Dodaj do ulubionych

Nostalgia część druga

14.06.08, 19:55
www.youtube.com/watch?v=uyjTBIrDnG8
Mimo wszystko WIELKOŚĆ broni się sama ...
Obserwuj wątek
    • 36krzysiek Re: Nostalgia część druga 14.06.08, 19:57
      www.youtube.com/watch?v=oIFmhye6fqw&feature=related
      sory,ale muszę... Aktualnie jestem w konsystencji rozmokniętej
      gąbki smile))
      • the_dzidka Re: Nostalgia część druga 14.06.08, 20:39
        Znajdź mi jeszcze "Ach wernisaż, ach wernisaż" smile
        • 36krzysiek Re: Nostalgia część druga 14.06.08, 21:58
          www.youtube.com/watch?v=c_aN9x1VgnY&feature=related
          dlaczego ta kobieta została w tym kraju?
          • lylika Re: Nostalgia część druga 14.06.08, 22:03
            Dlatego, że jeszcze bardziej zawiodła ją Ameryka i nie znalazł się nikt, kto by się nią naprawdę zaopiekował. To zawsze było duże dziecko, któremu potrzebny był troskliwy opiekun.
            • 36krzysiek Re: Nostalgia część druga 14.06.08, 22:35
              Granda i skandal moim zdaniem. A tu kolejny wielki zaprzepaszczony
              talent. W tym jesteśmy dobrzy uncertain
              www.youtube.com/watch?v=zLuNIBypxU0
              • ulla-74 Re: Nostalgia część druga 17.06.08, 11:26
                no dobra może ktoś przetłumaczy bo męczy mnie to od wczoraj Miliony
                JAKICH róż? nie mogę znależć tego słowa
                • lylika Re: Nostalgia część druga 18.06.08, 08:27
                  ulla-74 napisała:

> no dobra może ktoś przetłumaczy bo męczy mnie to od wczoraj Miliony
                  > JAKICH róż? nie mogę znależć tego słowa
                  ...
                  W moim mini słowniku też nie ma tego słowa.
                  W wersji angielskiej tytułu jest: scarlet, w polskiej: pąsowych.
                  (kiedyś pisało się: ponsowych. smile)
    • asia.sthm Re: Nostalgia część druga 22.06.08, 20:18
      82-gie urodziny Marilyn Monroe.

Uwazam, ze znakomity pomysl celebrowac starcze urodziny mlodo
      zmarmej kobiety. Te dziewiec fotografii mnie zachwycilo i nie
      nasycilo. Strasznie jestem ciekawa jak wyszla reszta, czyli 73
      roznych ludzi w tej samej sukience. Pani Aleksandra Hirszfeld ma
      pomysly calkiem chmielewskie i grabe jej bym chciala usciskac.
      No patrzajta na probke:
      kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/5,53660,5260782.html
      • ewa9717 Re: Nostalgia część druga 22.06.08, 21:50
        Ben ma świetne nogi...
        • lylika Re: Nostalgia część druga 22.06.08, 22:19
          A ja bym chciała zobaczyć 82-u latkę w takiej sukience, podwianej nieco. Jeśli chodzi o babcię mężydła, to z powodzeniem mogłaby w tym wieku w takiej wystąpić. Trzeba by było tylko poszerzyć w pasie, ale zgrabne nóżki mogła pokazywać do setki. I loczki miała blond. smile)
          To setka babci:
          img150.imageshack.us/img150/5061/515maja1996651zt4.jpg
          Nóżek, co prawda nie widać, ale uwierzcie mi na słowo. smile
          • ter.eska Re: Nostalgia część druga 22.06.08, 23:53
            no,no elegancka kobitka jeszcze wiec co do nozek latwo uwierzyc na slowo.
          • asia.sthm Re: Nostalgia część druga 23.06.08, 00:09
            > Nóżek, co prawda nie widać, ale uwierzcie mi na słowo. smile

wierze i bez slowa , sliczna babcia , zakasowalaby kazdusisenka
            mniejlatke smile)
            A tort ty robilas? Ojojoj winda potrzebna ...
      • asia.sthm Re: Nostalgia część druga 23.06.08, 00:20
        Spytalam gdzie reszta i dostalam odpowiedz smile)) Ja to mam szczescie,
        wyrobie sie gladko smile)) Strasznie jestem ciekawa.

von_hirsch napisała:

> wszystkie mozna zobaczyc w galerii XX1 na jana pawla II 36;
        > wystawa czynna do 4 sierpnia
        > pozdr
    • meduza7 Re: Nostalgia część druga 22.06.08, 23:00
      pl.youtube.com/watch?v=s6JDmaT38Ps
    • asia.sthm Re: Nostalgia część druga 26.06.08, 10:36
      moze to i nie nostalgia ale genialny sposob zalatwiania porachunkow,
      da sie to u nas wprowadzic ? W razie czego , tak na wszelki
      wypadek smile))))
      www.youtube.com/watch?v=PeR1BlkjTVA&feature=related
      • lylika Re: Nostalgia część druga 26.06.08, 10:40
        Jestem za! Za pozycją siedzącą podczas prania torbami po pyskach. smile)
        • eulalija Re: Nostalgia część druga 26.06.08, 10:59
          Niebieska ma wyraźną przewagęsmile) Strasznie celnie trafia.
          • asia.sthm Re: Nostalgia część druga 26.06.08, 11:24
            wytrenowana smile)

uwazam, ze waga kluczy w torbie przegraczajaca pol kilograma
            powinna byc traktowana jako srodek dopingujacy i karana
            dyskwalifikacja (uuu trudne slowo) na conajmniej trzy mecze, no
            jakos tak.
            • ewa9717 Re: Nostalgia część druga 26.06.08, 11:36
              Po meczu z dopingiem pyski do wymiany na koszt organizatorów. I już
              obsada zapewniona na lata, bo kolejka chętnych się ustawi wink))
              • lylika Re: Nostalgia część druga 09.08.08, 20:38
                Naszło mnie na wspomnienia. Przypomniało mi się jak mnie, wówczas pięciolatkę, przy nakręcanym patefonie, uczył kroków rumby brat mojej mamy. Mówił: Choć Lilusia, pokażę ci jak się tańczy "sibonejkę" smile)
                www.youtube.com/watch?v=4QMscanQQj4
                • papuga_ara Re: Nostalgia część druga 12.08.08, 23:12
                  Też mnie naszło. Znalazłam to:
                  pl.youtube.com/watch?v=EqV5CZB8zOg
                  i cieszę się jak wariatkasmile))))))
                  • papuga_ara Re: Nostalgia część druga 12.08.08, 23:21
                    I to:
                    pl.youtube.com/watch?v=-kxIIa6YtFA&feature=related
                    Oglądałam tą Eurowizję!! Pamiętam, jak się darłyśmy z Mamą z
                    radości, że Włochy wygrałysmile))
                    • gastonlemiel Re: Nostalgia część druga 13.08.08, 01:14
                      Lyliko, az mnie sie lezka w oku zakrecila,,,
                      Papugo, wlochy gorasmile
                      a kiedy ja na tej obczyznie mam napad melancholii, slucham tego, w
                      tym wlasnie wykonaniu, przy czym druga piosenka z tego wystepu (od
                      1 minuta 58) mnie totalnie juz rozwala i chce teraz zaraz pakowac
                      walizki,,,
                      pl.youtube.com/watch?v=6X9xI5pXsAQ&feature=related
                      • ewa9717 Re: Nostalgia część druga 13.08.08, 19:39
                        Ech, a gdyby tak Bobik Solo i "Una lacrima sul
                        viiiiiiiiiiiiisooooooo..."
                        • 36krzysiek Re: Nostalgia część druga 13.08.08, 19:52
                          Faktycznie, Edysia ma wspaniały głos tylko dlaczego jest taka
                          głupia?!
                          No nic. Kolejna gwiazda, która zawisnie w panteonie zmarnowanych
                          talentów, obok Villas. Zaraz Wam znajdę dwa kawałki, które zawsze
                          będą mi się kojarzyć ze szczęśliwym okresem dzieciństwa.
                          • 36krzysiek Re: Nostalgia część druga 13.08.08, 19:56
                            absolutny numer JEDEN : pl.youtube.com/watch?v=kegPGbDo6do
                            absolutny numer DWA:
                            pl.youtube.com/watch?v=xUFMJ74PjFU&feature=related
                            • lylika Re: Nostalgia część druga 13.08.08, 21:48
                              Smoczki u mnie są the best. Do dziś ich słucham, wszystkiego jak leci.
                              A co powiecie na nostalgiczne wspomnienia konkursów Eurowizji? Na przykład ci:
                              www.youtube.com/watch?v=7bKAPVpA46o
                              • lylika Re: Nostalgia część druga 13.08.08, 22:09
                                I jeszcze, tak jak to Baron mówi: wielkość broni się sama. Milva, specjalnie dla Papuni.
                                www.youtube.com/watch?v=eCC5y62eGKI&feature=related
                                • lylika Do Papuni 14.08.08, 21:38
                                  Posłuchałaś sobie Milvy?
                                  • lylika Re: Do Papuni 16.08.08, 13:47
                                    Pytam i pytam a ty nic.
                                    ...a Papunia nic, śpi. smile)
                                    • papuga_ara Re: Do Papuni 16.08.08, 14:02
                                      Jestem, jestem!!! Właśnie posłuchałam przed chwilą!! Jakie
                                      PIĘĘĘĘKNEEEE!!!! Dzięki, Lyliko :o) :o) :o)
                                      • lylika Re: Do Papuni 16.08.08, 14:27
                                        Masz jeszcze jedną Milvę
                                        www.youtube.com/watch?v=yIGHHfNNsSs&feature=related
                                        i Ivę Zanicchi
                                        www.youtube.com/watch?v=PWgd5FRKwvU&feature=related
                                        • lylika Re: Do Papuni 16.08.08, 14:30
                                          A tu obie babcie w duecie:
                                          www.youtube.com/watch?v=c48KW-DZpAA&feature=related
                                          www.youtube.com/watch?v=CsRqxKNU9rs&feature=related
                                          • ewa9717 Re: Do Papuni 16.08.08, 16:19
                                            Ach, poklikałam i od Milvy przez Gigiolę Cinquetti dopadłam wreszcie
                                            ukochanego Bobika Solowego i "Una lacrima sul viso"!!!!! Matko, jak
                                            się powzruszałam!!!!!!! A tam różności! "Łza" od San Remo w 1964
                                            przez kolejne wcielenia, nasz Sopot, aż do
                                            Bobika ...hm...emerytowanego!!!!!!!
                                            Ależ mam radości!!!!!!!!
                                            • ewa9717 Re: Do Papuni 16.08.08, 17:38
                                              No i ugrzęzłam! Nie wiedziałam, że ta Tubka taka fajna rzecz! Od
                                              Bobika przez Deana Martina i Domenica Modungo doszłam do ukochanego
                                              Montanda, a potem Eartha Kitt, Billie Holliday...A ileż jeszcze
                                              odkryć przede mną!!!!!!
                                              • lylika Re: Do Papuni 16.08.08, 20:47
                                                O tak, Yves Montand... to także mój ukochany piosenkarz. Kiedy pierwszy raz usłyszałam Martwe Liście i zobaczyłam Montanda w telewizji łzy mi leciały ciurkiem. To był rok bodajże 1957. Montand odwiedził Polskę, a koncert z Sali Kongresowej był transmitowany przez telewizję.
                                                Tak wtedy wyglądał i śpiewał:
                                                www.youtube.com/watch?v=JWfsp8kwJto&NR=1
                                                Ale Yves był jak dobre wino, czym starszy tym lepszy:
                                                www.youtube.com/watch?v=cOsVVeojMZs&feature=related
                                                i lepszy
                                                www.youtube.com/watch?v=KXzWTwFcogM&feature=related
                                                i jeszce lepszy
                                                www.youtube.com/watch?v=kLlBOmDpn1s&feature=related
                                                Warto posłuchać wszystkich kolejnych intarpretacji. Te dwie ostatnie są boskie. smile
                                                • lylika Re: Do Papuni 16.08.08, 21:00
                                                  Jeszcze pragniłabym dodać, że scena w Sali Kongresowej była dokładnie tak samo zaaranżowana jak w tej piosence o bulwarach. Zespół muzyczny siedział za półprzezroczystą kurtyną a Yves był tak ubrany, co wzburzyło moją ciocię-babcię : "artysta sceniczny bez fraka?"
                                                  No i zobaczcie od kogo ściągnął kroki taneczne Michael Jackson w Thrillerze. smile)
                                                  www.youtube.com/watch?v=kGkzsg4QC6Q&feature=related
                                                  • ewa9717 Re: Do Papuni 16.08.08, 21:24
                                                    O, tak! Boski! Nadal się w nim kocham.
                                                    Wsiąkłam w Tubkę na amen!

Teraz szukam takiej jednej bardzo na przydechu Deana Martina. Nie
                                                    pamiętam tytułu, ale w refrenie jest mocno przydechowe: amore mio..
                                                  • lylika Re: Do Papuni 16.08.08, 21:46
                                                    Trudno będzie. Co druga piosenka Deana Martin a ma przydechowe "amore mio". Daj coś więcej słówek. smile)
                                                  • lylika Re: Do Papuni 16.08.08, 21:51
                                                    Na razie, na pocieszenie, moja ulubiona:
                                                    www.youtube.com/watch?v=l2OHR0F5GIo
                                                  • lylika Re: Do Papuni 16.08.08, 21:53
                                                    I najpopularniejsza:
                                                    www.youtube.com/watch?v=5anA4ZIdVQk&NR=1
                                                  • ewa9717 Re: Do Papuni 16.08.08, 21:55
                                                    Obie uwielbiam, ale jednak po "Rio Bravo" starałam się chodzić jak
                                                    ten młody Rickie smile))Miałam krótką plisowaną spódniczkę i w niej
                                                    starałam się kowbojsko kręcić zadkiem wink))
                                                  • asia.sthm Re: Do Papuni 16.08.08, 22:54
                                                    Uwaga, moj faworyt robi parodie innych moich faworytow, Dino Martina
                                                    tez. Ludzie co za geniusz i papierocha z reki nie wypuszcza...no
                                                    hmm, niebo zasila teraz.
                                                    www.youtube.com/watch?v=NeDaNGzUYM8&feature=related
                                                  • asia.sthm najlepszy skecz improwizowany 16.08.08, 23:12
                                                    uprzejmie informuje, ze tak uwazam smile)
                                                    Podczas "Dean Martin Show" zrobili mu nieoczekiwany dowcip az sie
                                                    poplakal ze smiechu. Ja tez placze za kazdym razem. Dlatego sie
                                                    dziele. Po angielsku niestety, po polsku nie chcieli gadac crying(
                                                    Uwaga!
                                                    www.youtube.com/watch?v=LzAXb7qCCAo
                                                  • ewa9717 Re: najlepszy skecz improwizowany 16.08.08, 23:20
                                                    A ja, choć nie mam nabożeństwa do Elvisa, za każdym razem płaczę ze
                                                    smiechu przy tym jego niemieckim koncercie, kiedy fanka wlazła mu na
                                                    estradę i niestrudzenie ponuro wyła przez całą piosenkę. Elvis
                                                    dzielnie próbował robić swoje, ale baba go ugotowała.
                                                  • asia.sthm Re: najlepszy skecz improwizowany 19.08.08, 21:56
                                                    Ewuniu nie moge znalesc a tez bym sie chetnie poplakala
                                                    www.youtube.com/results?search_query=elvis+presley+live+Germany&page=1
                                                    Tego jest miliony smile))
                                                  • lylika Re: najlepszy skecz improwizowany 21.08.08, 22:51
                                                    Ja też ie mogę tego znaleźć i kłaniam sie nisko. Gdzieś mi umknęło też to disco szwedzkie które obiecywała Asia. Asiu, wiem, że wieszałaś, ale starej ciotce umkło, a też chciałaby wiedzieć coś na temat tej muzyczki.
                                                    Na przeprosiny daję dwie włoskie nonny (babcie) o cudnych głosach i prezencji.
                                                    www.youtube.com/watch?v=CsRqxKNU9rs&feature=related
                                                  • asia.sthm Re: najlepszy skecz improwizowany 22.08.08, 12:52
                                                    > Gdzieś mi umknęło też to disco szwedzkie które obiecywała Asia.

to nie disko tylko szwedzka muzyka taneczna do tanca w parach jak
                                                    za dawnych czasow.
                                                    o tu pokazalam:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14722&w=83125329&a=83181156
                                                    o prosze jeszcze raz:
                                                    pl.youtube.com/watch?v=VNYclv10HEo&feature=related
                                                  • lylika Re: najlepszy skecz improwizowany 22.08.08, 13:27
                                                    Bardzo dziękuję. Słucham sobie. smile)
                                                  • lylika Marlena jak Gurua. 11.09.08, 19:26
                                                    Zawsze z papierosem.
                                                    www.youtube.com/watch?v=1sWrqHxAu2M&feature=related
                                                  • ewa9717 Re: najlepszy skecz improwizowany 21.08.08, 23:44
                                                    Oj, ja to mam na płycie, takiej do słuchania, na Tubce jeszcze nie
                                                    znalazłam, ale zapodam natychmiastowo, jeśli odkryję!
                                                  • ewa9717 Re: Do Papuni 16.08.08, 23:12
                                                    Och, Sammy`ego też bardzo a bardzo!!!!!
                                                  • ewa9717 Re: Do Papuni 16.08.08, 21:52
                                                    Ba, pamiętała! Słyszałam ją ze dwa razy za wiośnianej panienki.
                                                    O, jeszcze jedno cudo mi się przypomniało: Renata Kretówna śpiewała
                                                    gdzieś tak na początku siedemdziesiątych piękną piosenkę o
                                                    Modiglianim, tytułu też nie pamiętam, coś mi po łbie się kołacze, że
                                                    tekst chyba jakiego poety był. Czy nie Grochowiaka?
                                                    Rety, dobrze, że wybywam na trochę, to mnie odlutuje od Tubki!!!!!
                              • yvi1 Re: Nostalgia część druga 13.08.08, 22:16
                                A to byli moi ulubiency

www.youtube.com/watch?v=UTFec_mrD-c
                                • gastonlemiel Re: Nostalgia część druga 13.08.08, 22:55
                                  Moj tegoroczny faworyt eurowizji, mam ogromna slabosc do dobrych
                                  glosowsmilew koncowce zwalszcza wymiata chlopak. Poza tym niesamowicie
                                  podoba mi sie klimat tej piosenki, chwyta mnie za trzewiasmilew ogole
                                  lubie nostalgiczne piosenki. I sadzac po Waszych wpisach, nie jestem
                                  osamotniony. No dobra, niechaj wżdy posluchajasmile
                                  www.youtube.com/watch?v=V2eNU2Vh1es&feature=related
                                  • gastonlemiel Re: Nostalgia część druga 13.08.08, 23:06
                                    a skoro mowa o nostalgii zwiazanej z dziecinstwem,,, to byla moja
                                    ukochana piosenka, podobno szalalem przy niej straszliwiesmile Na
                                    brzmienie refrenu do dzis sama mi sie mordka smieje!!!smile
                                    na marginesie - o kurrrr...na TE SPODNIE!!!!

www.youtube.com/watch?v=lcp2BCA4JgM
                                    • yvi1 Re: Nostalgia część druga-Majka J. 14.08.08, 21:19
                                      Dzieki za przypomnienie.Jak sie slucha tekstu to olaboga,ale tez mi sie
                                      dziecinstwo przypomina.A na obczyznie to sie jest jakos podwojnie
                                      sentymentalnym.Albo to wiek robi swoje?
                                      • lylika Re: Nostalgia część druga-Majka J. 14.08.08, 21:36
                                        Albo to wiek robi swoje?
                                        ...
                                        Czyżbyś obchodziła już setne urodziny? smile)
                                        • yvi1 Re: Nostalgia część druga-Majka J. 14.08.08, 21:48
                                          Czasami tak sie czuje.
                                          Ale przewaznie to czuje sie jak mlode ciele(nawet wagowo odpowiada).
                                          Ostatnio moj syn sie zapytal:To ile ty masz mamo lat,80? wink))
                                          • gastonlemiel Re: Nostalgia część druga-Majka J. 14.08.08, 22:49
                                            heh Ivy ma racje, iz ta obczyzna i z tym wielkiem troche tezsmile w
                                            koncu im czek ma wiecje lat na karku tym wiecje wspomnien i rzeczy
                                            za ktorymi teskni, z rzewnoscia wspomina... mam wrazenie,z e zaczyna
                                            sie to juz w okolicach 28ego roku zycia i ze swistem narastasmile
                                            • lylika Re: Nostalgia część druga-Majka J. 14.08.08, 23:04
                                              A ja przesyłam to:
                                              www.youtube.com/watch?v=5XEPrthy06Q
                                              • gastonlemiel Re: Nostalgia część druga-Majka J. 15.08.08, 22:13
                                                mimo ze wtedy bylem dzieciem, duzym sentyemntem daze tamte czasy i
                                                tamte wydarzenia. A piosenka wzruszajaca... Tylko od razu nasuwaja
                                                mi sie obecne wydarzeia polityczne w tym kraju oraz mordy naszych
                                                obecnych politykow, (p) oslow z wiejskiej,,, nie mowiac o
                                                prezydencie...
    • gastonlemiel Re: Nostalgia część druga 15.08.08, 22:51
      na dobranoc,,,
      www.youtube.com/watch?v=TGf75LSJSv4
      • ewa9717 Re: Nostalgia część druga 16.08.08, 22:25
        Wolałabym, żeby się nie brała za Brela.
        • papuga_ara Re: Nostalgia część druga 16.08.08, 22:53
          Lyliko, no cudności włoskie mojebig_grin big_grin big_grin
          • gastonlemiel Re: Nostalgia część druga 30.09.08, 00:28
            Moze i Janda wielka piosenkarka nie jest (za to swietna aktorka),
            ale te piesn po prostu kocham! Majstersztyk,i jeszc ten odglos
            zapalanego papierosa...ech
            www.youtube.com/watch?v=P2rgRgR4LCg
            • lylika Re: Nostalgia część druga 04.10.08, 20:10
              Pamiętacie?
              img296.imageshack.us/img296/4853/081004nostalgia002tk8.jpg
              • 36krzysiek Re: Nostalgia część druga 04.10.08, 23:23
                Kiedys trafiłem na stronę ze zdjęciami przedmiotów i produktów z
                PRLu. Za cholerę nie mogę jej znajść! A tam była moja ukochana pasta
                do zębów Jacek$Agatka!
                • asikx Re: Nostalgia część druga 05.10.08, 07:37
                  Pasty Jacek i Agatka nie pamiętam - ale mydło proszę bardzo:
                  www.polskaludowa.com/codzienne/jacek_i_agatka.htm
                  a na tej stronie dużo jeszcze takich perełek smile
                  • lylika Re: Nostalgia część druga 08.10.08, 18:42
                    Lata 60-te.
                    www.youtube.com/watch?v=yI5-ulzwYs4&feature=related
                    • lylika Re: Nostalgia część druga 08.10.08, 18:45
                      Lata 60-te.
                      www.youtube.com/watch?v=6YBypBVWTgo&feature=related
                      • lylika Re: Nostalgia część druga 08.10.08, 18:51
                        C.D.
                        www.youtube.com/watch?v=rFeePRtkK-M
                        • lylika Re: Nostalgia część druga 08.10.08, 18:52
                          The end.
                          www.youtube.com/watch?v=pHqXHTwDy40
                          • ewa9717 Re: Nostalgia część druga 08.10.08, 18:59
                            pl.youtube.com/watch?v=pZUx8Tgch3M
                            Mam nadzieję, że mi się udało. W tej piosence i Bobiku zakochałam
                            się jako bardzo wiośniane dziewczę i tak trwam.
                            • lylika Re: Nostalgia część druga 08.10.08, 19:18
                              Szkoda tylko, że Twój Bobby nie ma już takiego głosu:
                              pl.youtube.com/watch?v=zHrrEieLunI&feature=related
                              A mój Bobby ma:
                              www.youtube.com/watch?v=s8xOMg6ca0U&feature=related
                              smile
                              • ewa9717 Re: Nostalgia część druga 08.10.08, 19:31
                                Ale ja jestem stała w uczuciach i nigdy nie porzucam swoich sympatii!
                                Mam ich niezły legion, ale trwam przy nich wiernie wink))
                • g0p0s Re: Nostalgia część druga 09.10.08, 11:23
                  Może to ta?
                  www.polskaludowa.com/
                  • asia.sthm Re: Nostalgia część druga 09.10.08, 12:19
                    egzamin! Cholera

www.polskaludowa.com/quiz.htm
                    • g0p0s Re: Nostalgia część druga 09.10.08, 12:24
                      8/10 smile
                      • ewa9717 Re: Nostalgia część druga 09.10.08, 14:52
                        Też 8/10.
                        • lylika Nostalgia-rodzynki i słodkie migdały. 13.10.08, 21:37
                          www.youtube.com/watch?v=Mi0PbXjNbVA&feature=related
                          • lylika Re: Nostalgia-rodzynki i słodkie migdały. 13.10.08, 21:44
                            Część druga
                            www.youtube.com/watch?v=BYjxEDGalIw&feature=related
                            • lylika Dziś Wet Wet Wet 26.10.08, 22:56
                              www.youtube.com/watch?v=TQQ6SfPZggw
    • 36krzysiek Re: Nostalgia część druga 28.10.08, 20:32
      Nawet sobie nie zdajecie sprawy, jakie ja piekło przeszedłem, spać
      nie mogłem i zamęczon zostałem absolutnie przez ten kawałek, a
      właściwie niemoznośc przypomnienia sobie tytułu i pieśniarki, MAM! W
      KOŃCU MAM! ufffff.....
      www.youtube.com/watch?v=-caOPU26rxU
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się