Puśćcie wolno tę Niewiastę niech z Rodziną się weseli." No i jak nie lubic ymynynow )) Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Joannom, 24.05.08, 14:59 Wielki bukiet bzu dla wszystkich naszych Joann! I nienaszych też, byleby były sympatyczne Odpowiedz Link
edeka5 Re: Joannom, 24.05.08, 16:16 Imieniny - dzień radosny, pełen kwiatów, zapach wiosny. Wszyscy złożyć chcą życzenia: zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Wam słońce zawsze świeci i niech czas radośnie leci. Niech odejdą smutki, złości i powróci czas radości. Te życzenia przesyłam ja - Edeka, członek TWCh, legitymacja nr 11. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Joannom, 25.05.08, 14:33 I ode mję! I ode mję!!!!!! Z muszelką i widokiem na sześć trafiejnych bursztynów (piszę bursztynów, żeby się poczuły dowartościowane, bo na razie nawet do maluchów by ich nie przyjęto!). Odpowiedz Link
g0p0s Re: Joannom, 26.05.08, 10:46 Tia, grunt to refleks... Najszczerszego wszystkiego chmielewskiego! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Joannom, 26.05.08, 11:00 No przeciez Ty w weekendy nie urzedujesz...wiec refleks wybaczony. Dziekujemy. Odpowiedz Link
groha Re: Joannom, 26.05.08, 12:09 Joanny nasze najmilejsze, samego najradośniejszego i najchmielewszczańskiego Wam życzę bardzo, bardzo. Przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale lepiej późno, niż wcale, a poza tym wiadomo, że dobre życzenia nie mają ściśle określonej daty ważności i zawsze są przydatne do spożycia, że się tak wyrażę. Więc niech Wam się wszystkie spełniają spokojnie, sukcesywnie i po kolei, aż do nowej dostawy na następne imieniny Odpowiedz Link