goonia 23.10.08, 04:44 Klode (spod nog) chetnie oddam oraz przeszkode nie/do przeskoczenia - najlepiej posiadaczowi konia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: Ogloszenia Drobne 23.10.08, 14:37 A kłodę wytargać spod nóg i do tartaku. Sprzedać cholerę na deski, a za otrzymaną gotówkę kupić sobie klapki, na przykład. Takie na oczy, żeby nic nie widzieć, albo na te skłodowane, znaczy - skołatane kłodą nogi, wszystko jedno, byle tylko było wygodniej i bardziej relaksująco. Odpowiedz Link
lylika Re: Ogloszenia Drobne 23.10.08, 14:50 Przeszkodę wraz z kłodą proponuję zapakować w paczkę i wysłać do Pernambuko. Odpowiedz Link
groha Re: Ogloszenia Drobne 23.10.08, 15:00 Pod warunkiem, że nie jest to np. nasyp albo góra, bo wtedy, to zupełnie inne turlanie: zamiast pod się prze-turlać, można s-turlać się z niej. Okropnie obłe odwrócenie odwłoka. Pardon za nadmiar samogłosek "o", ale moje dzisiejsze posty sponsoruje firma "Olewator" Odpowiedz Link
g0p0s Re: Ogloszenia Drobne 23.10.08, 15:11 Kupię kałacha, wiadro naboi i listę adresów raklamodawców, którzy zlecili latające reklamy na forum. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Odpowiedz Link
g0p0s Re: Ogloszenia Drobne 23.10.08, 15:25 To ja bym im tę dźwignię w ..., no nieważne Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Ogloszenia Drobne 23.10.08, 15:38 Zatyczki do uszu kupię. Nie dość, że te reklamy latają, to jeszcze znienacka ogłuszają dźwiękiem. Odpowiedz Link
goonia Re: Ogloszenia Drobne 23.10.08, 17:26 ) ja mam dzwiek wylaczony, ale te ganiane reklamy zatrzymuja sie tak, ze X jest poza ekranem i nawet jak stoi to sie nie daje wylaczyc skaranie boskie. Juz wiem, uzyje klody jako obramowania rabatki kwiatowej. Ma ktos rabatke? Odpowiedz Link